- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.241
Çabucak iyileşirler inşallahiiyim canım sğl oğlumda iyi olmaya çalışıyo şimdi kızımda evdeye sıkılmıyo fazla eşimde iyileşti sğl sın cnm sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çabucak iyileşirler inşallahiiyim canım sğl oğlumda iyi olmaya çalışıyo şimdi kızımda evdeye sıkılmıyo fazla eşimde iyileşti sğl sın cnm sen nasılsın
aynen böyle ben iiyim canım çocuklarımla evde vakit geçiriyorum mutluyum çok şükür sen nasılsınşimdi olduğu gibi sanırım
evet cnm burdada çok lodos vardı bugünde çok güzel yağmur var bu sene bereketli olcak inş.bende iyim cnm cok şükür,hafta sonuda felaket lodos vardı evde gecirdik şimdide dışarda cok güzel yağmur yağıyor.Sevindim yaa oğlun adına bnm kardeşimde biz evlenince cok yanlızlamıstı da şimdi alıştı
Allah razı olsun canım benim sizlerinde inş. en kısa zamanda bebişleriniz olurda bende sizlere sevinirimÇabucak iyileşirler inşallah
Amin canıımm... Sen de 3.'den eksik kalma inşallah.. Tabi ki sağlıklaaaAllah razı olsun canım benim sizlerinde inş. en kısa zamanda bebişleriniz olurda bende sizlere sevinirim
inş cnm bizm evlerede bereket gelrevet cnm burdada çok lodos vardı bugünde çok güzel yağmur var bu sene bereketli olcak inş.
sende mi tatildesinn cnminş cnm bizm evlerede bereket gelr
aynen böyle ben iiyim canım çocuklarımla evde vakit geçiriyorum mutluyum çok şükür sen nasılsın
banamı dedin yok cnm ben tatilde değilim hafta sonundan bahsettimsende mi tatildesinn cnm
inş. gönlüne göre bi ev bulursun cnmiyilik ne olsun ev araştırıyorum bende bakalım
inş. gönlüne göre bi ev bulursun cnm
anladm cnmbanamı dedin yok cnm ben tatilde değilim hafta sonundan bahsettim
SALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ)
Kızlar 4444 Salat-ı Tefriciye okuyoruz
GULAY arkadaşımız için okuyoruz
Duası;Rabbimiz den hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar istiyor
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)...... .............. 374OKUDU
2.Sndz (sündüz) .......... ......... .370
3.İstanbulunsultani(zeynep)... 370
4. papatyam(ayşe) ....... ......... 370
5.dely .......................... ........... 370
6.masculin(ayşe) ........ .......... 370
7.Yasemin5846 ............ ......... 370
8.Ecem8736 ........... ...... . ……. 370