- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
günaydın cnm hayırlı cumalar308 eklersiniz canım hepinize günaydınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm hayırlı cumalar308 eklersiniz canım hepinize günaydınnn
hayırlı cumalar canım benim rabbim cumalar hürmetine hayırlı evlat nasaip etsin evladı olanlara acısını göstermesingünaydın cnm hayırlı cumalar
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn tez zamanda inşallah 5 yıl olacak bizim siz ne kdar zamndr istiyorsunuzhayırlı cumalar canım benim rabbim cumalar hürmetine hayırlı evlat nasaip etsin evladı olanlara acısını göstermesin
Rabbim ömür boyu mutlu etsin inş 5 yıllık evliyim 5 yıldırda istiyoruz3 senelik evli sayılırım 1.5 yıl oldu canım
amin cümlemizi inşallah rabbim hayırlı evlatla doldursun kucağını inşşaaalllaahhRabbim ömür boyu mutlu etsin inş 5 yıllık evliyim 5 yıldırda istiyoruz
hayırlı cumalr cnmmmhayırlı cumalar hepinize bugün daha müsaitim sanırım daha fazla okuyabilirim Allahım kabul etsin inşallah
hayırlı cumalar cnm teşekkürlr sen nslsıngünaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız![]()
bende iiyim canım çok şükür kahvaltı yaptım şimdi evde yapamıyorumhayırlı cumalar cnm teşekkürlr sen nslsın