- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- Konu Sahibi hedef 2016
KAC ADET KALDI KIZLAR SON 100 DE BEN ALAYIMMI?(sukur hastaligim bitti)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende hastayım okudum ama senin için söylemedik biz okumayanlar var onlar için mazeretin var seni biliyoruzKIZLAR HAYIRLI CUMALAR LISTEYI NEDEN BOZDUNUZ BEN ADETLI OLDUGUMU BILDIRDIM GECEN. BUGUN AKSAMA OKUYUP KATILACAGIMI OZELDEN ZEYNEP (ISTANBULUNSULTANI) ARKADASIMA YAZDIM 2 KISIYE OKUYAMADIM ONLARDA BENIM SIRAMDA OKUMASIN EGER ISTEMIYORSA....
diğer okuyan arkadaslara haksızlık oluyr öyle hastaykende okunabiliyor bu dua oldugu içinKAC ADET KALDI KIZLAR SON 100 DE BEN ALAYIMMI?(sukur hastaligim bitti)
ALLAH ICINIZDEKI DILEGINIZI KABUL ETSIN. 100 ADET ALIYORUM SIMDILIKbundan sonra sıra bende herhalde kızlar adım ayşe niyetlenirken adımla niyetlenirseniz sevinirimsizleri seviyorum
buda salavat zaten cnmYANLIS ANLAMAYIN BENIM ICIME SINMIYOR BEN OKUMUYORUM SADECE SALAVAT VE ESMA CEKERIM RABBIM ICIMI BILIYOR SIRAYA GIRDIGIM GUN TEMIZDIM KIZLAR SIZ BILIRSINIZ AMA LISTEYI BIR KISI DUZENLESIN DEMISTINIZ KIM YAPIYOR? kalan 94 mu alayim isterseniz
ayşeeeeemmm biraz işlerim vardı zeynebin tefriciyelerini bitireyim başlayacam senin için (sana içim cok ısındı neden bilmem)bundan sonra sıra bende herhalde kızlar adım ayşe niyetlenirken adımla niyetlenirseniz sevinirimsizleri seviyorum
tamam canım ne zaman müsait olursan kendini çok sıkma sonuçta acelesi yok kalabalığız bitiririz benimde sana ısındı canım benimayşeeeeemmm biraz işlerim vardı zeynebin tefriciyelerini bitireyim başlayacam senin için (sana içim cok ısındı neden bilmem)
ben hiç anlamam listeden falan siz yapmaya devam edin benceARKADASLAR LISTEYI KONU SAHIBI YAPMIYORSA OKUNAN KISI YAPSIN MI?
olur cnmARKADASLAR LISTEYI KONU SAHIBI YAPMIYORSA OKUNAN KISI YAPSIN MI?
amin canım evet zeynep nerde ya hiç gelmediHER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
ZEYNEP arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat............................. 1962
2.Sndz ..............................658
3.İstanbulun sultani..........
4. papatyam .......................600
5.dely................................. 130
6.Yasemin5846..................150
7.Ecem8736…………………. 400
8.GULAY3535……..350
9.debusi ............ 100
10.masculin........................
11.Gulucukgs....................
KALAN = 0
canım bugün sen yoksun ama biz okuduk Rabbim niyetini kabul etsin inş.rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inş
benimda kafam cok karısıyor valla onu cıkar onu toplaben hiç anlamam listeden falan siz yapmaya devam edin bence![]()
olur cnm seninkini yapayımbenim yerime sen yap canım ben anlamıyorum![]()