- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
- #321
beden 100 tane daha canım ekleyebilirsin baya hızlıyız maşallah haftada 3 kişiye okuduk nerdeyse![]()
aynen ya artık dua etmediğim dakika kendimi boşlukta hisseder oldum :))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beden 100 tane daha canım ekleyebilirsin baya hızlıyız maşallah haftada 3 kişiye okuduk nerdeyse![]()
200 eklersen cnmaynen ya artık dua etmediğim dakika kendimi boşlukta hisseder oldum :))))))
aynen ya artık dua etmediğim dakika kendimi boşlukta hisseder oldum :))))))
bizim orda sürekli dua okuyana falan uçacaksın diye takılırlar.bizde onun gibi uçacaz yakındaaynen ya artık dua etmediğim dakika kendimi boşlukta hisseder oldum :))))))
bizim orda sürekli dua okuyana falan uçacaksın diye takılırlar.bizde onun gibi uçacaz yakında
yani ucusa gecmissin hahahaaaaabizim buralarda da diyorlar o dediğinden :)))))))) şu an okuyamıyorum bitik vaziyetteyim
tahmin edebiliyorum cnm bugün pas geç yarın sabahtan baslarsın güzelcebizim buralarda da diyorlar o dediğinden :)))))))) şu an okuyamıyorum bitik vaziyetteyim
hoşgeldin canım olurmu öyle şey herkes okuyabildiği kadarkolay gelsin kızlar ben gruba bugün katıldım bazı sayı yalnışlarına sebep olmuşum ne olur kusura bakmayın ben bir şirketim muhasebe bölümünde çalışıyorum ve patronum kızı ile aynı odada karşılıklı çalışıyorum duanıza ortak olmaya çalışıyorum müdürüme çaktırmadan okumaya çalışıyorum o yüzden sizin kadar katkım olmuyor ne olur kusuruma bakmayın Zeynep arkadaşımız niyetine bende 150 adet okuya bildim yarın devam ederim fırsat buldukça :))
kolay gelsin kızlar ben gruba bugün katıldım bazı sayı yalnışlarına sebep olmuşum ne olur kusura bakmayın ben bir şirketim muhasebe bölümünde çalışıyorum ve patronum kızı ile aynı odada karşılıklı çalışıyorum duanıza ortak olmaya çalışıyorum müdürüme çaktırmadan okumaya çalışıyorum o yüzden sizin kadar katkım olmuyor ne olur kusuruma bakmayın Zeynep arkadaşımız niyetine bende 150 adet okuya bildim yarın devam ederim fırsat buldukça :))