- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
az kaldı hepimiz 100 er okusak biter inşallah100 tanede benden kızlar ekleyin bakalım bugün bitiririz belki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kaldı hepimiz 100 er okusak biter inşallah100 tanede benden kızlar ekleyin bakalım bugün bitiririz belki![]()
evet cnm katılıyorum diğer okuyanlara baslarız yada atlarızkızlar 100 tanesi alıyorum birazdan başlıcam ama birşey söyleyeceğim bu hiç okumayanlar var listede bence onları en alt sıraya alalım çünkü okuyan arkadaşlara haksızlık oluyor ne dersiniz sanki listeyi düzenlesek ii olacak
HER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
ZEYNEP arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat............................. 1862
2.Sndz ..............................658
3.İstanbulun sultani..........
4. papatyam .......................400
5.dely................................. 130
6.masculin........................
7.Yasemin5846..................150
8.Ecem8736…………………. 400
9.Gulucukgs....................
10.GULAY3535……..350
debusi ............ 100
KALAN = 394
ekledim cnm.helal olsun ne demek yaaa .bana 100 tane daha yaz canım maşallah sen baya çok okuyosun hakkın geçiyo helal et bize
inşallah senin 3.cocuk ikiz olur bizimde ilk cocuklarımız ikiz olur mübarek günün yüzü suyu hürmetinebana 100 tane daha yaz canım maşallah sen baya çok okuyosun hakkın geçiyo helal et bize
amaney sizinkiler ikiz olsun ben bu yaştan sonra ikizle uğraşamaminşallah senin 3.cocuk ikiz olur bizimde ilk cocuklarımız ikiz olur mübarek günün yüzü suyu hürmetine
ahahaaa inşallah cnm yaaaaaa rabbim evlat nasip etsin deamaney sizinkiler ikiz olsun ben bu yaştan sonra ikizle uğraşamam![]()
ben cvp verdim cnm öyle yapalım ya atlayalım yada sona alırızbende aldığım 100 taneyi bitirdim şimdi allah kabul etsin zeynepcim muradını versin allahım inşalllah hayırlısıyla tez zamanda liste için cevap vermediler?
sona alalım karışmasın ses soluk yok okuyanlara haksızlık olacak üzülürüm böyle oluncaben cvp verdim cnm öyle yapalım ya atlayalım yada sona alırız
tamam cnmsona alalım karışmasın ses soluk yok okuyanlara haksızlık olacak üzülürüm böyle olunca
tamam canım 100 de ben alayımkızlar şu 294 de paylaşalım bugün bitsin olur mu papatyaya başlayalım 100 ben aldım