- 29 Mayıs 2021
- 2.717
- 5.278
- 39
Bundan öncekiler hiç tutmamıştı bir kere bile beta hcg 5 ten yukarı görmemiştim.Hiç mi tutmadı denemeleriniz yoksa kimyasal falan mı oldu? Benimde 2 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu hiç tutmadı benim gibi durumda olan çok az kişi var o yüzden merak ettim
Bu arada öncekiler hep taze transferdi bu kez donuk oldum. yurtdışında yaptırdım. Daha önce rahim kalınlığı ile ilgili pek bilgim yoktu yurtdışındaki doktorum 9u görmeden transfer yapmayacağım dedi, 9u bulana kadar ilaç aldım ayrıca 3 başarısız olunca, Türkiye’de bana daha önce hiç verilmeyen tractocile adlı bir serum uygulayarak transfer yaptı. Süreçte başka bir farklılık yok. (Hatta Türkiye’deki merkez transfer sonrası sedyeyle odaya taşıyıp 1 saat yatırıyordu burda masadan 5 dakikada kaldırıp eve yolladılar)Hiç mi tutmadı denemeleriniz yoksa kimyasal falan mı oldu? Benimde 2 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu hiç tutmadı benim gibi durumda olan çok az kişi var o yüzden merak ettim
Teşekkür ederim canımSenün durumın beni de çok heuecanlansıroyır merakla bekliyorum güzel sonucunu son 2 gün :)
Umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bize de umut olurBundan öncekiler hiç tutmamıştı bir kere bile beta hcg 5 ten yukarı görmemiştim.
İnşallahUmarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bize de umut olur
Ayhhhhhhh ben heyecanlandim senin adına yarın test günüTeşekkür ederim canımaz kaldı evet yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim Artık bayağı heyecan var..
Selam canım test yaptın mı bugün çok merka ettim doğrusuTeşekkür ederim canımaz kaldı evet yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim Artık bayağı heyecan var..
Evet sorma çok heyecanlıyımAyhhhhhhh ben heyecanlandim senin adına yarın test günü
Selam canım test günüm bugün gidip kan vereceğimSelam canım test yaptın mı bugün çok merka ettim doğrusu
Rabbim yüzünü güldürsün sonucun güzel gelsin inşallahSelam canım test günüm bugün gidip kan vereceğim
Sağol canımRabbim yüzünü güldürsün sonucun güzel gelsin inşallah
Gece yatarken gönlümden geçtin , umarım güzel haberi alırsın .Sağol canıminşallah bu sefer benim için doğru zaman gelmiştir
Teşekkür ederimGece yatarken gönlümden geçtin , umarım güzel haberi alırsın .
İnşallah pozitifli güzel bir sonuç alirsinSağol canıminşallah bu sefer benim için doğru zaman gelmiştir
İnşallahİnşallah pozitifli güzel bir sonuç alirsin
Verdinmi kan testiniİnşallahheyecanla bekliyorum
Evet verdimVerdinmi kan testini