Hadi hayirlisi insallah.Yasinizi ogrenebilirmiyim? Herkese soruyorum ama ileri yas oldugum icin umut ariyorumMerhaba. Sizin için zamanı şimdiymiş, o zaman tek veya çift embriyo fark etmiyor. Sizin için çok sevindim. Dilerim ki keseyi görürsünüz, kalp atışını duyarsınız ve sağlıkla tamamlarsınız gebeliğiniziUmut oldunuz bana da. Benim de önceki çift embriyoydu, şimdi tek. Tek olsun benim olsun umarım benim için de zamanı gelmiştir.
Tesekkur ederim cnm.geri sayim basladi hadi insallah.belirti var miİyiyim teşekkürler. Sen nasılsın? Kabız olmamak için sulu gıdalar ve lifli gıdalar yememi tavsiye ettiler. Test sonucu alınana kadar ağır fiziksel aktivite ve ilişki yasak.
43 yaşındayım ben. Sizin yaşınız kaçtı? Siz tedaviye başladınız mı?Hadi hayirlisi insallah.Yasinizi ogrenebilirmiyim? Herkese soruyorum ama ileri yas oldugum icin umut ariyorum
Evet 2 gün kaldı teste. Kasıklarımda ara ara ağrı oluyor adet sancısı gibi. Başka da bir belirtim yok.Tesekkur ederim cnm.geri sayim basladi hadi insallah.belirti var mi
Canim seni biliyom ben.ben tam bilmiyom burayi kadinlar kulubunu baskasina soruyom sen cikiyon:)Novaart’ta oldu tedavim.
Evet birkaç kez sordunCanim seni biliyom ben.ben tam bilmiyom burayi kadinlar kulubunu baskasina soruyom sen cikiyon:)
:)) daha cok cikar kusura bakmazsin artik.sana soruyum bari orda konusmussun ya taransfer olanlarla yaslari kac canimEvet birkaç kez sordunHep ben çıkıyorum kısmetin böyle demek
Gece 2-3 gibi ben de uyanıyorum. Ben tuvalate sıkışıyorum, çok su içiyorum galiba. Sen durup dururken sebepsiz mi uyanıyorsun? Şimdi mesela kafamı yastığa koysam uyurum. Direniyorum tv karşısında. Çok erken yatınca sabah çok erken kalkıyorum.Kızlar ben de transfer hazırlığında progestan tam tersi garip bir uykusuzluk yaptı Gece normal saatte uyuyorum sonra sabaha karşı gecenin bir vakti uyanıyorum ve geri uyumakta zorlanıyorum
Yok canım ne kusuru:)) daha cok cikar kusura bakmazsin artik.sana soruyum bari orda konusmussun ya taransfer olanlarla yaslari kac canim
Bizim yaslarda olan yok mu cnmYok canım ne kusuruMerkezde transfer olanları soruyorsan geneli gençti.
Tv karşısında fix uyurum ben Gebelik belirtisi olamaz benimGece 2-3 gibi ben de uyanıyorum. Ben tuvalate sıkışıyorum, çok su içiyorum galiba. Sen durup dururken sebepsiz mi uyanıyorsun? Şimdi mesela kafamı yastığa koysam uyurum. Direniyorum tv karşısında. Çok erken yatınca sabah çok erken kalkıyorum.
Muayenelere gittiğimde tek tük vardı bizim yaşlardakiler.Bizim yaslarda olan yok mu cnm
Senin transferden sonra yatis seklin nasil hep sirt ustu mu?Muayenelere gittiğimde tek tük vardı bizim yaşlardakiler.
Bu kadinlar kulubunde bizim yaslarda olup tutan varmimis.Senin transferden sonra yatis seklin nasil hep sirt ustu mu?
Genelde yan yatarım ya da yüz üstü, sırt üstü pek rahat edemem.Senin transferden sonra yatis seklin nasil hep sirt ustu mu?
Birkaç kişi vardı. Karamsar olmayın. Yoksa bir sıfır yenik başlarsınız tedaviye. Olumlu düşünmek önemli. Sizin kaçıncı tedavi olacak?Bu k
Bu kadinlar kulubunde bizim yaslarda olup tutan varmimis.
Ben pek uyumam tv karşısında, bu benim için farklı bir durumTv karşısında fix uyurum ben Gebelik belirtisi olamaz benimYani yok sıkıştığım için değil sanki
Hiç mi tutmadı denemeleriniz yoksa kimyasal falan mı oldu? Benimde 2 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu hiç tutmadı benim gibi durumda olan çok az kişi var o yüzden merak ettimMerhaba
Çift embriyo ile üç kez denedik hepsi negatifti
Bu cumartesi 4. Deneme ve tek embriyoda pozitif sonuç gördük tabii henüz konuşmak için çok erken henüz kese bile görmedik ama umudunuzu kaybetmeyin. Ben 3 kez çift embriyo ile negatif gördükten sonra, tek embriyo ile pozitif almayı hiç ummuyordum
Senün durumın beni de çok heuecanlansıroyır merakla bekliyorum güzel sonucunu son 2 gün :)Teşekkür ederiminşallah Siz nasılsınız? Gebeliğinizin sağlıkla devam etmesini diliyorum