43 yaş tüp bebek deneyimim

Yoğunluk ayrı ama doktorlarımın ilgi, alakasını kimseye değişmem diyebilirim. Ben gerçekten çok memnun kaldım. Şuan başka yerde tedavi gören arkadaşlarımla paylaştığımızda da genelde doktorlarımın ilgisine şaşırıyorlar diyebilirim. Hastane bir de üniversiteye bağlı olduğu iÇin laboratuvarda doktorlar da sürekli kendini geliştiriyor. Bu iş her ne kadar biraz da kısmete baksa da bana tavsiye eder misin dersen. Gözüm kapalı tavsiye ederim
Hangi merkezi tavsiye edersiniz

Hangi merkezi tavsiye edersiniz
Ben İzmir Medicalpark’ta tedavi gördüm. Funda göde ve volkan Emirdar doktorlarım. Başka merkez deneyimlemedim ama öncesinde çok araştırma yapmıştım. Hemşirelerinden, laboratuvarına kadar çok ilgililer.

Merhaba ablacim, ablacim diyorum cünkü daha 25 yasindayim ve 3 yildir gebe kalamiyorum polikistik overdan dolayi. Sen canini skma benim söyledigim vitaminleri kullanmaya başla lütfen kendine Ilunga F Kapsüllerden al eger pahali geliyorsa ki tek paketi 250-300 tl civari ama koenzimQ10 ve omega3 alman şart bunlar yumurta gelisimi yapiyor yani sac telinden, sivilceye kadar sperm ve yumurta hücrelerine kadar yeniliyor erkeklerde icebiliyor. Bunu bana docent doktorum önermisti ve 1 sene adet görememistm 25 yasinda olmama ragmen Pko ile ugrasiyorum inan bu vitaminlerle hem adetim düzene girdi hemde yumurtlama görüyorum artik her ay görmedgm zamanlarda oluyor ozaman klomen aliyorum ama. Beni dinlersen 3 ila 6 ay icinde gelişme görebilirsin

Birde eger tüp bebek merkezi ariyosan kesinlikle ama kesinlikle Bahceci tüp bebek merkezi altunizade Prof.Dr.Cem çelik!! Seneye bizde eşimle gitcez seneye diyorum cünkü yurt disinda yaşiyorum ve bu süreci Türkiyede gecirmek istiyoruz

Merhaba kızlar ☺️ Minnağı aldım da geldim❤️ Evde dinleniyorum şimdi. Transferimi Mehmet hoca yaptı. Daha sonra gebelik aşısı yapmayı da düşünüyorum sana. Neupogen yapıldı, bana da yarısı verildi haftaya pazar yapacağım. Tutunmayı desteklermiş.
2 haziran test günüm. Artık bekleme zamanı..🎈

Merhaba kızlar ☺️ Minnağı aldım da geldim❤️ Evde dinleniyorum şimdi. Transferimi Mehmet hoca yaptı. Daha sonra gebelik aşısı yapmayı da düşünüyorum sana. Neupogen yapıldı, bana da yarısı verildi haftaya pazar yapacağım. Tutunmayı desteklermiş.
2 haziran test günüm. Artık bekleme zamanı..🎈
İnşallah tutunur minnak:))
Bugün de bilgi verdiler mi gelişimi hakkında transferden önce? Kaçıncı gün olmuş oldu? 😊

Merhaba
umudunuzu sakın kaybetmeyin . Evet bu süreç maddi ve manevi çok ama çok zor.Dışarıdan göründüğü gibi değil.bende iki defa tüp bebek tedavisi gördüm sonra doktor değişikliğine gittim. Önce Rabbim sonra İrenbe Dr Alper sayesinde 8 ay tedavi süresini oldu. Yumurta toplama gibi......şuan 20 günlük hamileyim.Kalp atışını duyunca ya kadar tedirğinim. Yaşım( 44 yaş) gereği sürekli kan tahlili yaptırıyorum.
Rabbim hepimizin umudunu mutluluğa çevirsin.
Ela Betül çok tebrik ediyorum sizi. Acaba hamile kalma sürecinde AMH ve FSH değeriniz neydi

Benim sanırsam yaşımdan dolayı 0.42 ydı
Eşimin spremlerinde sorun yoktu.
Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Burada en önemli olan nokta iyi bir doktor ve siz
Ela Betül rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim sorunum çok başka. Ben 45 yaşında boşanmış bir bayanım. Şimdiye kadar adetim duzenliydi,4 ay öncesine kadar gecikme yaşayınca doktora gittim AMH degerimin 0.02 FSH değerimin ise 21 olduğunu öğrenince bu değerlerin ne olduğunu bile bilmezsen doktor dedi yumurta rezervimin az olduğunu söyleyince yıkıldım. Yumurta dondurumu yapmak için çabalamaya başladım ama doktor çok umitlenmememi ve hatta boşuna uğraşmamam konusunda uyardı. Ve ben şimdi kara kara düşünüyorum. Herşey bitti benim için:KK43:

Ela Betül rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim sorunum çok başka. Ben 45 yaşında boşanmış bir bayanım. Şimdiye kadar adetim duzenliydi,4 ay öncesine kadar gecikme yaşayınca doktora gittim AMH degerimin 0.02 FSH değerimin ise 21 olduğunu öğrenince bu değerlerin ne olduğunu bile bilmezsen doktor dedi yumurta rezervimin az olduğunu söyleyince yıkıldım. Yumurta dondurumu yapmak için çabalamaya başladım ama doktor çok umitlenmememi ve hatta boşuna uğraşmamam konusunda uyardı. Ve ben şimdi kara kara düşünüyorum. Herşey bitti benim için:KK43:
Umudun olduğu yerde ümit hiçbir zaman bitmez.
Önce siz kendiniz çökmeyin.
Ben 41 yaşınd evlendim. Bir kaç sağlık miyom ameliyatı gibi ameliyat oldum. Sonra bir hastanede iki defa tüp Bebek tedavisi oldum. Bir yumurtam sadece uygundu. Sonuç ne gatifti.Doktor un bana dediği yaştan dolayı olmuyor. Ben moralmen çökmüştüm. Sonrasında araştıdım yaş bu sürece tek bir neden değilmiş. Sonrasında İrenbe Dr ALPER bey ile yolumuz kesisşti. 1+2+2 olmak üzere üç def yumurta toplandı. Doktor her defasında farklı ilaç tedavisi uyguladı. Bende alternatif tıp uygulamaları mı araştırdım. İncir kürü gibi
Şuan önce rabbim sayesinde sonra doktor 👐👐👐👐🤰🤰🤱🤱🧿🧿🧿
Sakın umudunuzu kaybetmeyin.bşka doktora gidin bence

Umudun olduğu yerde ümit hiçbir zaman bitmez.
Önce siz kendiniz çökmeyin.
Ben 41 yaşınd evlendim. Bir kaç sağlık miyom ameliyatı gibi ameliyat oldum. Sonra bir hastanede iki defa tüp Bebek tedavisi oldum. Bir yumurtam sadece uygundu. Sonuç ne gatifti.Doktor un bana dediği yaştan dolayı olmuyor. Ben moralmen çökmüştüm. Sonrasında araştıdım yaş bu sürece tek bir neden değilmiş. Sonrasında İrenbe Dr ALPER bey ile yolumuz kesisşti. 1+2+2 olmak üzere üç def yumurta toplandı. Doktor her defasında farklı ilaç tedavisi uyguladı. Bende alternatif tıp uygulamaları mı araştırdım. İncir kürü gibi
Şuan önce rabbim sayesinde sonra doktor 👐👐👐👐🤰🤰🤱🤱🧿🧿🧿
Sakın umudunuzu kaybetmeyin.bşka doktora gidin bence
Ben Şanlıurfa'da yaşıyorum,burda yumurta dondurma bankası bile yok. Diyarbakır Dicle Memorial da dr. uğur beye gittim. Oda bana bütün olumsuzluklari dedi. Yumurta olmayabilir olsa bile kalitesiz olabilir. Üstelik daha evli değilsin,yarın birgün olsa bile sana hamilelik zor olabilir dedi. Şimdiden bütün olumsuzluklari söyledi. Ben buna rağmen denemek istediğimi söyledim,gerekirse her ay gelirim,bir tane olsa bile toplamda benim için yeter dedim. Doktor baktı sağda yok solda bı tane gördü. Ama bu sefer menopoz belirtileri olan kis gördü. Zaten bu ay alamam dedi. Önümüzdeki ay yine gidecem. Benim işim Allah'a kalmış açıkçası. Daha evli bile değilim. Kimbilir ne zaman olacak,olsa bile yumurta olursa eğer oda işe yarayacak mı. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Günlerdir ağlıyorum. Bu arada Saraçoğlunun kurlerine başladım. Soğan kürü aslan pençesi yapıyorum. Bal pekmez ceviz fındık fıstık karışımı annem yaptı. Bal polen yiyorum ayrıca. Ama üzüntüden yemeden içmeden kesildim. Neye uzulecegimi şaşırdım

Merhabalar 🌺 bu ay 3. tüp bebek denememizi yapıyoruz. Sürecimi paylaşmak istiyorum. Bizde benden ve yaştan kaynaklı sorun var. 43 yaşındayım, yumurta sayım az oluyor ve kalitesinde de sorun oluyor.
Ben geç evlendim, evlendiğimde 38 yaşındaydım. Bir gebelik oluştu ancak kese boş çıktı. Kürtaj oldum. Kendiliğinden hamile kalabildiğim için bir süre doğal yolla denedik. Ancak olmadı.
2018’de aşılamayla başladık tedavi yolculuğumuza. Çok umutluyduk. 4 tanesi büyükçe toplam 6 yumurtam vardı. Ama maalesef negatif sonuç aldık. Doktorumuz yaştan dolayı ikinci aşılamayla zaman kaybetmemizi ve direkt tüp bebeğe geçmemizi tavsiye etti.
Maddi durumdan biraz beklemek zorunda kaldık. 2019 kasım’da ilk tüp bebek tedavimize başladık. Fsh 5,44, lh 19,65 amh 0,8 çıktı. Ben de polikistik over vardı. Amh aşılama zamanı 3 civarındaydı, yaş faktörü burada iyice öne çıktı. Bu tedavi beklediğimiz gibi gitmedi. Gonal-f ve menogon kullandım. Bir önde giden yumurtamla birlikte toplam 3 yumurtam oluştu. 2 tanesi önde gidene yetişemedi. 1 embriyomuz oldu, onun da kalitesi ortaydı. Doktorumuz 2. toplamaya destek olması için dondurmamızı önerdi. Orta kailte 3.gün embriyosu donduruldu.
2020 mart’ta 2. tüp bebek tedavimize başladık. Bu tedavide de gonal-f ve menogon kullandım yüksek dozlarda. 4 yumurtayla toplamaya girdim. 3 tane toplandı, bir tanesi döllendi. Önceki dondurulan embriyo da çözdürüldü ve 4.günde ikisi beraber transfer oldu. Sonuç yine negatifti. Toplamadan sonra salgın başladı, transfere maskeyle korkarak girdik.
Pandemi bize maddi zorlukları da getirdi maalesef. Kendinimizi toparlamamız 2022 başını buldu. Ekonomil durum hepimizin bildiği gibi işte. Ben bu arada yeni bir doktor arayışına girdim. Araştırmama başladım.
Merhaba tedavi ucreti ne kadar acaba , ben evlilikten sonra 1 yıl gecerse ücretsiz diye duymuştum doğru mu

Ben Şanlıurfa'da yaşıyorum,burda yumurta dondurma bankası bile yok. Diyarbakır Dicle Memorial da dr. uğur beye gittim. Oda bana bütün olumsuzluklari dedi. Yumurta olmayabilir olsa bile kalitesiz olabilir. Üstelik daha evli değilsin,yarın birgün olsa bile sana hamilelik zor olabilir dedi. Şimdiden bütün olumsuzluklari söyledi. Ben buna rağmen denemek istediğimi söyledim,gerekirse her ay gelirim,bir tane olsa bile toplamda benim için yeter dedim. Doktor baktı sağda yok solda bı tane gördü. Ama bu sefer menopoz belirtileri olan kis gördü. Zaten bu ay alamam dedi. Önümüzdeki ay yine gidecem. Benim işim Allah'a kalmış açıkçası. Daha evli bile değilim. Kimbilir ne zaman olacak,olsa bile yumurta olursa eğer oda işe yarayacak mı. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Günlerdir ağlıyorum. Bu arada Saraçoğlunun kurlerine başladım. Soğan kürü aslan pençesi yapıyorum. Bal pekmez ceviz fındık fıstık karışımı annem yaptı. Bal polen yiyorum ayrıca. Ama üzüntüden yemeden içmeden kesildim. Neye uzulecegimi şaşırdım
Merhabalar umudunuzu kaybetmeyin. Siz güçlü bir karar vermişsiniz. Yumurtalarınızı toplatıp dondurmak istiyorsunuz. Artık kendi yolunuzu çizmişsiniz bu sizin için bir bitiş değil başlangıç. Bundan sonra olumlu düşünmeye çalışın, olumsuz düşünceleri atın kafanızdan. Moral çok önemli yumurtalar için. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay başlarsınız. Yeter ki doğru anı bulun 🥰 vitamin desteklerine başlayın. Ne kadar erken başlarsanı o kadar iyi. Folik asit, omega 3 ve koenzim çok önemli. Koenzimi ben new life kullandım. Ayrıca melatonin de aldım her akşam. D vitaminize baktırın ve eksiğiniz varsa tamamlayın. Bütün bu süreçte size destek olacak bir doktorla ilerleyin ve bu vitaminleri doktorunuza sormadan kullanmayın. Bir de arı sütü kullandım ben bu sefer. Her sabah aç karnına nar suyuna karıştırıp içtim. Bir de bitkisel kürleri bir arada yapmayın birbiriyle çakışabilir.

X