43 yaş tüp bebek deneyimim

Hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah Kese göründüyse ne güzel Alper bey in soyadı Biler mi ? Sizin kaçıncı gün embriyosuydu ? Ngs li embriyo mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın Aynı yaşta birilerini bulunca çok merak ediyorum
Rabbim umudumu/umudumuzu. minnağı sağlıkla....... Var bi şeyler ama net görülmüyor şimdilik. ama sorun görülmüyor.Ben umudumluyum Minnak tutuncak bana 👐🤰🤱
Evet maalesef ki yaş sorunumuz var.Ama bu yüzde yüz engel değil.İyibir doktora denk gelmek gerekir.Benim daha önce iki tüp bebek tedavisi oldum .sonuç negatif.ve direkt yaşa bağladılar.
Evet soy ismi Biler
Benim emriyoları önce biriktirdik topladık (3 defa 1+2+2) tedavi sürecim sekiz aydan fazla sürdü.
Siz sürece başlamadıysanız bi gidip ön görüşme yapın bence
Ben doktorum dan çok memnun kaldım her konuda.
Çok rahat iletişim kuruyorum.
Tabiki her zaman sorabilirsiniz..Bende bu sitede çok şey soruyorum Sagolsun. Buradaki arkadaşlar /hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Birbirimizden destek moral buluyoruz
İnşallah yardımcı olmuşumdur

Merhaba kızlaarr. Sabah merkezden aradılar. Embriyo gayet güzel gelişiyor ve büyüyormuş. Kalitesi de iyiymiş. Transfer tarihi olarak 23 mayıs’ı düşünüyoruz dediler. Benim önceki tedavilerimde hiçbiri 5. güne gitmedi. Biri 3.gün donduruldu, diğeri de 4.gün transfer edildi. Gidicek mi 5.güne diye sordum. Şu an bir sorun görünmediğini ve iyi bir tutunma için 5.günü beklemeyi tercih ettiklerini söylediler. Şu an inanamıyorum 😊 mutluluktan ağladım, umarım sorunsuz 5.güne gelir 🙏 Heyecanım çarpı iki oldu, yarın bilgilendirme için tekrar arayacaklarmış.

Merhaba kızlaarr. Sabah merkezden aradılar. Embriyo gayet güzel gelişiyor ve büyüyormuş. Kalitesi de iyiymiş. Transfer tarihi olarak 23 mayıs’ı düşünüyoruz dediler. Benim önceki tedavilerimde hiçbiri 5. güne gitmedi. Biri 3.gün donduruldu, diğeri de 4.gün transfer edildi. Gidicek mi 5.güne diye sordum. Şu an bir sorun görünmediğini ve iyi bir tutunma için 5.günü beklemeyi tercih ettiklerini söylediler. Şu an inanamıyorum 😊 mutluluktan ağladım, umarım sorunsuz 5.güne gelir 🙏 Heyecanım çarpı iki oldu, yarın bilgilendirme için tekrar arayacaklarmış.
Ayyyy Sizin adınıza çok sevindim..
Rabbim sonuna kadar getirsin.
👐👐👐👐👐🤰🤰🤱🤱🤱Ben inanıyorum .
Sizinde minnağınız olacak sağlıkla inşallah

Çok teşekkür ederim 😊 inşallah. Çok tatlı bir heyecan bu. Kimbilir belki de hepimizin umudumuzun mutluluğa dönüşme zamanı gelmiştir 🙏🥰❤️
Tedaviniz hayırlı olsun.
O kalan embriyonuz da inşallah size evlat olur can olur.
Bende haziran ortası gibi tedaviye başlayacağım.
Yaşım 40 oldu.
Sizde sigara içiyormuşsunuz.
Bende bırakmaya çalışıyorum günde 5-6 tane içiyorum
ama bir yandan da vicdanım rahatsız oluyor.
Siz günde 1 paket mi içiyorsunuz ?
Yani sigara çok etkiliyor bu tüp bebek tedavisini.
Bırakılmıyor haklısınız aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum
Hatta önceden günde 1 paket içerdim
Bu tedavi vs işlerine girince azalttım baya
Şimdi transfer için rahiminizin uygunluğuna bakacaklar
İnşallah her şey iyi olur kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Teşekkür ederim ☺️ Diğeri döllenmemiş maalesef.
Altin yumurtan olur bu insallah.ben de sen kadar heycanliyim inan.bana haber vermeyi unutma
Ayyyy Sizin adınıza çok sevindim..
Rabbim sonuna kadar getirsin.
👐👐👐👐👐🤰🤰🤱🤱🤱Ben inanıyorum .
Sizinde minnağınız olacak sağlıkla inşallah
Ay canim cok sevindim hadi insallah Allahim benle birlikte herkese versin inş.dualarim seninle cnm

Tedaviniz hayırlı olsun.
O kalan embriyonuz da inşallah size evlat olur can olur.
Bende haziran ortası gibi tedaviye başlayacağım.
Yaşım 40 oldu.
Sizde sigara içiyormuşsunuz.
Bende bırakmaya çalışıyorum günde 5-6 tane içiyorum
ama bir yandan da vicdanım rahatsız oluyor.
Siz günde 1 paket mi içiyorsunuz ?
Yani sigara çok etkiliyor bu tüp bebek tedavisini.
Bırakılmıyor haklısınız aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum
Hatta önceden günde 1 paket içerdim
Bu tedavi vs işlerine girince azalttım baya
Şimdi transfer için rahiminizin uygunluğuna bakacaklar
İnşallah her şey iyi olur kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Teşekkür ederim 😊 inşallah 🙏 Evet günde 1 pakete yakın içiyorum. Bırakamamıştım. Ben elektronik sigara içiyorum bir de kahvenin yanına şu aromalı olanlar var ya onlardan içiyordum. Aromalı olanları bıraktım. Elimde elektronik sigaranın kartuşu da çok az kaldı. Onu şehir dışından sipariş ediyorum. Bir günlük filan var elimde ve sipariş vermedim. Yarına biter bendekiler. Yarından itibaren sigarayla vedalaşıyorum. Öyle karar verdim transefere sigarayı bırakmış olarak gireceğim inşallah. Zor bırakması ama bu sefer büyük bir motivasyonum var 😊

Çok sevindim gözünüz aydın Taze transfer olması da iyi hemen kavuşacaksınız inşallah

Canım sen ilacli rahim filmi hic cektirmistin mi
Bana hiç rahim filmi çekilmedi. Daha önceden kendiliğinden oluşan bir gebeliğim vardı, onda kese boş çıkmıştı. Nasılsa gebelik oluşuyor diye mi çekmediler bilmiyorum. Doktor değiştirince bu yeni merkeze söyledim bana hiç rahim filmi çekilmedi diye, tamam dediler ama onlar da istemediler. Vardır herhalde bir bildikleri 🤷‍♀️

Bana hiç rahim filmi çekilmedi. Daha önceden kendiliğinden oluşan bir gebeliğim vardı, onda kese boş çıkmıştı. Nasılsa gebelik oluşuyor diye mi çekmediler bilmiyorum. Doktor değiştirince bu yeni merkeze söyledim bana hiç rahim filmi çekilmedi diye, tamam dediler ama onlar da istemediler. Vardır herhalde bir bildikleri 🤷‍♀️
Anladim cnm.benim ikinci denemem olcakya sizce ben çektirmeliyim mi

İnan hiç bilmiyorum en iyisi doktorunuza sormanız. Gerekliyse çektirir herhalde. Gerekli değilse de boşuna radyasyon almaktan kurtulursunuz.
Peki emriyonun 5.gune gitmesine siz mi karar veriyorsunuz yoksa doktor mu? Bir de centrumdaki emriyon kacinci gune gitmisti

Peki emriyonun 5.gune gitmesine siz mi karar veriyorsunuz yoksa doktor mu? Bir de centrumdaki emriyon kacinci gune gitmisti
Doktor ve embriyolog karar veriyor, gidemeyecek gibiyse erken transfer ediyorlar. Ben ilk toplamadaki 1 embriyo 3.gün dondurulmuştu, ikincide ise bu önceden dondurulanla beraber 4.günde bir embriyo transfer edilmişti. Doktor bana o zaman embriyo zorlanmaya başladı, en iyi laboratuar anne rahmidir demişti. Beklese belki 5.güne gitmeyecekti. Bu arada ben centrum’da hiç tedavi görmedim.

Doktor ve embriyolog karar veriyor, gidemeyecek gibiyse erken transfer ediyorlar. Ben ilk toplamadaki 1 embriyo 3.gün dondurulmuştu, ikincide ise bu önceden dondurulanla beraber 4.günde bir embriyo transfer edilmişti. Doktor bana o zaman embriyo zorlanmaya başladı, en iyi laboratuar anne rahmidir demişti. Beklese belki 5.güne gitmeyecekti. Bu arada ben centrum’da hiç tedavi görmedim.
Sen suan novart ta yaptiriyorsun degilmi?

Günaydınlaarr :) Kontrolüm vardı bugün. Bugün 16. gün artık sona yaklaştım. Çarşamba günü opu olacağım :halay:
Yumoşlar büyümüş. Büyük olan 30 mm olmuş onu da çekeceklermiş. Diğerleri de 21 mm, 19mm ve 18,5 mm olmuşlar. Bugün sabah cetrotide yaptım akşam da gonal-f yapacağım son kez. Gonal-f bitmişti elimde. Bugünkü dozu merkezden verdiler. Fazla kalan ilaçları kullanıyorlarmış. Çok rahatlattı bu beni yoksa bir kutu almam gerekecekti.
Kan verdim. Kan sonucuma göre arayıp çatlatma iğnesini yapacağım saati söyleyecekler. Bir de endol fitil verdiler. Bugün akşam 1, yarın sabah ve akşam bir ve opu günü sabah 6'da bir tane makattan kullanacakmışım.
Heyecanlıyım içim kıpır kıpır :)
Kaç yumurta toplandı sizden. Benden bugun 17 toplandı. Ama döllenen olacak mı bilemiyoruz🙏

X