- 21 Kasım 2019
- 794
- 845
- 46
İlacın adı Neupogen canım. Ayrıca 200 TL ödedim iğne için. Pazar günü kendim yapacağım da dahil buna.Canim o ilacin tam ismini yazabilirmisin ben de soyluyum gittigimde bana da yapsinlar.onun da ucreti ayrimi asinin yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlacın adı Neupogen canım. Ayrıca 200 TL ödedim iğne için. Pazar günü kendim yapacağım da dahil buna.Canim o ilacin tam ismini yazabilirmisin ben de soyluyum gittigimde bana da yapsinlar.onun da ucreti ayrimi asinin yani
Tesekkur ederim cnm.durumun nasil hic bir belirti var mi?İlacın adı Neupogen canım. Ayrıca 200 TL ödedim iğne için. Pazar günü kendim yapacağım da dahil buna.
Rica ederim. İyiyim. Biraz kasıklarımda baskı var, doluluk gibi. Sırtım tutulmuş ağrıyor, az da yorgun hissediyorum. Onun dışında gayet normalim. Evden çalışıyorum bugün. Kendimi de çok dinlememeye çalışıyorum yoksa sonra takılırım ben biliyorum :)Tesekkur ederim cnm.durumun nasil hic bir belirti var mi?
Bu asama nelere dikkat ediyorsun.neler yiyorsun.transfer sonrasi sigara ictin mi hicRica ederim. İyiyim. Biraz kasıklarımda baskı var, doluluk gibi. Sırtım tutulmuş ağrıyor, az da yorgun hissediyorum. Onun dışında gayet normalim. Evden çalışıyorum bugün. Kendimi de çok dinlememeye çalışıyorum yoksa sonra takılırım ben biliyorum :)
Ağır kaldırmamaya, üst raflara uzanmamaya , çok hızlı eğilip kalkmamaya dikkat ediyorum. Dün sakatat günümüzdü. Dalak yanında biraz makarna, salata yedim. Sabah bildiğin kahvaltı yumurta, peynir, zeytin, domates, biber gibi yedim. Biraz önce ananas yedim, kefir içtim. Çok da iştahım yok gibi bir garip. Akşama da dünden kalanlar var belki yanına zeytinyağlı fasulye yapmayı düşünüyorum sebze olsun yemek ya da belki barbunya da olabilir. Dondurucuda ikisi de var.Bu asama nelere dikkat ediyorsun.neler yiyorsun.transfer sonrasi sigara ictin mi hic
Teşekkür ederim, inşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.benim içinde dua edin. Öncelikle hayırlı bı eş sonrası hayırlı bir evlat.Ne güzel başlangıç adımını atmışsınız Vitaminlere de başlamışsınız, gerisi de gelir. Ben hiç bitkisel kür yapmadım. O konuda bir şey diyemeyeceğim. Allah yardımcınız olsun
İnşallah hepimizin umudu mutluluğu olurTeşekkür ederim, inşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.benim içinde dua edin. Öncelikle hayırlı bı eş sonrası hayırlı bir evlat.
Sizin ki tuttu mu acabAAvokado, kabak çekirdeği ve nar suyu tutunmayı kolaylaştırıyor. Rahmi kalınlaştırıyor. Ben transferden sonra her gün tükettim. Belki size de faydası olur diye yazmak istedim. İnşallah embriyonuz size sıkı sıkı tutunur. Amin
Esiniz de sorun varmiydi.hangi merkezde yaptiniz?Ela Betül çok tebrik ediyorum sizi. Acaba hamile kalma sürecinde AMH ve FSH değeriniz neydi
Ankarada verebiocegin doktor ismi var mi?Ankarada da Bahceci klinik var tüp bebek merkezi ama doktor cem çelik istanbuldaki şubede calisiyor ankarada farkli doktorlar var
Canim hemsireleriniz nasil takipleri duzenli dikkatli yapiyorlarmi.Ağır kaldırmamaya, üst raflara uzanmamaya , çok hızlı eğilip kalkmamaya dikkat ediyorum. Dün sakatat günümüzdü. Dalak yanında biraz makarna, salata yedim. Sabah bildiğin kahvaltı yumurta, peynir, zeytin, domates, biber gibi yedim. Biraz önce ananas yedim, kefir içtim. Çok da iştahım yok gibi bir garip. Akşama da dünden kalanlar var belki yanına zeytinyağlı fasulye yapmayı düşünüyorum sebze olsun yemek ya da belki barbunya da olabilir. Dondurucuda ikisi de var.
Cumartesiden beri hiç sigara içmedim. Bugün biraz zorlar gibi oldu. Yeşil çay ve suyla isteğimi kovalamaya çalışıyorum. Nikotin sakızı çiğnedim, o da biraz yardımcı oldu.
Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir. Nar suyu içmeyin benceAvokado, kabak çekirdeği ve nar suyu tutunmayı kolaylaştırıyor. Rahmi kalınlaştırıyor. Ben transferden sonra her gün tükettim. Belki size de faydası olur diye yazmak istedim. İnşallah embriyonuz size sıkı sıkı tutunur. Amin
Özelden atiyorum mesaj bölümüne bak canimAnkarada verebiocegin doktor ismi var mi?
Hadi hayırlısı inşallah sıkı sıkı tutunur bebisin sana beklemek daha heyecanlı uzun bir süreç sanırım sakın stres yapmamaya çalış çok güzel bı anne olacaksınMerhaba kızlar Minnağı aldım da geldim Evde dinleniyorum şimdi. Transferimi Mehmet hoca yaptı. Daha sonra gebelik aşısı yapmayı da düşünüyorum sana. Neupogen yapıldı, bana da yarısı verildi haftaya pazar yapacağım. Tutunmayı desteklermiş.
2 haziran test günüm. Artık bekleme zamanı..
Ben tutunmanın olduğu süreçte nar suyu içilmeli diye biliyorum. Ben de içtim, bazen de nar yedim.Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir. Nar suyu içmeyin bence
Evet tuttu.Sizin ki tuttu mu acabA
Yaşım 32. Şişli memorialde tedavi gördüm. Tüplerim hidrosalpinksliydi ve alındı. O yüzden tüp bebek tedavisi gördüm.Cok guzel cok sevindim saglicakla kucagina alirsin insallah.sizin yasiniz kacti hangi merkezde yaptirdiniz?
Şu an bana takip yapılmıyor canım. 2 haziran’da kan vermeye gideceğim. Tedavi sırasında takip yapılıyordu. Sabahları ultrasona girip kan veriyordum. Öğlen 1 gibi hemşireler arayıp ilaç dozumu nasıl ayarlayacağımı söylüyordu.Canim hemsireleriniz nasil takipleri duzenli dikkatli yapiyorlarmi.
Aa ananas da bu listede Bu besinlerin rahim kasılmalarını arttırdığını hiç bilmiyordum. Gerçi çok büyük porsiyonlarda değil de makul miktarlarda tüketmenin sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Su içmede sorunum yok benim. Hatta günde 3 litre içiyorumdur. Susuz yapamam bu benşm hep böyleydi. Bir gün az su içeyim hemen başım ağrır.Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir. Nar suyu içmeyin bence