- 14 Haziran 2023
- 6.426
- 19.741
- 33
-
- Konu Sahibi simonskitty
Ay ben bile heyecanlandım, var mı bir karar sağlıklı ise bebiş/bebişler için doğurmak konusunda ?Cuma belli olacak
Ben de erken yaşta anne olmadım. Evlenmeden önce de evlendikten sonra da karnim burnumdayken de hatta çocuklar olduktan sonra da epey gezdim tozdum. Hatta haftaya bol gezmeli bol durakli bir tatil planımız vardı ama bilmiyorum ne olacak...40 yaş üstüyüm. Hiç keşke erken doğursaydım demedim. İyi ki geç olmuş, gezmişim tozmuşum,hayatımı kendime göre yaşamışım. Şimdi de kızıma göre yaşıyorum.
Kafamda netlesmesi gerekenler var. Doktorlarimla görüşmeden de onları netlestiremiyorum. Olasılıklar üzerinden düşünmek de çok yorucu. Şu an beklemedeyimAy ben bile heyecanlandım, var mı bir karar sağlıklı ise bebiş/bebişler için doğurmak konusunda ?
Konu kukudan ibaret görülünce böyle oluyor işte
Ben evlat yetiştirme zevkini ve heyecanını kastetmiştim. Kukuya ve sekse indiren siz oldunuzKesinlikle. Konuyu zevk ve kukudan ibaret gören benim.
Zannediyorum ki çocuğu fazla görenlerin ve sürekli maddiyattan bahsedenlerin hepsi evde professor yetiştiriyor
+1Kesinlikle. 2 gün once bir topluluktaydım, 2 kız çocugu, biri abla ve sorumluluk altında belli. Annesi parka gidin dedi, fakat o kadar kontrollu tutuyor kı kaşıyla gozuyle, annelerimiz gibi. Kız, gitmek istemiyorum, ona bakmaktan sallamaktan bıktım, ben mi salıncağa binebilecegim sankı dedi. Üzüldüm, geçmişe gittim,tüm oyunlarım yarım kaldı, oyle ki Deniz birazdan gider zaten deyip oyuna almıyorlardı artık:/Çocuklar çocuk olsun bir dönem, gerçi böyle süreçten güçlü ve karakterli insanlar olarak cıktık, bizim büyüttüklerimiz naif, dayanıksız, pratik hayatta beceriksiz, artık dogru nedir yanlış nedir onu da sorgular oldum
Ben evlat yetiştirme zevkini ve heyecanını kastetmiştim. Kukuya ve sekse indiren siz oldunuz
Konu sahibinin çorba yapacak durumu yok mu ki burda bu muhabbet dönüyor. Dediğiniz durumdakiler zaten kukudan ibaret görenler, onlarla da sosyal hizmetler ilgilensin bir zahmet. Ama çocuğuma iphone15 almıyorum diye üzülecek değilimEvlat yetiştirme zevki evde yedirmeye çorba bile olmayınca çıkmıyor işte. Bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Kimse standart bir geliri olan ailenin çocuk hevesine laf etmiyor.
Konu maddi acidan yeterli olmayip sirf kendi zevkine sürü gibi üreme çabası olan insanlar. Buna kısacası kuku zevki denir. Başka bir açıklaması malasef olamaz.
Varsa buyrun açıklayın
Öyle çok uçmaya gerek yok. Çok basit bir şey söyleyip çekileceğim. Ondan sonra sevgi masalları okumaya devam edebilir herkes.Evlat yetiştirme zevki evde yedirmeye çorba bile olmayınca çıkmıyor işte. Bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Kimse standart bir geliri olan ailenin çocuk hevesine laf etmiyor.
Konu maddi acidan yeterli olmayip sirf kendi zevkine sürü gibi üreme çabası olan insanlar. Buna kısacası kuku zevki denir. Başka bir açıklaması malasef olamaz.
Varsa buyrun açıklayın
Konu sahibinin çorba yapacak durumu yok mu ki burda bu muhabbet dönüyor. Dediğiniz durumdakiler zaten kukudan ibaret görenler, onlarla da sosyal hizmetler ilgilensin bir zahmet. Ama çocuğuma iphone15 almıyorum diye üzülecek değilim
Siz zevk alacaksınız diye 3-4 çocuk yapacaksınız da bakalım o çocuklara sormak lazım işte onlar böyle bir hayatı tercih eder mi?Ben evlat yetiştirme zevkini ve heyecanını kastetmiştim. Kukuya ve sekse indiren siz oldunuz
Nasıl bir hayatı? İphone15 almadıkları bir hayatı mı? Herkes Dubai’de tatil yapacak diye bir şart yok hayat böyle bir şey değil ki. Çok abartılı cümleler okuyorum burada, bu kadar ezik olmaya gerek görmüyorum şahsenSiz zevk alacaksınız diye 3-4 çocuk yapacaksınız da bakalım o çocuklara sormak lazım işte onlar böyle bir hayatı tercih eder mi?
Ben bu dediğiniz örnekleri vermedim. Ama dört çocukla bu ülkede kaç kişi çocuğunu doğru düzgün okutabilir? Ben kaynak kitap, sinema ve dışarda yemek yiyebilmekten bahsettim. Bu tarz şeyleri de ihtiyaç görüyorum evet. Kardeşi olsun küçülenleri giyer, karınlarına da yemek girdi mi tamam kısmına katılmıyorum.Nasıl bir hayatı? İphone15 almadıkları bir hayatı mı? Herkes Dubai’de tatil yapacak diye bir şart yok hayat böyle bir şey değil ki
Nasıl bir hayatı? İphone15 almadıkları bir hayatı mı? Herkes Dubai’de tatil yapacak diye bir şart yok hayat böyle bir şey değil ki. Çok abartılı cümleler okuyorum burada, bu kadar ezik olmaya gerek görmüyorum şahsen
Cevap vermesem mi acabaBende Iphone 15 alinmasini önemli bulmuyorum ama bir ergen için önemli.
Tatilin Dubai olmasina gerek yok ama ayni şekilde bir ergen için mühim.
Biz zamaninda bilmiyorduk ve görmüyorduk. Ben 5 yıldızlı bir hotelin olduğunu bilmiyordum. Şuanda birinci sinif çocuklar bunun sohbetini döndürüyorlar.
Sizin çocuğunuz varmi?
Uzun yıllardır bu siteyi kullandığıniza göre konu konuyu açtığını, her yazılanın direk konu sahibine değilde genel yorum olduğunu öğrenmiş olmalısınız diye düşünüyorum ama neyse.Konu sahibinin çorba yapacak durumu yok mu ki burda bu muhabbet dönüyor. Dediğiniz durumdakiler zaten kukudan ibaret görenler, onlarla da sosyal hizmetler ilgilensin bir zahmet. Ama çocuğuma iphone15 almıyorum diye üzülecek değilim
Bütün sayfaları okumuyorum genelde ama ergen mantığına göre yaşamak doğru mu yaniUzun yıllardır bu siteyi kullandığıniza göre konu konuyu açtığını, her yazılanın direk konu sahibine değilde genel yorum olduğunu öğrenmiş olmalısınız diye düşünüyorum ama neyse.
Cevap vermesem mi acabavar iki tane. Khomyuk tamam siz çok haklısınız ama valla ben olaya farklı bakıyorum, o biraz yasaklara giriyor hiç bahsetmeyeyim