Slm kızlar:)
Yeni üye oldum ve ilk yorum burayaymış eee insna tabi ne sorunu varsa ona yönelir di mi :)Hikayeyi baştan sona okudum helal olsun diyorum şu kilo ne büyük bir sorun ahh ahh
bende çok ama çok kiloluyum kilo vermek istiyorum ama en fazla hayatımda toplam 10 kilo verbilidm sonra bir şekilde geri alıyorum durmuyor şu ağzım bir de polikistik over durumu var ve diana 35 kullandım evet tamma boğazlıyım ama bu derece birden aşırı kilo alıcak kadar obur değilim ben
ya da ben mi bunla avunmak istiyorum bilmiyorum
diana 35 le birlikte 2 yıl içinde tam 35 kilo aldım şimdi 99 kiloyum çok mutsuz oluyorum böyle anlatamam herkes içindekileri dökmüş ve sanırım şu utangaçlık herkes bize bakıyor hissi herkeste var insan böyle olunca geleceğini düşünüyor ne bilim erkek arkadaşı zayıfken sen böyle olursan rüyanda gör gibi geliyor böyle düşünceler ya da olsa bile sanırım inanmayız
kim böyle birini sever ki diye:)Şişman bayanlarda bu kendine güvensizlik malesefki hep oluyor.Bende de var bu ama Kendime çok aşırı küskün değilim bilmiyorum tabi çok ağlamaklı olduğum neden ben dediğim dolu zamanlarım oluyor keşke kendime biraz daha kızsam belki daha dikkat edicem ama ben kendime bakınca gülümseyebiliyorum belki tüm kilonun önde değil arkada toplanmasındna dolayı arkamada bakma olasılığım daha düşük olduğundan oluyor bu
:kendimle dalga geçiyorum şunu kafamdan çıkarmamalıyım sonuçta bu bir sağlık sorunu güzellik de çok öenmli biz bayanlar için ama sağlık her şeyde önce geliyor tabiki kilo her şeye neden şeker olur kalp olur yüksek tansiyon vs. ayrıca bunlar ilerde çocuğumuz olsa ona da geçebilri
.Herkesin başarı öyküsündeki başlangıç mucizesi farklı o gün inş hepimizi bulur hepimiz birer fit sağlıklı kızlar oluruz:)Ben şu cümleye denk gelmiştim ve unutmadım.Eğer diyet yapıyrsanız ve kilo vermek istiyorsanız tartıya çıktığınızda amacınız o devasa kilonuzu düşürmek değil sadece kilo vermek olsun kilonuuzu düşünmek değil de verdiğiniz kilo sayısına odaklanmak..Şimdi bu sıralar daha da buna katılıyorum çünkü biz kızlar şurda bile okuduğumuzda mesela 70 kilo olanlar var 50 ye düşmek istiyorlar bir de daha faxzla olanlar var 90 -130 gibi onlar ne kolay 70 lerden düşmek birde bize bak 100 lerden kilo vermek nerde o güç kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2biz yapamayıoz gibi daha da kötü bir hal oluyor sonra battı balık yan gidiyor
o yüzden artık kendimize gelelim ve amacımız sadece sadece kilo vermek verdiğimiz kilo sayısını arttırmak olsun:)Ağırlımızı değil:):)Sağlıklı günler hepinize:)hihoyyyt