42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü

BU yazıyı okuduktan sonra evde çekmecede gördüğüm çikolatayı yeme isteğim vardı hemde akşam yatmadan önce sonra dedimki 2 dilimide aynı hazzı verir ve iki dilim yedim nekadar doyurucu geldi ..tek şişman beynimiz gerçekten..

başarının sahibini gerçekten tebrik ediyorum, ve kutluyorum...
işte azim budur. biz neden yapamayalım ki? 42 kilo veriliyorsa biz bu 10-20 kiloyu veremeyelim mi yani...

bayanlar bende sürekli başlıcam diyorum başlıyamıyorum deli olucam yeter artık diye kendimi yemeye başladım artık zayıflamak istiyorummm

ben de bu yazıdakine benzer şeyler yaşadım.gerçekten kilolu olmak çok kötü bi duygu.kendimiş sevmemeye başladığımı anladığımda hemen başladım işe.45 kilo verdim ben de.olmayacak şey değil.oluyo işte:)

ya inanki bunu okudumda icim titredi gozlerimden yas geldi :çok üzgünüm: Hele bu yazi duran çuvalımsı bir bluza elime alıp baktım ve ağladım. Bu kilolar yzunden neller gitmediki hayatimizda insan kendini geriye cekiyor utaniyor ve su gelir neden ben neden ben diye ben cok sey kaybettim bir senedir evden cikmiyorum herseyden once saglik tabiki ama kilolo olmakda bir saglik sorunu kac kisi mutluki kilolarinlan cok az vardir hele bide hic evlenmemis o gelinli giymeyen icin daha zor benim butun cevremdeki kizlar evlendi cocuk saybi oldular kendimi okadar kuttu hisdiyorumki bazi arkadaslarimin dugunune bile gidemedim cunku o an onarin mutlu oldu an ama kilolu bir insan bu ani gorunce dusunur neden biz degil cok zor ya suan agliyorum aglamakdan nefret ediyorum artik ve bu arkadas ne guzel basarmis ne mutlu sana .......

arkadaşım sana katılıyorum ve bende seninle aynı düşüncedeyim o kilolar yüzünden elimizden neler gitmediki benim eşim gitmek üzere elimden o kadar severek evlendiğim eşim aşırı kilo aldım diye bana sırtını döndü artık onu utandırmalıyım

ne biçim yazmış ya üşenmeden okudum valla çok duygulandım helal olsun diyorum tebrik ediyorum vereliniortak

Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazıyorum.Şu kilo belası benim de başımın belası.Artık kurtulmanın zamanı geldi.Peki ne mi oldu Ben yeni evli bir bayanım ve evlendiğimde 58 kiloydum şu an 70.5 kiloyum ve artık zayıflamak istiyorum.İşin kötüsü ben bir davul olduğum farkında bile değilmişim.Peki ne olduda dank etti derseniz bir gün eşimle alışveriş merkezinde gezerken bana dediki ben senin yerinde olsam bu kadar giyebileceğim güzel kıyafetler varken neden kendimi mahkum edeyim ki kilolara dedi.O an o kadar üzüldüm ki kendimi koca bir salak ilan ettim.Dolabım kıyafet doluyken ben hergün aynı sadece sıgabildiğim bir kaç kıyafetle yetiniyorum.Eşime diyet yapıyorum diyor onla birlikteyken 2 kaşık yemek yiyip.O salonda televizyon izlerken mutfakta deli gibi yemek yiyen ben birde rejimdeyim ama kilo veremiyorum yalanını herkese kakalayan ben.Ama artık yeter bıktım bende zayıf olmak istiyorum.Bir de en gıcığı iş yerindeki bayanların gelip aaa çok kilo almışsın hamilemesin demesi gelde cinnet geçirme neyse kızlar daha çok dertşeceğiz inş .Bu maratonda herkesten destek bekliyorum başarabiliriz neden bizde zayıf ve güzel olmuyalım sorarım size.....zafer bizim olmalı kiloların değil....hihoyyyt

bu arada kızlar sabah şirkette ne oldu biliyomusunuz salağın biri yanıma geldi AAA seni uzaktan görünce tanıyamadım sen ne kadar zayıftın çok güzeldin ne oldu böle vah vah çok kilo almışsın demesi yokmu.. aslında çok sinirlendim ama gülerek hımm evet biraz aldım ne birazı yawww ne birazıııı toplam 13 kilo ama dur bir zayıflıyayım ben biliyorum yapacağımı...

ya deryo varya aynı benm yaşadıklarım sennkide...bende 58 kiloyla evlendim bebegim oldu şimdi 70 kiloyum bebek 1buçuk yaşına girdi ben hala kiloları veremedimmafoldumben eşimde sen hep böle mi kalacaksın diye sorup duruyo aslında oda haklı kim isterki şişko bi eşinin olmasını...bende çok ahım şHIM DEGİLİM AMA YİNEDE GÜZEL Bİ BAYANIM YAŞIM DAHA 23 hayatımı n en güzel günlerinde bu kilolarla gezmek stemiyorum gercekten çok üzgünüm...ama ramazanda ben başlıcam yani bişi yemeyerek sadece elmayla biliyorum saglıksız ama başlamam lazım biyerdennn...allah hepimizin yarımcısı olsun

canım umutsuzluga kapılma ılk önce basaracagına ınan ben 4 gundur dıyetteyım herşeyı yedım ama az dun gece tarıldım 71 kılodan 68.9 düşmüşüm eger ne yaptıgımı okuma ıstersen basarı hıkayelerınde (kiloyla savasım basladı )başlıgının altında her gun ne yedıgımı ne yaptıgımı yazıyorum ordan fıkır edınebılırsın ama sadece elma yıyerek olmaz bu sefer kendını sıkıp bırden yıne yemeklere dalıcaksın haydı kız zayıf gunler bızı beklerrrrr

kızlar ümitsizliğe kapılmayın.benim oğlum 1 yaşındaydı hala doğum kilolarımdan sadece 10 kilosunu verebılmiştim.slnra hepsi gitti.50 kilo verdim hatta.zamanla oluyo.sabredin ve spor yapın mutlaka

bu yazıyı bu cumartesi gece ikide okudum ve o kadar etkilendimki o anda zayıflamaya karar verdim zaten hep yapmaya calıstıgım ama bi türlü tam anlamıyla baslamamıs oldugum diyete bu paylasım sayesinde büyük bir kararlılıkla baslamıs oldum. paylasım için gercekten tesekkürler alkisalkisalkis

Slm kızlar:)
Yeni üye oldum ve ilk yorum burayaymış eee insna tabi ne sorunu varsa ona yönelir di mi :)Hikayeyi baştan sona okudum helal olsun diyorum şu kilo ne büyük bir sorun ahh ahh
bende çok ama çok kiloluyum kilo vermek istiyorum ama en fazla hayatımda toplam 10 kilo verbilidm sonra bir şekilde geri alıyorum durmuyor şu ağzım bir de polikistik over durumu var ve diana 35 kullandım evet tamma boğazlıyım ama bu derece birden aşırı kilo alıcak kadar obur değilim ben:KK43: ya da ben mi bunla avunmak istiyorum bilmiyorum:KK43:diana 35 le birlikte 2 yıl içinde tam 35 kilo aldım şimdi 99 kiloyum çok mutsuz oluyorum böyle anlatamam herkes içindekileri dökmüş ve sanırım şu utangaçlık herkes bize bakıyor hissi herkeste var insan böyle olunca geleceğini düşünüyor ne bilim erkek arkadaşı zayıfken sen böyle olursan rüyanda gör gibi geliyor böyle düşünceler ya da olsa bile sanırım inanmayız :KK70::KK70: kim böyle birini sever ki diye:)Şişman bayanlarda bu kendine güvensizlik malesefki hep oluyor.Bende de var bu ama Kendime çok aşırı küskün değilim bilmiyorum tabi çok ağlamaklı olduğum neden ben dediğim dolu zamanlarım oluyor keşke kendime biraz daha kızsam belki daha dikkat edicem ama ben kendime bakınca gülümseyebiliyorum belki tüm kilonun önde değil arkada toplanmasındna dolayı arkamada bakma olasılığım daha düşük olduğundan oluyor bu:KK70::KK70::kendimle dalga geçiyorum şunu kafamdan çıkarmamalıyım sonuçta bu bir sağlık sorunu güzellik de çok öenmli biz bayanlar için ama sağlık her şeyde önce geliyor tabiki kilo her şeye neden şeker olur kalp olur yüksek tansiyon vs. ayrıca bunlar ilerde çocuğumuz olsa ona da geçebilri
.Herkesin başarı öyküsündeki başlangıç mucizesi farklı o gün inş hepimizi bulur hepimiz birer fit sağlıklı kızlar oluruz:)Ben şu cümleye denk gelmiştim ve unutmadım.Eğer diyet yapıyrsanız ve kilo vermek istiyorsanız tartıya çıktığınızda amacınız o devasa kilonuzu düşürmek değil sadece kilo vermek olsun kilonuuzu düşünmek değil de verdiğiniz kilo sayısına odaklanmak..Şimdi bu sıralar daha da buna katılıyorum çünkü biz kızlar şurda bile okuduğumuzda mesela 70 kilo olanlar var 50 ye düşmek istiyorlar bir de daha faxzla olanlar var 90 -130 gibi onlar ne kolay 70 lerden düşmek birde bize bak 100 lerden kilo vermek nerde o güç kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2biz yapamayıoz gibi daha da kötü bir hal oluyor sonra battı balık yan gidiyor:KK43: o yüzden artık kendimize gelelim ve amacımız sadece sadece kilo vermek verdiğimiz kilo sayısını arttırmak olsun:)Ağırlımızı değil:):)Sağlıklı günler hepinize:)hihoyyyt

canım umutsuzluga kapılma ılk önce basaracagına ınan ben 4 gundur dıyetteyım herşeyı yedım ama az dun gece tarıldım 71 kılodan 68.9 düşmüşüm eger ne yaptıgımı okuma ıstersen basarı hıkayelerınde (kiloyla savasım basladı )başlıgının altında her gun ne yedıgımı ne yaptıgımı yazıyorum ordan fıkır edınebılırsın ama sadece elma yıyerek olmaz bu sefer kendını sıkıp bırden yıne yemeklere dalıcaksın haydı kız zayıf gunler bızı beklerrrrr

deryo çok yardımcı oldun allah razı olsun canım ama ramazanda vermem lazım bu kiloları bayrama çok güzel olmak istiyorum gerekirse aç kalmam lazımbilmiyorumkismile neyse bakalım yazarım yine süreklii teşekkürler tekrar

deryo çok yardımcı oldun allah razı olsun canım ama ramazanda vermem lazım bu kiloları bayrama çok güzel olmak istiyorum gerekirse aç kalmam lazımbilmiyorumkismile neyse bakalım yazarım yine süreklii teşekkürler tekrar

canım merak ettım nasıl gıdıyo rejım..bende bayrama super gırmek ıstıyorum ama bakalım kısmett öpt

ii gidiyo şimdilik sadece karpuz elma ve maden suyu içiyorum arada başka meyvelerdende alıyorum tabi zor oluyo ama zayıflamak istiyoruım.birhafta sonra tartılcam bakalım ne olack sence 1ay böle giderse kaç kilo verebilirim

merhaba arkadaşlar.

öncelikle bu hikayei başarıp bu kadar güzell dille anlatan bayanı çok çok tebrik ediyorum. ve de bu yazıyı bizimle paylaşana çok teşekkğr ediyorum bir sürü insanın hayatını deiştirdiini görüyorum ellerine yüreğin sağlık paylaşım için.

ben 99 kiloyum we 1 66 boyundayım. eskiden beri balık etliydim üni zamanına sevgilimle kalırken hem sınawlar hem fastfood aşırı kilo aldım. sevgilim kilomu dert etmediğini beni tanıdığında bu şekilde sewdiğini söylesede eminim oda kız arkadaşının zayıf olmasını istiyodur.

okul bitti ailemin yanına döndüm sürekli dewam eden baskılar, çok yeme, çok şeker koyma hamile gibisin bu yaşta diye bir sürü laf işitiyordum ve hİkayedeki bayan giibi odama çekilip ne bulursam gizli gizli yiyordum. en son otobüste aykta giderken yaşlı bir teyzenin hamile sanıp yer vermesi üzerine artık bişeyler yapmam gerektiği kanaatına vardım. bide sevgilim wardı yanımda güldüm geçtim ama eve gelince sinirimden oturp ağladım..

bu yazıı beni çok motive etti. yazıdakilerin aynısını yaşadım. allahtan lcw warda kıyafette o kadar sorun yaşamamaya başladım. iyi bir diyetisyen araştırdım bugun yarın görüşme yapacağım ondan beslenme taktiklerini alıp bende başaracağım :)

bide arkadaşlar kekik suyunun zayıflattığını söylüyolar bi bilginiz varmı ?

X