- 7 Nisan 2009
- 2.502
- 96
- 363
- 40
Siyah düşünürsen bir tanede bende siyah var
açık renk veya kırmızı istiyorum ama gene bi eklede bakıyım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyah düşünürsen bir tanede bende siyah var
bedeni ve fiyatı ne canım
Canim 3 beden 42 mi oluyor 3 beden yaziyor fiyat 35
yok canım kalsın sana bol satışlar
bu arada 34/32 beden ve32/32 baya bi esnek de olabilir bu bedenlerde kot pantolonlarda aramaktayım arkadaşlar
bi arkadaştan 2 adet pantolon almıştım onlarda bol oldu epey ama kot değil.spor tarz pantalonlar.42 beden defactonun .fakat 44 gibiler kalıbı geniş.isterseniz fotolarını atarım.trençkotla beraber alırsanız tek kargo olur
bi arkadaştan 2 adet pantolon almıştım onlarda bol oldu epey ama kot değil.spor tarz pantalonlar.42 beden defactonun .fakat 44 gibiler kalıbı geniş.isterseniz fotolarını atarım.trençkotla beraber alırsanız tek kargo olur
bu arada 34/32 beden ve32/32 baya bi esnek de olabilir bu bedenlerde kot pantolonlarda aramaktayım arkadaşlar
canım pantolonları işe giyemem .kot giyebiliyorum ama o tarz giyemiyorum.varsa kot ekle canım takasımızı yapalım yoksa trench le benden beğendiğin şeyletakasımızı yapalım canım![]()
eğer halen ihtiyacınız varsa sadece 2 defa giyilmiş trençkotumun resmini koyabilirim
evet canım eklersen sevinirim