- 18 Şubat 2018
- 12.012
- 53.712
- 44
-
- Konu Sahibi QueenGenepil
benim icin de mucize ben hic 34 beden olmadim ki lisede bile 40-42idim34 beden olmam mucize olur ama muhabbete geldim
hirslanmak ve nefse hakim olmak onemli sadece sporlar olmuyor malesefAma artık bir değişiklik yapmak istiyorum bende, deneyelim bakalım inşallah tutarlı olurum bu defa
Beni etiketleyerek amaçları beni zayıflamaya çalışan biriymiş gibi göstermek, propagandalara gelmiyoruz, ben geyiğe geldim lütfen belirtirsek yani
geyik bizim isimiz kanki sapio gelsin onu da cekelim burayaBeni etiketleyerek amaçları beni zayıflamaya çalışan biriymiş gibi göstermek, propagandalara gelmiyoruz, ben geyiğe geldim lütfen belirtirsek yanikompleksim varda.
Görüşüyor musun minik,gelecek değil migeyik bizim isimiz kanki sapio gelsin onu da cekelim buraya
ne zaman gelecek yaa özledik, haber yok mugeyik bizim isimiz kanki sapio gelsin onu da cekelim buraya
evet canim gelecek tabi biraz kafa dinlemek istedi ..bir kac kere yazistik watsaptan :))Görüşüyor musun minik,gelecek değil mi?
gelecek insallah forbesne zaman gelecek yaa özledik, haber yok mu
Söyle ama fazla özletmesin kendinigelecek insallah forbesama ne zaman kendi bilir tabi
dedim herkesler seni ariyor soruyor tülay geri don dedim sessiz kalamadiSöyle ama fazla özletmesin kendinio olmadan tadı olmuyor
Kusuruma bakma canım
Estagfurullah col bdv konusu var oralardasin sandimKusuruma bakma canım
benim icin de mucize ben hic 34 beden olmadim ki lisede bile 40-42idim
Estagfurullah col bdv konusu var oralardasin sandim
benim 10 bin atacak gucum ve imkanim yok onun disinda bir apora dahil olabilirim o da vucudumun izin verdigi muddetce10.000 adım atmaya ve her gün en azından yarım saat de olsa hızlı Hiit denilen egzersiz yapmaya ne dersiniz? Metabolizma hızlanması için
Haklısın tabihirslanmak ve nefse hakim olmak onemli sadece sporlar olmuyor malesef
brn sadece spor uaparak 3 kilo aldim ustune ama vucut incelmisti
Olur belli bir uygulama var mı hepimiz onu indirelim?10.000 adım atmaya ve her gün en azından yarım saat de olsa hızlı Hiit denilen egzersiz yapmaya ne dersiniz? Metabolizma hızlanması için