- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
-
- Konu Sahibi QueenGenepil
ya aslinda calitgm kampuste spor salonu var haftada uc gun bayanlaraymis dusunuyorum gitmeyi ama servise gececegm o zaman cikista zor olur eve dönmemAslında spor salonuna yazılırsan derslere girersen senin için süper olur.Oksijensizsu
ya aslinda calitgm kampuste spor salonu var haftada uc gun bayanlaraymis dusunuyorum gitmeyi ama servise gececegm o zaman cikista zor olur eve dönmem
ogle arasi oraya git gelim uzun surer malesef spora vakit kalmazÖğle arası nasıl olur? Şu anlamda söylüyorum ağırlık çalışırken kolay toplanırsın
bakalimBence ara ara kaç dakikamız varsa değerlendirelim. Şu konuyu buldum bunda güzel
3 ayda ideal bedene kavuşalım.
Merhaba hanımlar. Güncel tarihim 14 mayıs 2022 Her gün bir video motivasyon 3 ayda Harekete karar ver o saniye başla. Evet bir mola döneminden çıktım. Tekrar günlük tutmaya karar verdim. Haziran en hızlı verme dönemi. En az 4 kilo Temmuz 2.5 Ağustos 1 Minimum 7 kilowww.kadinlarkulubu.com
Suan benimde duzenim yok iyi biseyler bulunca haber edeyimBen düzenli beslenme konusunda ne yapabilirim bilmiyorum bu arada. Akşamdan hazırlayıp ertesi gün onlardan devam edebilirim galiba ama o da zor geliyor şu an. Durumumu anlatayım belki yol gösteren olur.
Home office çalışıyorum, sabah 7-8 gibi kalkıyorum genelde. Çalışırken kalkıp yemek yapmak ya da bir şeyler hazırlamak çoğu zaman imkansız oluyor, dün akşam 8'e kadar sadece Eker'in 3 tatlısından yedimAkşam yemek hazırlıyorum genelde sağlıksız şeyler olmuyor, salata aşığıyım zaten mutlaka bi salata olur öğünümde. Ama sabah ve öğlen sıkıntı var mı öneriniz
Akşama yemek çıkıyor ya aslında öğlen sıkıntı. Akşamdan hazırlayıp ya da biraz daha fazla yapıp ertesi güne bırakayım madem.Akşamdan hazırlayıp saklama kapları var tupper veya başka marka hazırlayabilirsin. Öğlene salata ton balık gibi. Sabah evde tost beyaz peynir domates salatalık maydanoz veya yumurtalı gibi. Akşam yine basit bir öğün olur salata ızgara gibi.
Bir tane çorba var bir kabak soğan kırmızı biber sarımsak ve baharat koyup haşlayıp blenderdan geçir ödem çorbası deniliyor. Bir öğünde de kabak rendeleyip bir kaşık zeytinyağı ile bol yoğurt ve ceviz.
Yulafı sütle yiyordum önceden çok da severim ama süt tüketemiyorum artık mideme oturuyorÖğlen akşam sıfır karbonhidrat sabah alabilirsin. Aslında iki öğün de beslenebilirsin. Aralarda bol su içerek zayıflarsın