- 12 Temmuz 2022
- 24.398
- 88.645
- Konu Sahibi QueenGenepil
Ben düzgün bir kahvaltı yaptım ama sonrası biraz sarpa sardı o yüzden yazmadım buraya Bir seyahate çıkmamız lazım döneyim sonra düzene sokacağım söz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında 6dan beri yemekle falan uğraşıyorum hem bugüne hem anneme birkaç günlük. Egzersiz sayılır mıHiç bahanen yok Orange kendini kötü hissetmene gerek yok insanız. En azından mezdeke aç oyna Leslie de deneyebilirsin
sabah ve oglen az yedim ekmek yemedim . Canim cips istiyorBen yeşil salata 12 de iki ince dilim ekmek 1 büyük kırmızı biber, 3 zeytin, 1 dilim ekmek yedim
egzersiz yapacaksan az ye. Tatlı patates alıp ince cips gibi yapıp fırında zeytinyağı da yapabilirsin. Diyet kafasına girmemek en iyisi yoksa sürekli tatlı falan aklına gelir. Su içiyor musun?sabah ve oglen az yedim ekmek yemedim . Canim cips istiyor
Suyu cok iciyorum acayp hemde cok . Evet egzersiz yaparm.Diyet kafasi berbat valla yemedigim seyleri canim cekiyoregzersiz yapacaksan az ye. Tatlı patates alıp ince cips gibi yapıp fırında zeytinyağı da yapabilirsin. Diyet kafasına girmemek en iyisi yoksa sürekli tatlı falan aklına gelir. Su içiyor musun?
hosbuldum benim sorunum spordan daha buyuk aslinda ..Hoş geldiiiin
Yine olmadı reis 48 neQueen Teyze bende 48 iim gel hele sen
olsun hedef koyariz hedefler farkli olsada amaclar ayniYine olmadı reis 48 ne
Bu yaşıma kadar takmadım kiloyu bu konuda baya arsızım sanırımolsun hedef koyariz hedefler farkli olsada amaclar ayni
Geldiim iyi akşamlar herkese ^^
ben de cogunluk takmam ne zaman ki abiye giyecegim aglar zirlarimBu yaşıma kadar takmadım kiloyu bu konuda baya arsızım sanırım
Ama artık bir değişiklik yapmak istiyorum bende, deneyelim bakalım inşallah tutarlı olurum bu defaben de cogunluk takmam ne zaman ki abiye giyecegim aglar zirlarim