- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
COK GÜZEL OLUR.SEN NE DERSEN BEN UYARIM.313 ayetel kürsü okuyolar cnm hergun bır kişiye okuyabılırız
maşallah kız sanaHELE BUARALAR BENDE Bİ ENERJİ VAR OKUDUKCA OKUYORUM.KURANI HATMEDİYORUM BİR HAFTADA YARILADIM
TŞKEDERİM CANIM.BİTİREYİM ALLAHIN İZNİYLE MEALİNİDE HATMEDECEMmaşallah kız sana
canım 41 yasını 3 defa okuyalım 123 yasın olsun herkesın 123 yasın hatm-i kebir yapmış oluruz yanı aynı kişilerle 3. kez dönelım ve 3 yasın hatmı yapmıs olalımCOK GÜZEL OLUR.SEN NE DERSEN BEN UYARIM.
Allah yardımcın olsun cnm başarırsın ınsallah ben de bır hatım yapmayı dusunuyorum nasıp olursa bakalım ne zaman olurTŞKEDERİM CANIM.BİTİREYİM ALLAHIN İZNİYLE MEALİNİDE HATMEDECEM
ewet ınsallah gırer de gorur ben de katılıcam demıstı ama bılmıyorum yanlış mı hatırlıyorum acabaOKULUM EN SON DÜN AKSAM GİRMİŞ.GİRDİĞİNDE GÖRÜR İNSALLAH.
27. Gün oldum canim yarin sabah doktora gidicem..ARKADASİM ERKEN OLDUN KAÇINCI GUNDE OLDUN ŞİMDİ SEN
COK GÜZEL OLUR.SEN NE DERSEN BEN UYARIM.
Allah kabul etsin canim..HELE BUARALAR BENDE Bİ ENERJİ VAR OKUDUKCA OKUYORUM.KURANI HATMEDİYORUM BİR HAFTADA YARILADIM
Allah herkese versin nufus patlaması olsun eylul ekım kasımdaHAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM SEN BASTADA OLSAN SONDADA OLSAN BEN SENİN İÇİN HEP DUA EDİYORUM.BEN ŞİMDİ 3 YASİNİ OKUDUM ALLAHIM KABUL ETSİN.GULUCUK İÇİN COK SEVİNDİM HABERİM YOKTU.DARISI BİZİM BASİMIZA
Ama yasin devam etsin...313 ayetel kürsü okuyolar cnm hergun bır kişiye okuyabılırız
canım çok sevindim değerin düşük değil haftalık olmalısın rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş bu topik uğurlu bak sen . hamişsin gelsin inş devamları239 yazıyo. Sonucu aldık elimize eşim baktı. Hafta yazmıyo dedi. Bende ozaman hamile deqılım hwr halde dedım. Dpktora gostermeye odaya gırdık. Acıl doktoru degısmıs. Sey gebelik testi dedim. Adam baktı tebrikler ama cok kucuk yeni yumurtlamışın. Hafta bıle degıl dedı. 2 gune deger artar bı kadındogumcuya gozuk dedı. Ben cıktım esım hala bısıler soruyo. Bız bırıncıyı kaybettık.yol gostwrın neolur. Oda cok dıkkatlı hareket et dedı. 2 gun ıcınde doktorunuza gorunun ddedı.bakalım
Canim herkes ne der bilmiorum bence 2 turda kalmayalim 3 tur yapalim insllah devam edebilirizAma yasin devam etsin...
Ben alırım ² yasinide. 2 tane okucam dimiGunaydin melekler
Ben bugun ehliyet sinavina giriyorum bana dua edin
Bu arada okulum icin 3 taneyi okuyalim listemiz bitsin mine yarin okuyacak biz yeni listeye gecelim 1 tanesi berireme bir tanesi bana 1 tNesi kime hadi gonullu olan alsin almassaniz sevabi ben alirim ona gore
Allah yar ve yardımcın olsun tatlımGunaydin melekler
Ben bugun ehliyet sinavina giriyorum bana dua edin
Allaha emanet ol cnm selametleYolculuk vakti geldi çattı... Hepinizi önce Allah'a sonra o güzel yüreklerinize emanet ediyorum. Yolculuk esnasında hepiniz için en içten şekilde dua edeceğim, inşallah Rabbim kabul eder. Aklınız kalmasın kızlar, payıma düşen yasinleri aksatmadan okuyacağım. Hakkınızı helal edin, inşallah tekrar görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?