- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Cok hassaslardir ince ruhlulardirBalik ay esim bile demek istemiyorum ha okuze
Ince ruhuna diycem simdi ince de kendine ince bana mese odunu ewet hemen alinir kuser bense duygusalliktan hic hazetmem birsey yaptiysan mantikli bir sebebin olmali elin karisini ziyarete gidip karini dogum gununde ewde tek basina tek kelime etmeden birakiyorsan aciklaman lazim bunu yoksa ben kedim aciklarim o da hos olmuyorCok hassaslardir ince ruhlulardir
Dinine bagli ama karisina nasil davranmasi gerektigini bilmiyorAllah yardimcin olsun bacim ne diyecegimi bilemedim. Aslinda ben biri akil verse derken kastim aileden biri degildi. Esin dinine bagli biriyse belki bir hoca ile falan konusturabilirsin?
Ince ruhuna diycem simdi ince de kendine ince bana mese odunu ewet hemen alinir kuser bense duygusalliktan hic hazetmem birsey yaptiysan mantikli bir sebebin olmali elin karisini ziyarete gidip karini dogum gununde ewde tek basina tek kelime etmeden birakiyorsan aciklaman lazim bunu yoksa ben kedim aciklarim o da hos olmuyor
Buarada sen ona dedinmi dogum gunumdu kutlamdin diyeDinine bagli ama karisina nasil davranmasi gerektigini bilmiyor
Bazen diyorum keske biraz saf olsaydim daha mutlu olurdumben de senin gibiyim
Dinine bagli ama karisina nasil davranmasi gerektigini bilmiyor
20 ocak bitene kadar citimi cikarmadim ya kutlamasi beklemiyorum gercekten bu adam gecen yil sevgililer gununde bir kilo et alip al bunu kavurma yap yiyelim diyen adam hediye bu yani bundan oyle seyler beklemiyorum ama beni satip gitmesi davet etmemesi kabahatli oldugu halde yataklari ayirmasi bu ne yhaaBuarada sen ona dedinmi dogum gunumdu kutlamdin diye
yani öyle olurdun tabiBazen diyorum keske biraz saf olsaydim daha mutlu olurdum
32 yasinda aklida herseye eriyor ama annesi hep bu gelin bize uyacak biz ne dersek onu yapacak modunda ama bekliyorum cunaya kadar hatasini duzeltmesin ariycam babasini gelin oglunuzu alin diycemAnlamadim ki canim ya, yasi mi kücük, akli mi ermiyor, kendi ailesinde öyle mi görmüs... Basmadi kafam bir türlü. Bence en mantiklisi birinin akil vermesi olur ama bu kisi sözüne itibar edecegi biri olmali.
yani öyle olurdun tabi
görmeyip, duymayıp ağam paşam kocamdır başımın tacıdır desen daha mutlu olurdun ama yaradılışın öyle değil
bu da senin suçun değil
o ne kız :)32 yasinda aklida herseye eriyor ama annesi hep bu gelin bize uyacak biz ne dersek onu yapacak modunda ama bekliyorum cunaya kadar hatasini duzeltmesin ariycam babasini gelin oglunuzu alin diycem
Haberi varmi senin dogum gununu unuttugundan20 ocak bitene kadar citimi cikarmadim ya kutlamasi beklemiyorum gercekten bu adam gecen yil sevgililer gununde bir kilo et alip al bunu kavurma yap yiyelim diyen adam hediye bu yani bundan oyle seyler beklemiyorum ama beni satip gitmesi davet etmemesi kabahatli oldugu halde yataklari ayirmasi bu ne yhaa
facede kutlayanları görmüşHaberi varmi senin dogum gununu unuttugundan
Onu espri yaptim :) annesi de az dil dokmuyo aslinda gunahini alamam kendi bildigini okuyo acikcasio ne kız :)
babasının evine gönder kurtul :)
Haberi varmi senin dogum gununu unuttugundan
Onu espri yaptim :) annesi de az dil dokmuyo aslinda gunahini alamam kendi bildigini okuyo acikcasi
Babasina tamam der arkadan ayni cani ne isterse onu yaparSaka bir yana tabi ama belki babasi konussa faydasi olabilir gercekten
Neyse kizlar yeni liste hazir buyrun sarjim bitiyor kapanacak 6 gibi evde olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?