- 30 Haziran 2013
- 21.758
- 1
- 17.665
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
akşam eve geldım apartmanın altından baktım ısık yanmıyordu evde degıl herhalde dedım benden erken gelıyor eve ewe cıktım baktım loş bır ısık tum oturma odası mumlarla dolu masada bır pasta kendısı yok ortada sonra yatak odasına gıttım uzerımı degıstırdım lavaboya gıttım çıktım salonda geldı sarıldı bısey demedım ıcerı gırdık mumları sondur dedı neyse dedım sondurdum ısıgı yaktı pastanın ortasında bır tek tas aldı parmagıma taktı nasıl begendın mı dedı evet guzelmıs dedım ssonra oturduk sarıldı bana dedım ben senden bunları beklemıyordum ben sadece secım yapman gereken bır durumda benı secmıs olmanı tercıh ederdım dedim ben senı sevıyorumlar falan neyse sen orda sıkılırsın bebek gormek ıstemıyorsun hem kadını tnımıyorsun senı o yuzden davet etmedım baktım kendını haklı cıkaracak tamam neyse dedım onemlı degıl ben mesajımı aldım dedım ben yuzugu bır hafta once almıstım zaten sen uyurken senı öpmustum kulagına sevdıgımı soylemıstım falan dedı neyse ıyı tamam dedım kalktım yemek hazırladım yedık arkadasları aradı çıktı bunun ıcın çiğköfte partısı yapıyorlarmıs tayını başka okula cıktı veda partısı gıbı bırseymıs tutmus bana gel sende dıyo napıcam ben adamların arasında dedım valla cok cıddıyım gel dedı sen cığköfte sevıyorsun dedı yok dedım cıktı sımdı arkadaslarıylaCanim arkadasim ayrilma isini aklindan cikar.yok oyle ayrilmak.siz obur dunyadada birlikte olacaksiniz insallah.sana dogum gununu kutladigini soylemis.en azindan unuttum dememis.Canim benim esinin iyi taraflarini gormeye calis.ayrilirsan ne olacak butun erkekler ayni canim benim.kocanin kuymetini bil.sen tepkini verdin o anlamistir.daha fazla uzatma canim.iyi olun gerekirse ilk adimi sen at iyi olduktan sonra guzelce bu durumu son kez konusur kapatirsiniz
böyle ıste ama ben bı sogudum yhaaaa ne derse desın benı sattı orda sonucta ben olsam esım daha onemlı derdım