- 30 Haziran 2013
- 21.759
- 1
- 17.671
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
TamamBende okundu yaziyor canim ama ben tuncer icin okumadim henüz, adet olmazsam bu aksam okuyacagim insallah.
Canim ben okumustum bana okundu yazabilirsin.RABBIM minenin bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah en kisa zamanda evlerini alirlarNeyse kizlar yeni liste hazir buyrun sarjim bitiyor kapanacak 6 gibi evde olurum
Canim arkadasim ayrilma isini aklindan cikar.yok oyle ayrilmak.siz obur dunyadada birlikte olacaksiniz insallah.sana dogum gununu kutladigini soylemis.en azindan unuttum dememis.Canim benim esinin iyi taraflarini gormeye calis.ayrilirsan ne olacak butun erkekler ayni canim benim.kocanin kuymetini bil.sen tepkini verdin o anlamistir.daha fazla uzatma canim.iyi olun gerekirse ilk adimi sen at iyi olduktan sonra guzelce bu durumu son kez konusur kapatirsiniz32 yasinda aklida herseye eriyor ama annesi hep bu gelin bize uyacak biz ne dersek onu yapacak modunda ama bekliyorum cunaya kadar hatasini duzeltmesin ariycam babasini gelin oglunuzu alin diycem
SĞL CANIM ALLAH RAZI OLSUN SENDENCanim ben okumustum bana okundu yazabilirsin.RABBIM minenin bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah en kisa zamanda evlerini alirlar
AY KIZLAR Bİ EV GÖRDÜM ŞİMDİ REC EMLAKTA AY AY BAYILDIM 165 LİRA.. AMA BENİM İSTEDİĞİM GİBİ...
AMA OKADAR PARAYI 10 YILDA ÖDERİM
ANNEMLER GELCEKLER MARTTA İNŞ OZAMAN ALMAK İSTİYOM.. 10 YIL BORCA GİRİP. İHTİYAC KREDİ FALAN ÇEKİP.Canim böyle de sonucta kira ödüyorsun, eger kredi aidati cok yüksek degilse firsati degerlendir derim. Ödenir gider Allahin izniyle.
ANNEMLER GELCEKLER MARTTA İNŞ OZAMAN ALMAK İSTİYOM.. 10 YIL BORCA GİRİP. İHTİYAC KREDİ FALAN ÇEKİP.
AMİN İNŞ....Hayirlisi, insallah gönlüne göre birsey bulursun :)
CANIM VBİZDE ÖYLE ÖDEYECEĞİZ BEBİŞTE GELİYOR İŞTEN AYRILACAĞIM BEN ÇALIŞMAYACAĞIM DOĞUMDAN SONRAAY KIZLAR Bİ EV GÖRDÜM ŞİMDİ REC EMLAKTA AY AY BAYILDIM 165 LİRA.. AMA BENİM İSTEDİĞİM GİBİ...
AMA OKADAR PARAYI 10 YILDA ÖDERİM
tamam canım geldıgınde dırek sana okuycazselam kızlar. aof sınavlarım var pek uğrayamıyorum. ptesi gelicem. ozaman payıma ne düşerse okurum.
adrenalin tuncerden sonra istersen beni bir daha atla.
gelınce eklerım senı canımS.a ben biraz gec kaldım k.bakmayın listeden cikarmissiniz yeni listede ilk 3 kişi için 2 ser tane okumuştum yeniden eklerseniz listeye okurum inşallah bu hafta mazeretli yim adrenalin listeye eklersen haber verirsin
canım kura cektık lıste oyle olustu ılk 3 kısıye nasıl okudun kıS.a ben biraz gec kaldım k.bakmayın listeden cikarmissiniz yeni listede ilk 3 kişi için 2 ser tane okumuştum yeniden eklerseniz listeye okurum inşallah bu hafta mazeretli yim adrenalin listeye eklersen haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?