- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
BAŞLAYABİLİRİZ CNM HEMEN OKUYABILIRSIN BEN BERİREM İÇİN BIR TANE OKUDUM NAMAZLARDAN SONRA BIRER DAHA OKUYUP TAMAMLIYCAM 3 TANEYI BU GECE
TAMAM CNM BEN KAÇAR ŞİMDİ GECE YINE GELIRIM ALLAHA EMANET OLUNAllah kabul etsin canim, ben berirem icin dün okumustum ama o buraya dahil degil. Aksama okurum insallah, bitince de bildiririm.
nasıl yamuk :) silikmi ?EVET 2 GÜN GEÇİKTİ. YAPTIĞIM TEST AKSAM ÜSTÜ İKİNCİ ÇİZGİ YAMUK ÇIKTI. BEN YARIN ÖĞLEDEN SONRA İŞTEN İZİN ALIP SAĞLIK OCAĞINA GİTCEKTİM... O HADİ AKSAM GİDELİM HASTANEYE DİYO. MERAKTAN DELİ OLUYOM DİYE MESAJ ATIP DURDU...
Basta ben de karistiriyordum :) kizlar okumalar baslasin ben basladimberirem bu yasinleri 500 yasine ekleyecekmisin?
bu arada ben berirem ve berree yi karıştırıyorum :)
inş. hamıledırsın ..ben birileri hamıle olunca ben çok mutlu oluyorum...İŞ CIKIŞI HASTANEYE GİDİP. KAN TAHLİLİ VERİCEM DEVLET HASTANESİNDE... İLKİNİDE ÖLE ÖĞRENMİŞTİK.
Allah kabul etsın cnmHayırlı akşamlar kızlar :)
Payıma düşen 3 Yasin-i Şerif-i ve 2 tane de hediye olarak, en çok onun ihtiyacı var dediğiniz için okudum, inşallah Rabbim kabul eder Berirem'de Allah'ın izniyle bebeğini kucağına alır. Hakkında hayırlısı olsun berirem.
Amin inşallah canımAllah kabul etsın cnm
allah razı olsun canımmmmHayırlı akşamlar kızlar :)
Payıma düşen 3 Yasin-i Şerif-i ve 2 tane de hediye olarak, en çok onun ihtiyacı var dediğiniz için okudum, inşallah Rabbim kabul eder Berirem'de Allah'ın izniyle bebeğini kucağına alır. Hakkında hayırlısı olsun berirem.
allah razı olsun canımmmm
Evet hamileyim hafta bile değil dedi doktor... Cumartesi doktoruma gidicez.inş. hamıledırsın ..ben birileri hamıle olunca ben çok mutlu oluyorum...
Atıcam resmini. Simdi gece gece copü karıstırmak istemedimnasıl yamuk :) silikmi ?
Canım hamileymişim. Ama ultrasonla bakmadılar.kadın dogumcu gorsun dedılero zaman cok kucuk su anda kaçta verıcen kanı sabırsıuzlandırma burda bızı
Oyyy kac cikti degerin masallah masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin dualarimiz kabul oluyorCanım hamileymişim. Ama ultrasonla bakmadılar.kadın dogumcu gorsun dedıler
Evet hamileyim hafta bile değil dedi doktor... Cumartesi doktoruma gidicez.
Olurmu bebisim haftalik degilmis 4 haftaliksin sata gore239 yazıyo. Sonucu aldık elimize eşim baktı. Hafta yazmıyo dedi. Bende ozaman hamile deqılım hwr halde dedım. Dpktora gostermeye odaya gırdık. Acıl doktoru degısmıs. Sey gebelik testi dedim. Adam baktı tebrikler ama cok kucuk yeni yumurtlamışın. Hafta bıle degıl dedı. 2 gune deger artar bı kadındogumcuya gozuk dedı. Ben cıktım esım hala bısıler soruyo. Bız bırıncıyı kaybettık.yol gostwrın neolur. Oda cok dıkkatlı hareket et dedı. 2 gun ıcınde doktorunuza gorunun ddedı.bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?