- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
EVET TATLIM....esma 73 arkadaşımıza yasin okunmadı dimi. yani 2. sırada berirem arkadaşımızdan sonra bana geçildi.
benim 2 taneyidemi okudun sen canım okumayayım mı benbenim listem için, 7 adet yasin okudum. Allah'ım dualarımızı kabul etsin. Hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
ben bir tane okudum, diğeri de hemen okurum, siz okumayın isterseniz.benim 2 taneyidemi okudun sen canım okumayayım mı ben
Tamam o zaman mine baska okumasin ben simdi ogle arasindayim arkadasimiz sayiyi soylesin yeni listeyi yapicam seninki bitti canim artik sen de okuduktan sonraisterseniz arkadaşımız hiç okumasın, ben 8 tane okuyabilirim.
Ewet cnm bu liste cok hizli ilerleyecek 3. Turu da yapip hatni kebir yapacagiz Allah izin verirsetamam canım, tekrar çok özür diliyorum. ben 7 tane okuyorum. sıradaki arkadaşa geçebiliriz. hepinizden Allah razı olsun. ben c.tesi öğleden sonra ve pazar günü giremiyorum. evde internetim olmadığı için ; ben 2. sıradaki arkadaşımızınki bugün bitiririz diye düşünmüştüm, araya h. sonu giriyor diye maşallah çok hızlı ilerlemişsiniz. o nedenle geciktirdim.
Elanur icin okuycaz sayi dagiticam ama ark kac tane okundugunu yazmadi 2 tane oku senhadi sıra kimde okuyalım. elanuramı geçicez
ben elenur için okumaya başlıyorum. şuan müsaitim çünkü
kim okumuş ne zaman okumuş:))) ben bu listeyi anlamadım1. berirem ......3 ==> okudum
2. esma73........4==> okudum
3. babamın_kızıyım..3 ==> okudum
Berire liste hizli ilerliyo sadece hergun bakip karsinizdaki sayiyi okuyun yeterli yani listelerimiz nerdeyse 1.5 gunde bitti mazeretli arkadasi gectik mazereti bitince okuycaz cunku kendisine fazla dusuyo okur gecersek birikiyor o zaman o yuzden sirasi gelen mazeretliyse bir sonraki arkadasa gecicezkim okumuş ne zaman okumuş:))) ben bu listeyi anlamadım((
O bugune kadar okuduklarini yazmiskim okumuş ne zaman okumuş:))) ben bu listeyi anlamadım((
bende 3 tane okumadumda ..söz verdımde okumadımmı diye korktum:)))O bugune kadar okuduklarini yazmis
ben yasın listesını degıl...o arkadaşın yayınladıgı 3 kişilik listeyi kasdettım..Berire liste hizli ilerliyo sadece hergun bakip karsinizdaki sayiyi okuyun yeterli yani listelerimiz nerdeyse 1.5 gunde bitti mazeretli arkadasi gectik mazereti bitince okuycaz cunku kendisine fazla dusuyo okur gecersek birikiyor o zaman o yuzden sirasi gelen mazeretliyse bir sonraki arkadasa gecicez
O kendi yazmis kimlere okyudugunu cnmben yasın listesını degıl...o arkadaşın yayınladıgı 3 kişilik listeyi kasdettım..
Siz okumayın , ben 2 sini de okudum.benim 2 taneyidemi okudun sen canım okumayayım mı ben
ben bir tane okudum, diğeri de hemen okurum, siz okumayın isterseniz.
KAN TESTENDE HAMİLELLİK ÇIKTIDA TATLIM. BUGÜN 5 DE KADIN DOĞUMCUMA GİDİCEM İNŞ NORMAL GEBELİKTİR.Test yaptirdin mi cnm
T
tmm canım rabbim kabul etsin duanıSiz okumayın , ben 2 sini de okudum.
toplam 8 adet okudum.
hayırlı haberlerle dön canım erkence gözükmeyebilir endişelenme ben 5. hafta bitti gittim anca gördü 6 haftadaKAN TESTENDE HAMİLELLİK ÇIKTIDA TATLIM. BUGÜN 5 DE KADIN DOĞUMCUMA GİDİCEM İNŞ NORMAL GEBELİKTİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?