- 30 Haziran 2013
- 21.725
- 1
- 17.631
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
Tamam o zaman Allh kabul etsinSAĞOL CANIM. BEN AMCAM İÇİN DAĞITMAYA BAŞLADIM. SIRAYI HİÇ BOZMAYALIM. SENİ BİR TANE OLARAK NOT ALDIM SAĞOL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman Allh kabul etsinSAĞOL CANIM. BEN AMCAM İÇİN DAĞITMAYA BAŞLADIM. SIRAYI HİÇ BOZMAYALIM. SENİ BİR TANE OLARAK NOT ALDIM SAĞOL
Ne demek cnm insallah sikintin neyse hemen biterCanım çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki anlatamam :) Allah hepinizden razı olsun
Inşallah canımNe demek cnm insallah sikintin neyse hemen biter
Elanur sen bugun iki tane simdiki arkadasimiz icin okur musun bitsin aksam senin listeni yapacgim okuyabilir misinInşallah canım
Tamam canım okurum ama şimdi isteyim akşam okuyabilirim ancakElanur sen bugun iki tane simdiki arkadasimiz icin okur musun bitsin aksam senin listeni yapacgim okuyabilir misin
TamM bende isteyim cnm aksam okuyalim bu liste bitsin hemen san gecelim birde simdiye kadar kac tane okuduysan soyle kalanlari dgitalimTamam canım okurum ama şimdi isteyim akşam okuyabilirim ancak
canım kusura bakmayın, ben hafta sonu giremiyorum. duamı sana özel mesaj attım.Canim nerdesin bitti sayilir seninki sen de bildirim yapinca gecebiliriz sayilar fazla kimsede birikme olmasin zor olur
Canim senin listende bitek sen kaldin tuncer aksam okuyaca iki tanesi kaldi istersen bir tanesini al ondan aksam bir tane daha okusunsen 7 tane oku seninki bitti cnmcanım kusura bakmayın, ben hafta sonu giremiyorum. duamı sana özel mesaj attım.
benim listemde mazaretli bütün arkadaşların sayısını bana yazabilirsin. ben okurum.
Canim arkadasimiz geldi okumana gerek yok sen kendine oku canim okuyacaksnTamam canım okurum ama şimdi isteyim akşam okuyabilirim ancak
Cogumuz duani biliyoruz canim ona gore okuduk bizdecanım kusura bakmayın, ben hafta sonu giremiyorum. duamı sana özel mesaj attım.
benim listemde mazaretli bütün arkadaşların sayısını bana yazabilirsin. ben okurum.
tamam canım, tekrar çok özür diliyorum. ben 7 tane okuyorum. sıradaki arkadaşa geçebiliriz. hepinizden Allah razı olsun. ben c.tesi öğleden sonra ve pazar günü giremiyorum. evde internetim olmadığı için ; ben 2. sıradaki arkadaşımızınki bugün bitiririz diye düşünmüştüm, araya h. sonu giriyor diye maşallah çok hızlı ilerlemişsiniz. o nedenle geciktirdim.Canim senin listende bitek sen kaldin tuncer aksam okuyaca iki tanesi kaldi istersen bir tanesini al ondan aksam bir tane daha okusunsen 7 tane oku seninki bitti cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...keriyanin-duasi.565954/page-433#post-38804540Esma icin bir tane daha okusan iyi olur cok mazeretli var cnm zor olmassa senin icin
isterseniz arkadaşımız hiç okumasın, ben 8 tane okuyabilirim.Canim senin listende bitek sen kaldin tuncer aksam okuyaca iki tanesi kaldi istersen bir tanesini al ondan aksam bir tane daha okusunsen 7 tane oku seninki bitti cnm
ÖZEL GÜNÜNDE OLDUĞU İÇİN2.sıradaki arkadaşa esma73 yasin okunmadan bana mı geçildi?
esma 73 arkadaşımıza yasin okunmadı dimi. yani 2. sırada berirem arkadaşımızdan sonra bana geçildi.ÖZEL GÜNÜNDE OLDUĞU İÇİN