- 30 Haziran 2013
- 21.739
- 1
- 17.645
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
Ayy kimse yok mu kime sorsam bilemedim anneme sordum bekle dedi belki yine gelir dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temizlik sürene baglı...bu hastalıktan kaynaklanıyor ise namaz kılmalısın..ama adetının temızlık süresi dolmuş ise kılamazsın...Kizlar birsey soracagim benim gecen hafta sali gunu kistim patlamisti bir damladan daha az bi kanamam oldu daha olmadi ta dune kadar dun pecete baya pembe oldu bir kere simdi de lavaboya gittim yine baktim avuc icimden biraz daha az bir kahverengi lekeler vardi namaz kilabiliyor muyum yoksa bekliyim mi kararsiz kaldim
Kizlar dagitim islemi tamamdir elanurcum bak korkuodun bi gunde bitti sayilir ezan okunsun namazdan sonra bende okuycam
Yok cnm adet doneminde degilim on gun var adetime kilmaliyim di mi ezan okunali yarim saat oldu bakiniom ole napcam diyetemizlik sürene baglı...bu hastalıktan kaynaklanıyor ise namaz kılmalısın..ama adetının temızlık süresi dolmuş ise kılamazsın...
ara kanamsına isteze denır ...ilmihalden bakarsan..Yok cnm adet doneminde degilim on gun var adetime kilmaliyim di mi ezan okunali yarim saat oldu bakiniom ole napcam diye
yalnız her namazada tekrar abdest alman lazim bunu untma sakın...ara kanamsına isteze denır ...ilmihalden bakarsan..
Ewet okudum ilk defa ara kanamam oldu hadi bakalim hayirlara vesile olsun insallah ne diyim sorun ustune sorun insallah birdahaki ay beni engellemez tedabi dusunuyorumyalnız her namazada tekrar abdest alman lazim bunu untma sakın...
allahım yar ve yardımcın olsun...Ewet okudum ilk defa ara kanamam oldu hadi bakalim hayirlara vesile olsun insallah ne diyim sorun ustune sorun insallah birdahaki ay beni engellemez tedabi dusunuyorum
Amin olsun yarabbim isyan etmiyorum 4 dusuk yiginla bekleme tedavi bebegimin emzigi biberonu sandikta actim demin aglamak bile ise yaramiyo insallah bu kotu gunler biter artik yoruldum desem de diyemiyorum bilmiorumallahım yar ve yardımcın olsun...
Bu arada sana 4 tane okudum 3 tane daha en kisa zamanda okuyup soyluycemallahım yar ve yardımcın olsun...
allah razı olsunBu arada sana 4 tane okudum 3 tane daha en kisa zamanda okuyup soyluycem
Bebişi gördük ama düşme riskide varmış. Cuma tekrar gidicem. Kan tahlilide yapıcam dediBebisi belki goremeyebilirsin ama herseyin yolunda oldugundan emin ol tatlim
Allah razı olsun.bebişi gördük ama çok küçükmüş. O yüzden cuma hem kan tahlili için hemde tekrar kontrol şçin gidicemInşallah güzel haberlerini alırız canım :) Duaları mız senle
Yok cnm sen rahat ol rapor alsaydin keske dusmez o bebek coraspirin ic canim progestan verdi mi sana nerden anlamis dusme riskinin oldugunuBebişi gördük ama düşme riskide varmış. Cuma tekrar gidicem. Kan tahlilide yapıcam dedi
Coraspirini cuma başlayalım dedi. Folbiol ve fermat verdi. Ben senelerdir bunları kullsnıyom zaten . ama kürtastan sonrA psıkolojım bozulunca 7 aydır hiç bişi icmıyodumYok cnm sen rahat ol rapor alsaydin keske dusmez o bebek coraspirin ic canim progestan verdi mi sana nerden anlamis dusme riskinin oldugunu
Neden dusme tehlikesi varmis kese yusyuvarlak degil miCoraspirini cuma başlayalım dedi. Folbiol ve fermat verdi. Ben senelerdir bunları kullsnıyom zaten . ama kürtastan sonrA psıkolojım bozulunca 7 aydır hiç bişi icmıyodum
İlişkiyide yasakladı. Doktor ne derse onu yapıcam. Şimdi yemek yemem lazım allaha emanetTehliken varsa bence basla cnm nolur nolmaz onun bir zarari yok
Sen temkinli ol yine uzulme ama bebisimizi bizimle tamam mi hatta bu listeden sonra sana okuyalim bebisimiz dusmesin diyeİlişkiyide yasakladı