- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Ay o ayri bende var o modelin en gelismis versiyonundanaman en olgunu bile grip olunca kanser ilgisi bekliyor
Ama bunun disinda iyidir hostur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o ayri bende var o modelin en gelismis versiyonundanaman en olgunu bile grip olunca kanser ilgisi bekliyor
Ay o ayri bende var o modelin en gelismis versiyonundan
Ama bunun disinda iyidir hostur
Ahhaaa cok benziyo sendekiyle bendeki yapim yillari benzer oldugu icin sanirim :))benimki de iyi hoş da, yaşım kaldırıyor, 25 imde bunu bana verseler 3 gün sonra kapıya koyardım
adam tatilde midem bozuk dedi karşımda bi kadeh içmedi ya, bundan 10 sene önce olacaktı ki, sağ kolunda serum olsa, sol koluyla kadeh kaldırırdı, hey gidi
pek tatlı oluyor bunların canı aman neyse canları sağolsun
Ben de 35ini gecmis erkek istemiyorum ki 40 olmak üzereyim.32-35 arasi istoyorum..Bana subyanci gozuyle bakiyorlar soyledigimde.erkeklerin en güzel oldukları yaş 25-35
yaşı uyanlar bu sınırların keyfini çıkarsın,
bu aralığın altı da ergen, üstü de
Ha etrafa 32 demiyorum 35 diyorum.Oyle oldugu halde subyanci gözüyle bakiyorlar:)Ben de 35ini gecmis erkek istemiyorum ki 40 olmak üzereyim.32-35 arasi istoyorum..Bana subyanci gozuyle bakiyorlar soyledigimde.
Yasli nasil istiyor genc hanimlar ben bile istemezken.Ya cokuyorlar bildigin.Yasini gostermeyen bir kisi tanidim erkeklerde.Yok malesef.(Oyuzden evlilik isi yattı bende.Zaten yoktu yosyok oldu.)
Ben de 35ini gecmis erkek istemiyorum ki 40 olmak üzereyim.32-35 arasi istoyorum..Bana subyanci gozuyle bakiyorlar soyledigimde.
Yasli nasil istiyor genc hanimlar ben bile istemezken.Ya cokuyorlar bildigin.Yasini gostermeyen bir kisi tanidim erkeklerde.Yok malesef.(Oyuzden evlilik isi yattı bende.Zaten yoktu yosyok oldu.)
Teşekkür ederim..evet yaşadım. yapı itibarıyla kıskanç bir kadınım. bu konuda sıkıntılar çıktı. eski eşiyle ilgili arada çocuk da olduğu için problemler çıktı bazen. eski eşi başkasıyla yani benimle ciddi ilişki yaşamasını kaldıramadı ve bir dönem tekrar sevgilime sardı. çocuğunu araya soktu falan filan. sonra evlenip tekrar çocuk sahibi oldu da kurtuldum. kendisi olgun bir insan bense biraz nasıl diyeyim çocuk ruhluyum hala. yani şimdi başka sıkıntıları yazsam sizi olumsuz etkilemek istemem. onlar da tabi biraz da benim karakterimden kaynaklı kişiye göre değişebilir yani. ha bir de gezmek tozmak gece biyerlerde takılmak falan bunları pek yapamadık.
Doğru söylüyorsunuz.. Beklentiler, karakter, tecrübeler, istekler. Gerçekten ölçmek çok zor ve aşırı kafa karıştırıcı...Yaş farkı şimdi olmasa da ileride sorun olur, biz kadınlar saç boyaları, makyaj, birkaç estetik dokunuşla hangi yaşta olursak olalım olduğumuz yaştan genç durma şansına sahibiz ama erkeklerin böyle bir şansı yok pek, sevgiliyken yanlarında genç bir kadının olmasından gurur duyarlarken evlendikleri anda bu dıştan görünen bariz yaş farkı kıskançlık ve kısıtlamalara neden olabilir.
Genellemek istemem hepsi böyledir diyemem ama bir kısmı yaş farkını fazla kafaya takıp kıskançlık limitlerini zorlayabiliyor.
Evlilik zaten bir evlilik tecrübeleri olduğundan hemen olabilecek birşey değil, kendi duygularından ve sizden emin olmadıkça böyle bir adım atmazlar, evlenirlerse de eğer çocuklu biriyse veya çocuklarla arası olmayan biriyse bir kısmı çocuk sahibi olmak istemez, ayak bağı olarak görür.
Genel olarak tükenmez bir yaşam enerjisi varsa ilişki ve evlilik sürecinde bu enerjileri devam eder ama birde evlenene kadar enerjisi olanlar vardır, onlar imzayı attıkları anda pijama terlik televizyon üçlüsüyle mutlu mesut yaşarlar, öyleleri beklentilerinizi minimum seviyede tutmanızı isterler.
Kısaca 41 yaşında biriyle bir ilişki yaşamadan, hayata bakışını, evlilik, birliktelikle ilgili düşüncelerini ölçüp tartmadan net bir fikir sahibi olmanız zor.
Siz bir erkekten, ilişkiden ve olursa bir evlilikten ne bekliyorsunuz, karşınızdaki bunu ne kadar sağlayabilir önce bunları bir analiz etmeniz gerekir.
Çok gençsin, 41 yaş adamları düşünme bence. 10 yıl sonra beklentilerini karşılayamayabilir o adamMerhaba
Bir süredir hayatımda hiç kimse yok bugüne kadar da hep kendi yaşıtlarımla ilişkim oldu ve hep karşımdaki kişi bana yeterince olgun değilmiş gibi geldi.
Hep kendimden büyük biri ile birlikte olursam mutlu olacağımı düşünmüşümdür. Ve istediğim karşıma çıktı! Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
Biri ile tanıştım evlenmiş, ayrılmış, çocuğu var. Farklı sebeplerden dolayı bunu bir ilişkiye dönüştürmedik belki de olmadığı için ben onu sevebileceğimi düşündüm hep aklımdan atamıyorum.
Bazen beni çok seviyormuş gibi bazen hiç sevmiyormuş gibi hissettim. Bir gün aşırı ilgili bir gün buz gibiydi. Kendimle ilgili anlattığım şeyleri bazen dinlemiyordu.
O yaşta bir adama göre değildir belki bir kafede oturmak telefonda sohbet etmek bilmiyorum.
Evlenmiş çocuğu olmuş ilişkileri olmuş her duyguyu yaşamış benimle bir planı olur mu veya benle yaşayacakları onu da mutlu eder miydi bilmiyorum.
Planı olduğunu hayatında ancak benim gibi bir kadının onu mutlu edeceğini benle her şeyi paylaşabildiğini de söylüyordu.
Sonra iş dolayısı ile yabancı bir adamla tanıştım o da evlenip ayrılmış çocuğu yok. Bu kişi ile ilgili bir hissim olmadı sadece aynı yaş grubunda birinin bana aynı hisleri hissettiğini söyleyerek gelmesi geçmişlerinin benzerliği dikkatimi çekti.
Kimseyi kıyaslamıyorum ama bu adamların ikisi de 41 yaşında. Bu yaş erkekleri için 25-30 yaş aralığı kadınlar neden caziptir? Gerçekten bir sevgi midir bu?
Buyaşa kadar düzgün ilişkisi evliliği olmayan adamların problemli olacağını doğal olarak evlenip ayrılmış olabileceklerini düşünüyorum bu yanlış mı?
10-12 yaş arada olgunluk anlamında bir sorun mudur? İlişki sürer mi? Taraflar ne bekler?
Ben mi abartıyorum gerçekten sağlıklı bir ilişki olabilir mi? Ben yaşıtlarımla mutlu olmam diye kendimi mi inandırdım?
En önemlisi bu yaştaki adamlar nasıl ilişki yaşarlar?
Birine kolay aşık olamam asla bağlanmak konusunda problemliyim aldatırım demiyorum öyle sanılmasın güçlü bir bağ hissetmiyorum sadece.
Kimseye aşık olamıyorum diye kendimi saçma bir şeye inandırmak istemiyorum. Yaş farkı ve bu yaş erkekleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkürler.