Üzüldüm zaten kafa karıştıran bu insan yaşamayınca yaşarsak her şey müthiş olacak sanıyorum.Telefonla arıyorum yanıt yok mesela '' ee işim var gücüm var'' cevabı alıyorum.
Mesajlaşmak istiyorum, '' ben sık sık yazamam'' cevabını alıyorum.
Gezelim istiyordum her zaman aynı şeyler sabit. Çay kahve iç otur v.s
Cinsellik desen vasat. Tabi bunların belki yaş ile alakası olmayabilir ama bi nevi böyle benim için. Bende ilişki esnasında '' ya ama biz çok iyi anlaşıyoruz, süperiz'' diyordum ama kendimi kandırıyormuşum. Bende senin gibi olgun olsunculardanım ama bu biraz fazlaydı. Şimdi başka bi ilişkim var. Bu sefer yine benden büyük ama daha normal. Çok 10+ üzerine çıkmamak gerekiyor. Hatta ''ben napmışım'' dediğim bile oldu.
Katılıyorum size benim de baba eksikliğim hiç yok hem de.pişman olmadım, eşim mükemmel bir adam değil ama yine evlensem onunla evlenırdım derim her zaman...
evlılık öncesi sorun yaşadık o da eşimin tutumundan kaynaklı idi, çocuk ile benim aramda denge kuramadı bir dönem bende içten içe çocuktan nefret ettim sonra zamanla dengeler oturdu şu an bızımde bır kızımız var , arada problem yasanmıyor değil bunlar yaşla yada çocukla alakalı şeyler değil, genelde eşimin parasal konulardakı sorumsuzlugundan kaynaklanıyor.
birde ben baba figürü arayan bayanlar buyuk erkeklere ılgı duyar tezıne pek katılmıyorum cunku kendı adıma babamla ıyı bır bagımız var ve sevgı eksıklıgını hıc hıssetmedım yanı onun verdıgı bır açlık hiç yaşamadım. sadece kendim zoru seven ve yaşından olgun biri oldugum ıcın buyukler ılgımı çekti bugune kadar, zaten bu işler kader kısmet birazda..
40ından sonra ergenliğe girenlerden biri de benim babam hiç abartısız. 53 yaşında hala aynı.kendi çevremdeki 40 yaş civarı erkeklere bakınca (ki çoğu öyle)
2. ergenlik döneminde gibiler,
o yüzden bir ergen ne kadar dengeliyse onlar da öyle diyebilirim
bir gün evlenmeye karar verdim beni x le tanıştır diyip ertesi gün (daha tanışmadan) vazgeçtim ya evlenip balayına gideceğime bekar kalır alayına giderim diyeni mi ararsın,
aşık olup, bağlandığını hissedince kaçanı mı,
genç kızları cluplarda dans ederek tavlayıp evlenince kanepeye yapışık yaşayanı mı (kuzenimin kocası bu, adam yerinden kalkmamak için nerdeyse lazımlığa yapacak, bütün enerjisini kızı tavlamaya çalışırken tüketmiş)
benim evdekine gelince, henüz yaşlanma belirtileri göstermiyor, sadece içince çok konuşmaya başladı
yaşım 25 olsa aşkımdan ölmediğim sürece 40+ bir erkekle olmazdım, en güzeli birlikte yaşlanmak.
40ından sonra ergenliğe girenlerden biri de benim babam hiç abartısız. 53 yaşında hala aynı.
hiç çekilesi değil hakikaten, annemin sabrına şaşırıyorum.erkeklerin en güzel oldukları yaş 25-35
yaşı uyanlar bu sınırların keyfini çıkarsın,
bu aralığın altı da ergen, üstü de
Merhaba durumuna belki yardımcı olabilirim benim eşim 42 yaşında bitirmek üzere 42sini hatta bende 28 yaşındayım 3senedir evliyiz bende hiç birzaman kendi yaşıtım erkelerle anlaşamaztım çok çoçuksu gelirdi bu kareterle alakalı bir durum ben hep yaşımdan olgundum bende erkeğin 40lı yaşlarından ziyade senin nasıl biri istediğin önemli umarım doğru bir karar verir mutlu olursun bizim yaş farkımıza rağmen çok uyumlu mutlu bir evliliğimiz varMerhaba
Bir süredir hayatımda hiç kimse yok bugüne kadar da hep kendi yaşıtlarımla ilişkim oldu ve hep karşımdaki kişi bana yeterince olgun değilmiş gibi geldi.
Hep kendimden büyük biri ile birlikte olursam mutlu olacağımı düşünmüşümdür. Ve istediğim karşıma çıktı! Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
Biri ile tanıştım evlenmiş, ayrılmış, çocuğu var. Farklı sebeplerden dolayı bunu bir ilişkiye dönüştürmedik belki de olmadığı için ben onu sevebileceğimi düşündüm hep aklımdan atamıyorum.
Bazen beni çok seviyormuş gibi bazen hiç sevmiyormuş gibi hissettim. Bir gün aşırı ilgili bir gün buz gibiydi. Kendimle ilgili anlattığım şeyleri bazen dinlemiyordu.
O yaşta bir adama göre değildir belki bir kafede oturmak telefonda sohbet etmek bilmiyorum.
Evlenmiş çocuğu olmuş ilişkileri olmuş her duyguyu yaşamış benimle bir planı olur mu veya benle yaşayacakları onu da mutlu eder miydi bilmiyorum.
Planı olduğunu hayatında ancak benim gibi bir kadının onu mutlu edeceğini benle her şeyi paylaşabildiğini de söylüyordu.
Sonra iş dolayısı ile yabancı bir adamla tanıştım o da evlenip ayrılmış çocuğu yok. Bu kişi ile ilgili bir hissim olmadı sadece aynı yaş grubunda birinin bana aynı hisleri hissettiğini söyleyerek gelmesi geçmişlerinin benzerliği dikkatimi çekti.
Kimseyi kıyaslamıyorum ama bu adamların ikisi de 41 yaşında. Bu yaş erkekleri için 25-30 yaş aralığı kadınlar neden caziptir? Gerçekten bir sevgi midir bu?
Buyaşa kadar düzgün ilişkisi evliliği olmayan adamların problemli olacağını doğal olarak evlenip ayrılmış olabileceklerini düşünüyorum bu yanlış mı?
10-12 yaş arada olgunluk anlamında bir sorun mudur? İlişki sürer mi? Taraflar ne bekler?
Ben mi abartıyorum gerçekten sağlıklı bir ilişki olabilir mi? Ben yaşıtlarımla mutlu olmam diye kendimi mi inandırdım?
En önemlisi bu yaştaki adamlar nasıl ilişki yaşarlar?
Birine kolay aşık olamam asla bağlanmak konusunda problemliyim aldatırım demiyorum öyle sanılmasın güçlü bir bağ hissetmiyorum sadece.
Kimseye aşık olamıyorum diye kendimi saçma bir şeye inandırmak istemiyorum. Yaş farkı ve bu yaş erkekleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkürler.
Yok yaw deme oyle normal olgun olanlari da var :))erkeklerin en güzel oldukları yaş 25-35
yaşı uyanlar bu sınırların keyfini çıkarsın,
bu aralığın altı da ergen, üstü de
Yok yaw deme oyle normal olgun olanlari da var :))
Peki hiç sorun yaşadınız mı bundan dolayı?dırdır çekemezler. baskıya gelemezler, en nefret ettikleri şey ise güvensizlik ve kıskançlıktır. evlenip ayrılmış oldukları için de artık hayatlarına girecek kişi onlara huzur versin isterler. kavga gürültüden hoşlanmazlar. ilişkide olgun olunmasını beklerler. not: bu yazdıklarımı başımdan geçen aynı ilişkinin (evlenip ayrılmış, çocuklu, 40+ bir erkek)tecrübesine ve gözlemlerime dayanarak yazdım.
evet yaşadım. yapı itibarıyla kıskanç bir kadınım. bu konuda sıkıntılar çıktı. eski eşiyle ilgili arada çocuk da olduğu için problemler çıktı bazen. eski eşi başkasıyla yani benimle ciddi ilişki yaşamasını kaldıramadı ve bir dönem tekrar sevgilime sardı. çocuğunu araya soktu falan filan. sonra evlenip tekrar çocuk sahibi oldu da kurtuldum.Peki hiç sorun yaşadınız mı bundan dolayı?
Ya yemin ediyorum yorumlarinin faniyim41 yas erkekleri mi?
Eylul anneleri gibi bir sey mi bu?
Ya gencsinMerhaba
Bir süredir hayatımda hiç kimse yok bugüne kadar da hep kendi yaşıtlarımla ilişkim oldu ve hep karşımdaki kişi bana yeterince olgun değilmiş gibi geldi.
Hep kendimden büyük biri ile birlikte olursam mutlu olacağımı düşünmüşümdür. Ve istediğim karşıma çıktı! Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
Biri ile tanıştım evlenmiş, ayrılmış, çocuğu var. Farklı sebeplerden dolayı bunu bir ilişkiye dönüştürmedik belki de olmadığı için ben onu sevebileceğimi düşündüm hep aklımdan atamıyorum.
Bazen beni çok seviyormuş gibi bazen hiç sevmiyormuş gibi hissettim. Bir gün aşırı ilgili bir gün buz gibiydi. Kendimle ilgili anlattığım şeyleri bazen dinlemiyordu.
O yaşta bir adama göre değildir belki bir kafede oturmak telefonda sohbet etmek bilmiyorum.
Evlenmiş çocuğu olmuş ilişkileri olmuş her duyguyu yaşamış benimle bir planı olur mu veya benle yaşayacakları onu da mutlu eder miydi bilmiyorum.
Planı olduğunu hayatında ancak benim gibi bir kadının onu mutlu edeceğini benle her şeyi paylaşabildiğini de söylüyordu.
Sonra iş dolayısı ile yabancı bir adamla tanıştım o da evlenip ayrılmış çocuğu yok. Bu kişi ile ilgili bir hissim olmadı sadece aynı yaş grubunda birinin bana aynı hisleri hissettiğini söyleyerek gelmesi geçmişlerinin benzerliği dikkatimi çekti.
Kimseyi kıyaslamıyorum ama bu adamların ikisi de 41 yaşında. Bu yaş erkekleri için 25-30 yaş aralığı kadınlar neden caziptir? Gerçekten bir sevgi midir bu?
Buyaşa kadar düzgün ilişkisi evliliği olmayan adamların problemli olacağını doğal olarak evlenip ayrılmış olabileceklerini düşünüyorum bu yanlış mı?
10-12 yaş arada olgunluk anlamında bir sorun mudur? İlişki sürer mi? Taraflar ne bekler?
Ben mi abartıyorum gerçekten sağlıklı bir ilişki olabilir mi? Ben yaşıtlarımla mutlu olmam diye kendimi mi inandırdım?
En önemlisi bu yaştaki adamlar nasıl ilişki yaşarlar?
Birine kolay aşık olamam asla bağlanmak konusunda problemliyim aldatırım demiyorum öyle sanılmasın güçlü bir bağ hissetmiyorum sadece.
Kimseye aşık olamıyorum diye kendimi saçma bir şeye inandırmak istemiyorum. Yaş farkı ve bu yaş erkekleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkürler.
Ya yemin ediyorum yorumlarinin faniyim
Harikasinn
"Darkmore yorumlari fani :)"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?