41 Yaş Erkekleri ve İlişki - Yorum

Üzüldüm zaten kafa karıştıran bu insan yaşamayınca yaşarsak her şey müthiş olacak sanıyorum.
Şimdi daha mutlu olursun umarım. Sevgiler..

Katılıyorum size benim de baba eksikliğim hiç yok hem de.

40ından sonra ergenliğe girenlerden biri de benim babam hiç abartısız. 53 yaşında hala aynı.

Bence yaş farkı büyük sorun olabiliyor.Eşim 40 ben 32 yaşındayım. Evlendigimizde ben 26 o 34 yaşındaydı.Her şeyi yaşamış görmüşse tekrar senle yaşamak onu sıkabilir.Yaş farkı 5 yaşı geçmemeli bence .

Merhaba durumuna belki yardımcı olabilirim benim eşim 42 yaşında bitirmek üzere 42sini hatta bende 28 yaşındayım 3senedir evliyiz bende hiç birzaman kendi yaşıtım erkelerle anlaşamaztım çok çoçuksu gelirdi bu kareterle alakalı bir durum ben hep yaşımdan olgundum bende erkeğin 40lı yaşlarından ziyade senin nasıl biri istediğin önemli umarım doğru bir karar verir mutlu olursun bizim yaş farkımıza rağmen çok uyumlu mutlu bir evliliğimiz var

dırdır çekemezler. baskıya gelemezler, en nefret ettikleri şey ise güvensizlik ve kıskançlıktır. evlenip ayrılmış oldukları için de artık hayatlarına girecek kişi onlara huzur versin isterler. kavga gürültüden hoşlanmazlar. ilişkide olgun olunmasını beklerler. not: bu yazdıklarımı başımdan geçen aynı ilişkinin (evlenip ayrılmış, çocuklu, 40+ bir erkek)tecrübesine ve gözlemlerime dayanarak yazdım.

Peki hiç sorun yaşadınız mı bundan dolayı?

Peki hiç sorun yaşadınız mı bundan dolayı?
evet yaşadım. yapı itibarıyla kıskanç bir kadınım. bu konuda sıkıntılar çıktı. eski eşiyle ilgili arada çocuk da olduğu için problemler çıktı bazen. eski eşi başkasıyla yani benimle ciddi ilişki yaşamasını kaldıramadı ve bir dönem tekrar sevgilime sardı. çocuğunu araya soktu falan filan. sonra evlenip tekrar çocuk sahibi oldu da kurtuldum. kendisi olgun bir insan bense biraz nasıl diyeyim çocuk ruhluyum hala. yani şimdi başka sıkıntıları yazsam sizi olumsuz etkilemek istemem. onlar da tabi biraz da benim karakterimden kaynaklı kişiye göre değişebilir yani. ha bir de gezmek tozmak gece biyerlerde takılmak falan bunları pek yapamadık.

Ya gencsin
O adam olcak 50 yasinda
İy porsuk porsuk
Hic cekici degil :)
O acidan bak
O bile yeter

sen 25, o 40 sanırım. gezip eğlenmek istiyorsan bir iki sene gezer eğlenirsin, bu tamam ama evlilik olmaz, cinsel deneyimin var mı bilmiyorum ama eğer olsaydı bu evliliği düşünmezdin sanırım. on yıl sonra 51 yaşında okuma gözlüğüyle kanepede oturan ve ağrılarından şikayet eden bir adam olacak karşında, sen ise 35 yaşında ve hayat dolu olacaksın. hayatın ne getireceği bilinmez amaaaaa ne GETİREBİLECEĞİ tahmin edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…