41 Yaş Erkekleri ve İlişki - Yorum

queenly_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
535
658
33
Merhaba

Bir süredir hayatımda hiç kimse yok bugüne kadar da hep kendi yaşıtlarımla ilişkim oldu ve hep karşımdaki kişi bana yeterince olgun değilmiş gibi geldi.

Hep kendimden büyük biri ile birlikte olursam mutlu olacağımı düşünmüşümdür. Ve istediğim karşıma çıktı! Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.

Biri ile tanıştım evlenmiş, ayrılmış, çocuğu var. Farklı sebeplerden dolayı bunu bir ilişkiye dönüştürmedik belki de olmadığı için ben onu sevebileceğimi düşündüm hep aklımdan atamıyorum.

Bazen beni çok seviyormuş gibi bazen hiç sevmiyormuş gibi hissettim. Bir gün aşırı ilgili bir gün buz gibiydi. Kendimle ilgili anlattığım şeyleri bazen dinlemiyordu.

O yaşta bir adama göre değildir belki bir kafede oturmak telefonda sohbet etmek bilmiyorum.

Evlenmiş çocuğu olmuş ilişkileri olmuş her duyguyu yaşamış benimle bir planı olur mu veya benle yaşayacakları onu da mutlu eder miydi bilmiyorum.

Planı olduğunu hayatında ancak benim gibi bir kadının onu mutlu edeceğini benle her şeyi paylaşabildiğini de söylüyordu.

Sonra iş dolayısı ile yabancı bir adamla tanıştım o da evlenip ayrılmış çocuğu yok. Bu kişi ile ilgili bir hissim olmadı sadece aynı yaş grubunda birinin bana aynı hisleri hissettiğini söyleyerek gelmesi geçmişlerinin benzerliği dikkatimi çekti.

Kimseyi kıyaslamıyorum ama bu adamların ikisi de 41 yaşında. Bu yaş erkekleri için 25-30 yaş aralığı kadınlar neden caziptir? Gerçekten bir sevgi midir bu?

Buyaşa kadar düzgün ilişkisi evliliği olmayan adamların problemli olacağını doğal olarak evlenip ayrılmış olabileceklerini düşünüyorum bu yanlış mı?

10-12 yaş arada olgunluk anlamında bir sorun mudur? İlişki sürer mi? Taraflar ne bekler?

Ben mi abartıyorum gerçekten sağlıklı bir ilişki olabilir mi? Ben yaşıtlarımla mutlu olmam diye kendimi mi inandırdım?

En önemlisi bu yaştaki adamlar nasıl ilişki yaşarlar?

Birine kolay aşık olamam asla bağlanmak konusunda problemliyim aldatırım demiyorum öyle sanılmasın güçlü bir bağ hissetmiyorum sadece.

Kimseye aşık olamıyorum diye kendimi saçma bir şeye inandırmak istemiyorum. Yaş farkı ve bu yaş erkekleri ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Çok teşekkürler.

Öyle benzettiyseniz öyle olsun. :)
Ne kadar tatlisiniz
Sizin yasiniz musait bence bu yaslardaki biriyle iliski yasamaya. Evlilik olmasi da sart degil, gezin tozun derim. İmza bir sey degil,tam tersi pranga. Olmayiverse de olur.
Umarim mutlu olursunuz

Bu genelleme zor

41 yaş erkeğine 25 yaş kadını gözünden bakmak için o şekilde ilişki yaşamış olmak lazım

Örneğin hayatımdaki erkek 35 iken ben de 35 idim bana olağan gelen 25 yaş kadınına olağan gelmez ki

Yaş farkı çok yaşanmışlıklar da çok aşık da değilsin

Bence boşver

Ne kadar tatlisiniz
Sizin yasiniz musait bence bu yaslardaki biriyle iliski yasamaya. Evlilik olmasi da sart degil, gezin tozun derim. İmza bir sey degil,tam tersi pranga. Olmayiverse de olur.
Umarim mutlu olursunuz
Böyle bir şeyden bahsetmedim ama yani evlenmek gezmek tozmak pranga falan değil. Tanımıyorum bu yaştaki bir erkek bir ilişkiden ne bekler ben kendi kendimi mi buna inandırdım anlamıyorum kafam karıştı sadece darkmore yine de dileğin için teşekkür ederim. Sevgiler...

Yaştan ziyade karakter önemli. .50 yaşında ruhlu adam da vardır 30 yaşında olgun olan da...geçmişi,pismanliklari,keskeleri ve bosvermislikleri olur insanın bu yaşta sentezlerse...benim eşim 40 yasinda ve cok olgun ruhlu...daima. .babam 58 yaşında hala ruhu da kendi de çok genç. ..tarz ve karakter meselesi. ..ayrıca hayatınızi kuracaginiz kişi çıkarsa karşınıza oyke çok çok sevmeyin önce derim ben...bi mantık islesin oluru var mı. ..kalp ise çok karisinca doğru degerlendiremeyebilirsiniz ...

İste ben de 40 yas grubundaki erkeklerin neler isteyecegini anlattim. Evlilik derdinde olmazlar,guzel bir iliski yasamak hosca vakit gecirmek isterler. Nikah varmis yokmus onemsemezler.

İste ben de 40 yas grubundaki erkeklerin neler isteyecegini anlattim. Evlilik derdinde olmazlar,guzel bir iliski yasamak hosca vakit gecirmek isterler. Nikah varmis yokmus onemsemezler.
Kime güveneceğimizi şaştık. Bütün erkekler aynı mantıkta maalesef 30u 40ı değil 17side aynı..

yaşını görüntü olarak gösteriyorsa baştan falso,bir de ilişkide uygun olmuyor öyle çok yaş farkları,
çocuk olunca o da sıkıntı,sadece size ait olmayacak o adam,eski eş ve çocukla sürekli iletişimde.
25-30 yaş kadınları en cazip yaşlardır zaten bir erkek için,her şeyin hem baharında hem doruğunda,kendilerini ispat için de ideal.
Problemli olmayan bu devirde varsa getir alnından öpeyim
Hala evli olanların ne kadar mutsuz oldukları ve ilk fırsatta saçmaladıkları bir dönemdeyiz,o yüzden ayrılmayı başarabilmiş insan candır diyorum ben :)
Eğer yaşının insanıysa güzel bir birliktelik olur,tripli ,ya da çapkın falansa bin pişman eder,düşünsene hem yaşlı hem çocuk gibi.
Hülasa;yaşamadan bilemezsin.

Once onyarginizi yikin
41 yasina gelmis adam evlenmediyse yada evlenip bosandiysa problemlidir diye birsey yok
Zaten artik evlilik yasi cok ilerledi , benim cevremde 35 yasindan once evlilik dusunen erkek yok
Yada her evlilik illa aldatma yada siddet yuzunden bitecek diye de birsey yok
Bosanmak son derece dogal bir surec , anlasamazsin sevgin biter ayrilirsin neden buradaki kadinlar bu konuyu bu kadar abartiyor anlayamiyorum ben
Sorunuza gelince , kocamla tanistigimda 44 yasindaydi , ondan onceki erkek arkadasim da 42 yasindaydi
20 li yaslardaki gibi bir iliski yasanmoyor acikcasi hadi cafeye gidelim lay lay lom takilalim tarzi olmadi bizde hic
Daha cok aksam yemegi ve arkadaslarla beraber yenen yemekler , evde aksam sinema keyfi seklinde gidiyor flort asamasi
Daha olgun ve deneyimli olduklari icin karsilarindaki kadindan da bunu bekliyordu benim karsilastiklarim
41 yas erkegine 25 yas kadin kendi deneyimime gore basarisiz bir iliski olabilir
Karsinizdaki adami iyi irdeleyin , kucuk kadini kolay hakimiyet altina almak icin isteyen bir psikopar olmasin

41 yaş erkeği 25 -30 yaş aralığındaki bi kadın için fazla.
hani 30-31 yaşındaysan ya da üstüysen olur . makul aralık .
ama 25 yaş için 41 yaş erkeği çok fazla.
doğru bulmuyorum . ilerisi için .

önce şunu söylemek lazım "genellemeler yanlıştır"

40'ını geçmiş erkekler şöyşedir böyledir denemez o yüzden.
evlenememiş olabilir aradığını bulamamıştır
boşanmış olabilir, gereken uyumu yakalayamamıştır
o yüzden bu tip erkekleri "sorunlu" olarak nitelemek doğru değil.

beklentiler noktasında da karakter devreye giriyor. gezip tozma peşinde olabilir, yıllardır yalnızım artık yuvamı kurayım diyebilir.

yaşdan ziyade kişinin karakterini incelemeye dikkat verilmeli bence.

ha sevemiyor ya da bağlanamıyor oluşunuz tamamen sizinle alakalı bir hadise. karşı tarafın yaşından bağımsız zaten.

ben 32 eşim 47 yasında 15 yas fark var aramızda.
tanıstıgımızda ben 25 o 40 yasında ıdı..
ben genelde hep kendımden buyuk erkeklere ılgı duydum cunku yasanmıslıkları ve hayat tecrubelerı oldugundan bana cazıp geldı..
esımde benden önce bır evlılık yapmıs ve cocugu var , basta problemler olmadı degıl , ne gıbı seyler dersenız onları maddeler halınde sıralayım.
1-bosamanın getırdıgı duygusal problemler.
2-ılk evlılıkten olan cocuga ve eskı ese karsı manevı anlamda vıcdan muhasebesı yapmaları (eski eşe sevgı duyduklarından değil sadece çocuklarının annesı olması ve yasanmıslıklar olması nedenıyle ve cocuk ılerde kendılerını suçlar mı beni bıraktın gittin der mi kaygısı)
3-maddı sıkıntılar (nafaka verıyo, yenı ev açıyo falan hepsi paraya bakıyor)
4-uzun süre evlilik ve cocuk fıkrıne sıcak bakmamaları (bır sekılde bu duyguyu tatmıslar ve halıyle sebebı ne olursa olsun hayal kırıklıgı yasamıslar)
ilk etapta çok soru sormaz, her anlamda uyum saglarsanız analrını yasarlar, zaten ılk goruste ask degıl hoslantıtır yasanan, zamanla size guvenırler ıse ve amaçları seks değil de düzenli bir yaşantı ise zamanla karşılıklı özveri ile herşey yoluna girer ve hoşlantı sevgiye dönüşür ama işin evliliğe gitmesi çoğu zaman birkaç yıl alabilir ki çoğu zaman da kadın bekar oldugundan ve hıc evlılık yapamdıgından aıle v ecevre baskısı ve cocuk dogurma ıstegı ıle evlenmek ıstegını dıle getırır , erkege kalsa belkıde hıc evlenmesede olur gorusundedır.. erkegı korkutan seylerde vardır.
hele bırde cocuk varsa eskı esle gorusmek zorunddadır ve yenı es adayı buna anlayıs gosterebılecek mıdır? ıkıncı bır cocuk dunyaya geldıgınde ılk evlılıkten dogan cocuk bunu ve yenı esı kabul edecek mıdır? yenı esın cocuga tavrı nasıl olacaktır? bunların cevabı karsılarındakı kadında gızlıdır ( kımı kadın bunlara anlayıslı ve sabırlıdır kımı ben cekemem kaldıramam modundadır)
yanı bunların hepsı yasanmıslık deneyımlerım egerkı sevgısıne ınanırsan ve bunu sana kanıtlarsa yas farkı evlılık yapması cocuk olması sorun olmaz ama bellı bır asamada kadına buyuk bır sabır gorevı ve anlayıs duser.
bırde o yastakı erkek dısarda pek takılmayı sevmez, dısko bar gezmeyı de sevmez, sakınlık ıster, cınsellık anlamında sorun yasamazsınız ama her daım aktıf olmayabılır....
can alıcı soruna geleyım neden genc kadınlara ılgı duyarlar cunku genc kadın dırıdır , eglencelıdır, seksıdır....

Hayatınızda eksikliğini duyduğunuz baba /abi figürü olduğunu düşünüyorum. Dış dünyadan gelen her kim olursa olsun bu eksikliği kapatmayacaktır. 41 yaş 25 yaşındaki birisi için fazla, kaldı ki yaş olgunlukla genellikle paralel olsa bile aynı anlama gelmiyor. 10 sene sonra siz altın çağınızdayken erkek hastane köşelerine düşmeye başlayabilir sağlık yaşla birlikte bozulacaktır, değer mi? Fiziksel anlamda tatmin olabileceğinizi de düşünemiyorum. belki çocuk düşüneceksiniz, dede demesini mi istiyorsunuz? Var olan çocuklarıyla anlaşmak ayrı bir problem. Hayatta bazı dengeler var, bir süre vakit geçirebilirsiniz ama uzun süreli ilişkide bazı problemleri siz de ön görebilirsiniz. Tercih meselesi tabi ki, saygı duyarım. Yaş farkı olan çiftlere baktığımda ekseriyetle maddi faktörlerle bu tercihlerin yapıldığını ön görüyorum.

Mantık bazen doğru bazen yanlış diyor dediğiniz doğru kalp karışınca işler iyice karışıyor.

Göstermiyor.
Bilmem eski eşini çocuğunu sorun eder miydim aralarında ilişki yoksa etmem gibi geliyor tabi uzaktan konuşuyorum şu an
Yaşayıp bilirsem geç olursa anlamak için dönüşü zor geliyor

Aksine hiçbir baba abi figürü eksikliğim yok tam tersi fazlası var. Bu yüzden kendi yaşıtlarımı çocuk buluyorum. Maddiyata da ihtiyacım yok kendime yetiyorum fazlasıyla ondan da hiç maddi anlamda etkilenmedim.
Hastalık sağlık herkese belki genç olan taraf ani bir hastalıkla düşer kim bilir. Dengeler konusunda hakkınız var her şey olması gerektiği gibi ilerlerse fark uçurum olur.

Çok teşekkür ederim deneyimleyen birinden yorum daha farklı.
Hiç pişman oldunuz mu?
Veya bireysel sorun yaşadınız mı?
Sevgiler..

Önyargı değil de genelleme diyelim. Düşünce ya da. Evlilik yaşı geçe gitti hakkınız var. Boşanmayı da doğal buluyorum neden olmasın. Eşiniz ve eski sevgiliniz 40+, siz kaç yaşındaydınız fark ne kadardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…