- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.681
Canim kurandan okunması gerek uzun bı Sure kısa bı dua olsa okunurdu belki inşallah ogrenmeye çalışalım Rabbim vesile kılsın. Sana okumaya çalışırız inşallah yanlış anlamani istemem yoksa herkes o şekilde okurdu inşallah sanada okumaya çalışıriz inşallah aksilik olmassa ama şuan grupça bu şekilde okumamız gerekirCanım onun türkçe alfabeyle yazanini okuyorum,tercümeyi değil,sana bırakıyorum bilemiyorum nasıl olacak? Hayırlısı olsun
Tamam canim ,ben okuyamiyorum o zaman size,ben kendime başlayayım ,hak geçmesin, listeden çıkartabilirsiniz, teşekkür ederim yinede :) allah gönlünüze göre versin inşaallah,dilekleriniz dualarınız kabul olsunCanim kurandan okunması gerek uzun bı Sure kısa bı dua olsa okunurdu belki inşallah ogrenmeye çalışalım Rabbim vesile kılsın. Sana okumaya çalışırız inşallah yanlış anlamani istemem yoksa herkes o şekilde okurdu inşallah sanada okumaya çalışıriz inşallah aksilik olmassa ama şuan grupça bu şekilde okumamız gerekir
Yok niye hak geçsin dua karşılıkli olacak olsa kimse dua etmez canmTamam canim ,ben okuyamiyorum o zaman size,ben kendime başlayayım ,hak geçmesin, listeden çıkartabilirsiniz, teşekkür ederim yinede :) allah gönlünüze göre versin inşaallah,dilekleriniz dualarınız kabul olsun
GülcanKuzum ismini de alabilirmiyim Allah herkese senin gibi elti versin
Ben kuran alfabesi bilmiyorum canim normal Arapça olarak okuyacaktim, kusura bakmayın eger oyle olmuyorsa beni cikarabilirsiniz gruptanHayir direk kurani okuyoruz yani arap alfabesi veya turkce tercumesi degil
Bende bu şekilde okuyorum o zaman ben de çıkayım listedenCanim kurandan okunması gerek uzun bı Sure kısa bı dua olsa okunurdu belki inşallah ogrenmeye çalışalım Rabbim vesile kılsın. Sana okumaya çalışırız inşallah yanlış anlamani istemem yoksa herkes o şekilde okurdu inşallah sanada okumaya çalışıriz inşallah aksilik olmassa ama şuan grupça bu şekilde okumamız gerekir
Allah kabul etsinBende bu şekilde okuyorum o zaman ben de çıkayım listeden
Elif için okudum ama olur mu?
Kurandan okuyamam çok iyi bilmiyorum hata yaparım.Allah kabul etsinAyet olduğu için Kurandan okunması gerek canim dualar gibi değil.
Rabbim herkese yardım etsin tüm kardeşlerimiz Öğrensin hayırlısıyla inşallah