- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Allah razi olsunKaldıysa 1 tane de ben okurum
Tabi kuzum seni daha once kaydetmistim 1 tane esine dersek son kalan 1Magnifiaque son 2 kaldıysa eşim le ben okuyalım kuzumm?
Cok tesekkur ederim tekrarİki tane daha okudum
Yok kuzum seni ilk basta saymistim suan hepimizin toplam sayisi 40 yapiyor
Tamam canım Allah razı olsunYok kuzum seni ilk basta saymistim suan hepimizin toplam sayisi 40 yapiyor
1 tane kalmis oluyor onuda okumayan biri almak isterse diye yazdim yoksa okuruz biter
1 yazmışsın iki okudun derken anlayamadımCok tesekkur ederim tekrar
1 yazmissin iki okudun
1 yazmışsın iki okudun derken anlayamadımCok tesekkur ederim tekrar
1 yazmissin iki okudun
1 yazmışsın iki okudun derken anlayamadımiki tane daha verdiklerinin dışında okudum yani
Hani burda bir tane daha alabilirsin yazmistin ya ben zaten senin adina bir yazdim sen iki okumussun demek istedimAllah razı olsunbir tane daha alabilirsinz. Bende çevreme söyledim de aldıkça haber veriyorum size.
Evet onu arkadaşım almıştı doğru. Bende ikitsne okudum sonra vaktim olunca toplam 3. Gerçi bitdi zatenHani burda bir tane daha alabilirsin yazmistin ya ben zaten senin adina bir yazdim sen iki okumussun demek istedim
Guzel kapli arkadasimHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..
Rabbim sizin de hayırlısı ile muradınızi versin Inşallah.. Rabbim darda koymasın hayırlı ömür versin Inşallah..
Ne güzel insanlar varmış dedirttiniz bir kez daha her satırı gözlerim dolu dolu okudum..Rabbim hepizimin dualarını kabul etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın
Benden sonraMagnifiaque arkadaşıma başlayalım istiyorum meryem süresini bu topik hep böyle devam etsin dualarla buluşalım.. kimin duası kabul olur bilinmez..
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sonumuz güzel olsun inşallah
Haaa super o zamanEvet onu arkadaşım almıştı doğru. Bende ikitsne okudum sonra vaktim olunca toplam 3. Gerçi bitdi zaten
Toplam 41
Arkadaslar bastan beri hepinize cok tesekkur ederimHepinizin Allah gonlune gore versin