- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Kalan 17
Cumaya kadar bitecek insallah
Bende okuyabilirim Bir taneKalan 17
Cumaya kadar bitecek insallah
Yaa cok tesekkur ederimBende okuyabilirim Bir tane
Canim onumuzdeki hafta cumaya kadarMagnifiaque canım ne zamana kadar okunacak? Şuan regliyim bitince okumak isterim ama
Yeni regli oldumCanim onumuzdeki hafta cumaya kadaro zaman Bir tane yaziyorum
Bitmezse haber etYeni regli oldumcumaya kadar biterse eğer okuyayım sen şimdilik yazma. Ben sana özelden ulaşırım bitti diye
AnlaştıkBitmezse haber etcumaya kadar yerine okutur veya okurum olsun
Allah isteyen herkesin kucağını sağlıkla hayırlı evlatlarla doldursun canım ben de okudum bugün Allah kabul etsin inşallah neden kimsesiz olasın bak burda hep dayanışma içindeyiz hiç kimsemiz olmasa bile Yaradanımız var kızımı her sevişimde buradaki isteyen arkadaşlar aklıma geliyor hep dua ediyorumKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.... Allah Ne muradınız varsa hayırlısı ile versin Inşallah..
RABBİM bu yolda emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin cümlemize... çok duygulandımiyiki varsınız iyiki tanımışım sizi..
Ben kendimi bu dünya da ISSIZZ kimsesiz sanıyordum çok şükür ki siz varsınızbeni duanıza kattınız ALLAH hepinizden razı olsun inşallah
Ya Cok tesekkur ederim ne guzel insansin1 tane daha okudum
Cumlemzden razı olsun insaAllah rica ederim.Ya Cok tesekkur ederim ne guzel insansinAllah razi olsun
Okuyan tum guzel yurekli arkadaslarima tesekkur ederim
Az kaldi biter artik
Kalan 13
Mutlu olmana cok seviniyorumBende hepinize çok teşekkür ederim..Kuzumm sende vesile olduğun için ayriyetten teşekkür ediyorum ALLAH hepinizden razı olsun.. her bildirim geldiğinde gözlerim doldu ne güzel yürekli arkadaşlarım varmış şükürler olsun.. kendimi sahipsiz sanıyordum...
Iyiki burası var iyiki varsınız.. inanın yazacak kelime bulamıyorum duygularımı ifade etmek için...
Yaa cansin senHayırlı sabahlar arkadaşlar İki tane daha okundu