- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Yok hepimiz kanka olduk ama hic tanimiyoruzHadiya tanıyorsunuz sandım
Okudum ben inşallah senin için inşallah kabul oldu sevinci yaşarsın..H M .. burcusami ... Alyaliya ... Havva Aras ... Evva .. memurhanim
ArkadaşimMagnifiaque için okuyoruz..
Okumak ister misiniz... ?
Ben de okudum canım Allah kabul etsin inşallahSelam kizlar yarin mubarek uc aylarin baslangici olan Recep ayına giriyoruz Bu mubarek gunlerde hayirlisiyla evlat sahibi olmasi niyetiyleISSIZZ arkadasim icin 41 Meryem suresi topluyorum Sizlerden de yardim bekliyorum tabi Meryem suresi okuyabilcek olan varmi haftaya Cumaya kadar
Son
Tamam canim okurum tabi.H M .. burcusami ... Alyaliya ... Havva Aras ... Evva .. memurhanim
Tamam canim okurum tabi.
Rabbim kabul etsin insallah.
Bu gece okurum kuzum
Bugün okumayayim mi canim. Etiketi mi bekleyeyim.Teşekkür ederiz canım benim..
Başladığı gün tekrar etiket yapar arkadaşım.. 41 meryem süresine başlayacağız arkadaşımMagnifiaque için.. ve ondan sonra isteyen olursa devam ederiz yine dualarla buluşalım inşallah
Okurum elbet yeni bi topik mi acilicak? Aslında böyle devam etsek bebek isteyenler icin güzel olur bu mübarek gunlerde.. Issisim okudum senin niyetine orucluyum duami da ettimH M .. burcusami ... Alyaliya ... Havva Aras ... Evva .. memurhanim
Ben de okurum canımTamam o zaman isterseniz bir liste yapim
Katilmak isteyenleri listeye ekleyelim olurmu
Okurum elbet yeni bi topik mi acilicak? Aslında böyle devam etsek bebek isteyenler icin güzel olur bu mübarek gunlerde.. Issisim okudum senin niyetine orucluyum duami da ettim
Etiketi bekle canım arkadaşım..Bugün okumayayim mi canim. Etiketi mi bekleyeyim.
Tamam canım