- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
13-2
Kalan 11
Kalan 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim ne güzel dua etmişsin.Yaa cansin sen Allah ne muradin varsa versin
Allah birini bin etsin insallah ben cok tesekkur ederim annenede cok tesekkur ederimAmin amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim ne güzel dua etmişsin.
Rabbim hepimizden razı olsun canım . Birbirimize destek olmalıyız herzamanmemurhanim Allah razi olsun cok cok tesekkur ederim
Bizi birbirimize ettigimiz dualar kurtaracakRabbim hepimizden razı olsun canım . Birbirimize destek olmalıyız
Allah razı olsun bir tane daha alabilirsinz. Bende çevreme söyledim de aldıkça haber veriyorum size.Allah birini bin etsin insallah ben cok tesekkur ederim annenede cok tesekkur ederim
Allah razi olsun cok tesekkur ederimIssız Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor dur. Konularına denk gelip o zamanda dua etmiştim. Allah'u Teâlâ sana hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin. Amiiin amin amin bir tane aldım.
Kalan 5
1 tane daha kaldiriyorum senin adina o zamanAllah razı olsun bir tane daha alabilirsinz. Bende çevreme söyledim de aldıkça haber veriyorum size.
İki tane daha okudumKALAN 4
Olurmu hiç, ben teşekkür ederim asıl bu mübarek ayda sebebinizle iyiliğe vesile olduk. Allah razı olsun.1 tane daha kaldiriyorum senin adina o zaman
Vallah nasil tesekkur edevecegimi bilmiyorum Cok sagol