- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Tamam o zaman sana başlayalım canım Cuma’ya yetiştirir miyiz bilmiyorum amaToplam 41
Arkadaslar bastan beri hepinize cok tesekkur ederimHepinizin Allah gonlune gore versin
Başlayalım tabi hatta açılış olarak ben 5 tane almış olayım cumaya kadar okurum Allah'ın izniyle. (Ben hafız hocasiyim hani kalbiniz bulanmasin, aşina olunca hızlı okuyorum o yüzden)Tamam o zaman sana başlayalım canım Cuma’ya yetiştirir miyiz bilmiyorum ama
Bnde okurum cnmSelam kizlar yarin mubarek uc aylarin baslangici olan Recep ayına giriyoruz Bu mubarek gunlerde hayirlisiyla evlat sahibi olmasi niyetiyleISSIZZ arkadasim icin 41 Meryem suresi topluyorum Sizlerden de yardim bekliyorum tabi Meryem suresi okuyabilcek olan varmi haftaya Cumaya kadar
Son 40
Bnada dua edin lutfen benimde olsun benide o duaya alin adim hevidarSelam kizlar yarin mubarek uc aylarin baslangici olan Recep ayına giriyoruz Bu mubarek gunlerde hayirlisiyla evlat sahibi olmasi niyetiyleISSIZZ arkadasim icin 41 Meryem suresi topluyorum Sizlerden de yardim bekliyorum tabi Meryem suresi okuyabilcek olan varmi haftaya Cumaya kadar
Son 40
Bnada dua edin lutfen benimde olsunBaşlayalım tabi hatta açılış olarak ben 5 tane almış olayım cumaya kadar okurum Allah'ın izniyle. (Ben hafız hocasiyim hani kalbiniz bulanmasin, aşina olunca hızlı okuyorum o yüzden)
Aşk olsun canım olur mu öyle Allah razı olsun okuyorsun ne güzel Allah kabul etsin inşallahBaşlayalım tabi hatta açılış olarak ben 5 tane almış olayım cumaya kadar okurum Allah'ın izniyle. (Ben hafız hocasiyim hani kalbiniz bulanmasin, aşina olunca hızlı okuyorum o yüzden)
Olsun canım ya burda birbirinizi taniyorsunz ben Fransız kaldımAşk olsun canım olur mu öyle Allah razı olsun okuyorsun ne güzel Allah kabul etsin inşallah
Yok kız aslında tanışmıyoruz bir çoğumuz böyle vesilelerle bir araya geliyoruz azıcık çorbada tuzumuz olsa diyeOlsun canım ya burda birbirinizi taniyorsunz ben Fransız kaldımaçıklama gereği hissettim. Cümlemizden çok teşekkür ederim.
profil fotona bayildimmSelam kizlar yarin mubarek uc aylarin baslangici olan Recep ayına giriyoruz Bu mubarek gunlerde hayirlisiyla evlat sahibi olmasi niyetiyleISSIZZ arkadasim icin 41 Meryem suresi topluyorum Sizlerden de yardim bekliyorum tabi Meryem suresi okuyabilcek olan varmi haftaya Cumaya kadar
Son 40
Evet senin ve esininkiyle 41 eksigimiz yok cok sukurBEN perşembe okuyorum o zaman benle birlikte 41 oluyor demi canım..?
Duasını eder okurum inşallah
Ya ne guzel kalbin var bizler tanismiyoruz dualarda bulusuyoruz sadeceOlsun canım ya burda birbirinizi taniyorsunz ben Fransız kaldımaçıklama gereği hissettim. Cümlemizden çok teşekkür ederim.
Ayy ne guzel insallah darisi bizlereprofil fotona bayildimmkucagimdaki minigim meryem suresi ile geldi rabbim isteyen herkese versin hayirlisiyla allah kabul etsin
amin ins。 secdesini unutmayin aman okumayi isterdim malesef hala kanamam var allah kabul etsin diyebiliyorumYa ne guzel kalbin var bizler tanismiyoruz dualarda bulusuyoruz sadeceAllah razi olsun asla aklimiza suphe dusmedi tesekkur ederim tekrardan
Allah hepinizden razi olsun
Ayy ne guzel insallah darisi bizlere
Hadiya tanıyorsunuz sandımYok kız aslında tanışmıyoruz bir çoğumuz böyle vesilelerle bir araya geliyoruz azıcık çorbada tuzumuz olsa diye
Cümlemizden razı olsun insaAllah. O senin kalbinin güzelliği yansımani görmüşsünYa ne guzel kalbin var bizler tanismiyoruz dualarda bulusuyoruz sadeceAllah razi olsun asla aklimiza suphe dusmedi tesekkur ederim tekrardan
Allah hepinizden razi olsun
Ayy ne guzel insallah darisi bizlere
Ayy okurum okurum Benide yazınSelam kizlar yarin mubarek uc aylarin baslangici olan Recep ayına giriyoruz Bu mubarek gunlerde hayirlisiyla evlat sahibi olmasi niyetiyleISSIZZ arkadasim icin 41 Meryem suresi topluyorum Sizlerden de yardim bekliyorum tabi Meryem suresi okuyabilcek olan varmi haftaya Cumaya kadar
Son 40
Ayy okurum okurum Benide yazın
Hadiya tanıyorsunuz sandım
Ne güzel şeylere vesile oluyorsunuz takdir ettim doğrusu kimin için ne dua ediyorsanız allah daha daha iyilerini daha daha güzellerini size versinTanımıyoruz ama tanıdıklarımız dan daha çok değer veriyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz.. iyiki KK var hepinizi çok seviyorum ağzınıza yüreğinize sağlık..
RABBİM herkesin muradını versin Inşallah Hayırlısı ile
Rabbim evladini sana bagislasinamin ins。 secdesini unutmayin aman okumayi isterdim malesef hala kanamam var allah kabul etsin diyebiliyorum