- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.401
Ayy ciddennn miiiiii
Oyy canim benim çok şükür rabbim hayırla nasip etsin ilkmi hamilelik canım hiç kalsinmi önce ,
Evet değerim 112 çıktıAyy ciddennn miiiiii
Hayır hiç kalmadım. İnşallah ilk bebişimOyy canim benim çok şükür rabbim hayırla nasip etsin ilkmi hamilelik canım hiç kalsinmi önce ,Yenidelhi sağlıkla ilerlesin insallah
Oyyss canim benm kucağına gelicek zamanları da gorelimmm insallahhhhHayır hiç kalmadım. İnşallah ilk bebişim
İnşallah Allah senden bir değil bin kere razı olsun inşallahOyyss canim benm kucağına gelicek zamanları da gorelimmm insallahhhh
İnşallah Allah senden bir değil bin kere razı olsun inşallahRabbim tez vakitte sana da nasip etsin
Dikkat et kendine rabbim sag salim kucagina alsin insallahEvet değerim 112 çıktıdarısı hepinizin başına inşallah
Allah razı olsun inşallahDikkat et kendine rabbim sag salim kucagina alsin insallah
Cooook şükür. Gözümüz aydın olsun.
Allah razı olsun inşallahCooook şükür. Gözümüz aydın olsun.
Saglicakla kucagina al canim benim.
Dualarimiz senin icin kabul oldu. Insallah sırayla tüm arkadaslardan hamileyimmmmmm diye haber aliriz.
Evet değerim 112 çıktıdarısı hepinizin başına inşallah
Yarın okuyabilirim 1 taneHayirli geceler kizlar benim icin bu gece 1 tane meryem suresi okuyan olur mu 41 tane yapacktk bugun esim de rahatsiz okuyamadi:s
ALLAH Razi olsun insallah gonlundekini nasip etsin RabbimYarın okuyabilirim 1 tane
Ben okudum aldığım Meryem süresini inşallah Allah gönlüne göre versinALLAH Razi olsun insallah gonlundekini nasip etsin Rabbim
Allah iyiligini versin insallahÇok şükür iyiyim canımın içi sen nasılsın