- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.441
Kız daha bugun başladıAjjajaj ne zaman biliyorsun oyle baslayalim
Herkes dolu şuanKac kisi bulabilirsek etiketleyim bakim eskileri
Ayy hatimler basliHerkes dolu şuanya da ramazan sorasi yapalim
Biz çoktan başladık hatimlere 2nci hatimdeyiz hedefimiz 4 tane filan yapmak olduğu için ben okuyorum hergun bu süreleri ama toplu olunca sayı artıyor işte canimAyy hatimler basliTamam o zaman bir ay sonra okuyalim
Cok zor
Ayy masallah sizeBiz çoktan başladık hatimlere 2nci hatimdeyiz hedefimiz 4 tane filan yapmak olduğu için ben okuyorum hergun bu süreleri ama toplu olunca sayı artıyor işte canim
Allah kabul etsin canım ne güzelBiz çoktan başladık hatimlere 2nci hatimdeyiz hedefimiz 4 tane filan yapmak olduğu için ben okuyorum hergun bu süreleri ama toplu olunca sayı artıyor işte canim
Biz 3 4 kişi yapıyoruz canimAyy masallah sizeben bu ara kendime okuyamiyorum aldiklarimi okuyup hatimime yavas yavas ilerliyorum
Sağol canımAllah kabul etsin canım ne güzel
Allah hepimizin dualarini ibadetlerini kabul etsin insallahSağol canımRabbim muvaffak etsin.
Amin ecmain keşke tam manasıyla değerlendirebilsek feyizle yapabilmek..Allah hepimizin dualarini ibadetlerini kabul etsin insallah
Yaa sağolasın Rabbim dualarini sana çevirsin inşallahKizlar baslarsaniz beni de etiketleyin, doguma kadar iki tane hergun yardimci olurum.
Hayırlı evlatlarimiz olsun insallah
Amin,canim, cumlemiz insallah saglikli sihhatli hayirli evlatlar sahibi olalim.Yaa sağolasın Rabbim dualarini sana çevirsin inşallah
Amin aminn inşallahAmin,canim, cumlemiz insallah saglikli sihhatli hayirli evlatlar sahibi olalim.
Sorma benmde.. sende regl olucaktin ama sanırımYa aslında baslasak günde 1 tane falan okuruz isteyen tamamlar yine.. Su sıralar cok ihtiyacım var dualara..
Haftaya sali bekleniyor kendileriSorma benmde.. sende regl olucaktin ama sanırım
Malum işte hatimlerde oluncaHaftaya sali bekleniyor kendileriregl araya girince de sıkıntı oluyor..
Ay bilemedimSüre verip mi okusak acaba. Kaç kişi olursak o güne göre regl zamanlarıda bitince 2-3 okur tamamlarız