- 23 Ocak 2019
- 2.971
- 10.065
- 34
- Konu Sahibi Magnifiaque
Tabiki kuzum meryem suresi mi okuncak hemen okuyum öğlen namazı sonrasımemurhanim güzel ANNE beni duana katar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki kuzum meryem suresi mi okuncak hemen okuyum öğlen namazı sonrasımemurhanim güzel ANNE beni duana katar mısın
Evet canım.. Magnifiaque arkadaşım benim için 41 meryem süresi niyet etmiş ALLAH razı olsun...Tabiki kuzum meryem suresi mi okuncak hemen okuyum öğlen namazı sonrası
Magnifiaque Allah razı olsun ne güzel düşünmüşsün.1 taneden fazla da okuyabilirim canım .sen bana sayı ver. Rabbım tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş .benim hep dualarımdasınız.bir etıketınız yeterli.Evet canım.. Magnifiaque arkadaşım benim için 41 meryem süresi niyet etmiş ALLAH razı olsun...
Sağol kuzumm RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minik kızını
RABBİM bekleyen emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah kurban olduğum allahım ol derse olur inşallah ..
Geçen gün 20 yıl sonra hacer in videosunu izledim tüp bebek le oğlu oldu.. şuan yürüyor büyüyor.. çok tatlı maşallah.. özel bir bebek olduğu o kadar belliki.. videoyu izlerken çok ağladım.. hepimizin vaktı var..
RABBİM bir gün ol diyecek ve olacak allahın izniyle inşallah... çok şükür umut hep var
Bitmedi okuyabilirsin yazarsın okuduğunu sayıdan düşülürOkudum. bitmediyse, kışı başı bir taneden fazla okunuyorsa okuyabilirim.
Ayy Bonus însallah en kisa zamanda yuzunu guldursun rabbim cok zor beklemek17. Senedeyiz bizde. Allah ne veririse hayırlısını versin.
Hepinizin yüzünü güldürsün inşallah.
Allah razi olsun CanimBenden 2 tane düşün cnm
Yaa Allah razi olsun Ecmel-veraBende 1 tane alayım.
Rabbim bu nasıl güzel uhuvvet MaşaAllah
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaAllah Magnifiaque