- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
tamamdır. Rabbim kabul etsin şimdiden hayırlı salih evlatlar nasib etsinHaftaya cumaya kadar Allah razi olsun
Amin ben nasıl emoji bırakılıyor bilemiyorum yeniyim ama sende muhteşemsin :)
Hosgeldin o zamanAmin ben nasıl emoji bırakılıyor bilemiyorum yeniyim ama sende muhteşemsin :)
Hosgeldin o zamanZamanla hepsini ogrenirsin Yavas yavas
Cok tesekkur ederim
Buldum ya beğen tuşuylaymisHosgeldin o zamanZamanla hepsini ogrenirsin Yavas yavas
Cok tesekkur ederim
Bak cozdun bileBuldum ya beğen tuşuylaymisrica ederim hoşbulduk.
Allah razi olsun canimBir tane aldım canım Rabbim niyetini kabul etsin
Kalan 24
Amin canım benim cümlemizeAllah razi olsun canimHamilelerin duasi kabul olur insallah
Tabi ISSIZ icin okuyoruz
Ama rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
Ya Allah gonlune gore versin insallahAmin canım benim cümlemizeHep duamdasiniz. Herkese dua ediyorum
Amin canım arkadaşım hepimize sağlıklı hayırlı merhametli evlatlar nasip etsin RABBİM inşallah
Ah neden kimsesiz olcaksinKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.... Allah Ne muradınız varsa hayırlısı ile versin Inşallah..
RABBİM bu yolda emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin cümlemize... çok duygulandımiyiki varsınız iyiki tanımışım sizi..
Ben kendimi bu dünya da ISSIZZ kimsesiz sanıyordum çok şükür ki siz varsınızbeni duanıza kattınız ALLAH hepinizden razı olsun inşallah
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.... Allah Ne muradınız varsa hayırlısı ile versin Inşallah..
RABBİM bu yolda emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin cümlemize... çok duygulandımiyiki varsınız iyiki tanımışım sizi..
Ben kendimi bu dünya da ISSIZZ kimsesiz sanıyordum çok şükür ki siz varsınızbeni duanıza kattınız ALLAH hepinizden razı olsun inşallah
KALAN 23
Bonus gercektende cok zor bir durum su mubarek gunler hurmetine rabbim ablanada nasip etsin insallah