- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.281
Yok niye kizsin tdk gibiyimdir bende sevmem kisaltmaBurcu bana kizdimi
Ya ama o " cnm" yi yazanlara hep aynı şeyi diyorum benYok niye kizsin tdk gibiyimdir bende sevmem kisaltma
Bende ins sevmiyorumYa ama o " cnm" yi yazanlara hep aynı şeyi diyorum ben
Hele onu hiç yazmam..... İ n s nedir ya neyse.konu dağılmasın ben kaçamBende ins sevmiyorum
Hahahah kime okuycaz konu karistiHele onu hiç yazmam..... İ n s nedir ya neyse.konu dağılmasın ben kaçam
Yok kızmadım ya bildirimlere bakamadım bugün fazlaBurcu bana kizdimi
Insan sevdiğine kırılır derler ya benimki o hesapAmin cumlemizden Kuzum rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallah
ah burcu o kadar haklisinki sen cesaret verdin git test yap diye sana haber edemedim ama valla H M in dedigi gibi bebek icin heycanda yapamiyorum ki bir yandan calisiyorum bir yandan kayinbabam ameliyat olcak onun isleriyle ugrasiyorum fransizca anlamiyor diye bir yandan evimi copluk goturuyor ve birazda dinlenmem gerek aslinda kusura bakma unuttugumdan degil gormedim valla Kizma bana
Bugun @Vavin icin okuyoruz sen eskileri okuyarak gel istersen kaldigin yerden
Cokta bogmak istemiyorum kendi dertlerimle yoksa hep paylasirimInsan sevdiğine kırılır derler ya benimki o hesapbizle paylas müsait oldukça valla merak ediyorum
Allan razi olsun rabbim gonlune muradini versinL life110518Magnifiaque E ELNISMUR için Meryem suresi okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Ne derdi olur mu ya lütfen paylas merak ediyorum benCokta bogmak istemiyorum kendi dertlerimle yoksa hep paylasirim
Suan cok asiri agrim varNe derdi olur mu ya lütfen paylas merak ediyorum bensuan mesela ne durumdasın kan ne zaman verdin kac çıktı
Kuzum masallah artis gayet guzel.Suan cok asiri agrim varinsallah iyiye isarettir dun kan verdim sonuc 157 deydi birde harin vercem insallah
Benimde oluyodu ağrılarım cnm normal Allah korusun aşırı agri kanamaya eşlik ederse tehlike olabilir onda da zaten ilac verirler hallolurSuan cok asiri agrim varinsallah iyiye isarettir dun kan verdim sonuc 157 deydi birde harin vercem insallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunL life110518Magnifiaque E ELNISMUR için Meryem suresi okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Okudum@KelebekkB icin
Niyeti: hayirlisiyla hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
@zinciriye
H M
@Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
@rana20
goah
@Mimariye
@kun fe yekunnnn
Z Zerre
@evremmrv
@KelebekkB
@Vavin
@Mucizebekleyis
@sedna03
@KelebekkB
Kuzum bende simdi okuycam Iki tanetoplamda sana da 18 okunmus oluyor Regli arkadaslarimiz sonra okuyorlar tamamlatmak istersen 41 e diye yaziyorum
Allah razı olsun
Amin cümlemizin insallahAllah razı olsunhepimizin duasını kabul etsin inşallah