- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.241
Elifim dun kan degerim 48 cikmisti doktora hemen mail attimMagnifiaque mervişim ne durumdasın gittin mi doktora
Canım önemli olan güzel ve sağlıkla artması. Birde çok minik dahaElifim dun kan degerim 48 cikmisti doktora hemen mail attimoda sevindi ve dedi carsamba tekrar kan ver ve degerini takip edelim iyimi kotumu demedi o yuzden supheye dusmustum burda arkadaslar sagolsun iyi dediler Yarini bekliyorum yukselmismi diye daha 1.5 haftalikmis
Kız 7 gün olmuş az mıBittinmi bilereglini
Insallah cicegim yaCanım önemli olan güzel ve sağlıkla artması. Birde çok minik dahasağlıkla doğsun sağlıkla gelsin kuzucuk
Ahhahaha ne cabuk geciyor gunlerKız 7 gün olmuş az mı
Sırayla hepimiz yaşarız inşallah canımInsallah cicegim yaRabbim en kisa zaman da sana da nasip etsin senin gibi guzel kalpli
Aynen öyleAhhahaha ne cabuk geciyor gunler
Allahım razı olsun sendenAyagimi surukluyorum gelin arkamdan inan kendim kadar cok istiyorum hepinize ikiz nasip etsin rabbim
Ay o regl beklemek ne kotuAllahım razı olsun sendenİnşallah hayırlısıyla gelicez arkandan bende başlıcam adet olunca tekrar tedaviye Artık sıkıldım düzensiz regl beklemekten
Sorma çok kötü benimde hepiniz dualarımdasınız magnimAy o regl beklemek ne kotuhepinize tek tek dua etcem insallah Baslayinca sen haber et sana daha cok dua edelim
AyySorma çok kötü benimde hepiniz dualarımdasınız magnimAllah razı olsun güzel anne
Olur kuzum zaten mazaretli cok varBen bayaa geri de kalmışımşöyle yapayım ;en son renklifiyonk arkadaşımız için okumuştum,ondan sonra okuyamadım. Ben okuyamadığım arkadaşlar için okumaya başlayayım okudukça buraya yazarım.
Rabia ve Özge için okudum inşallah diğer arkadaşlar için de okuyacağımOlur kuzum zaten mazaretli cok var
Zerre elif icin 1 tane fetih suresi, kelebek arkadasimiz icin de 1 tane meryem suresi okudum canim.Evet zerredeyiz onu tamamlayim aksam paylascam
Magnii canim Allah razi olsunKelebekkB icin Kuzum ismini alabilirmiyim
Niyeti: hayirlisiyla hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Life light
Magnifiaque
@Elif 8887
@burcusami2
Havva Aras
@zinciriye
@H M
@Oriana
@Asiltutku
@Renkli Fiyonk
@rana20
@goah
Cookiie
@kun fe yekunnnn
Z Zerre
@evremmrv
KelebekkB
@Vavin
@Mucizebekleyis
@sedna03
Canim cok tesekkur ederimCanim A
Magnii canim Allah razi olsunVe tebrik ederim mucizene kavusmussun sukurler olsun nasil mutlu oldum anlatamam dualar vesile oldu insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Yaaaa cook sevindim. Mesajlasmalarinizin bazilarini okuuabilmisim, kacirmisim.Canim cok tesekkur ederim
Bende dualarin vesile olduguna gonulden inaniyorum rabbim tez zaman da burda olan arkadaslarima da nasip etsin insallah