- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.261
Allah razi olsun benim icin dua éden herkeslere cok tesekkur ederimYaaaa cook sevindim. Mesajlasmalarinizin bazilarini okuuabilmisim, kacirmisim.
Cok mutlu oldum adiniza. Hayirlarla saglikla ilerlesin insallah❤
Amin canım inşallah.Allah razi olsun benim icin dua éden herkeslere cok tesekkur ederimInsallah sizde hayirlisiyla evladinizi kucaginiza alirsiniz
InsallahAmin canım inşallah.
Sirayla burdaki herkesten hamile haberlerini alırız insallah
Allah razı olsun kuzum
Canim Allah razı olsun gercekten kalbimden hissediyorum ve cok tesekkur ederimKelebekkB icin
Niyeti: hayirlisiyla hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Life light
Magnifiaque
@Elif 8887
burcusami 2
Havva Aras
@zinciriye
H M
@Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
@goah
@Mimariye
kun fe yekunnnn
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
KelebekkB
Kuzum bende simdi okuycam Iki tanetoplamda sana da 18 okunmus oluyor Regli arkadaslarimiz sonra okuyorlar tamamlatmak istersen 41 e diye yaziyorum
Hala bitmemiş.listeGeçtik mi yeni arkadaşlara? Benim adetim bitti gecmedik diye okumadim basliyayim o zaman okumaya
Bende yeni başladı sandımGeçtik mi yeni arkadaşlara? Benim adetim bitti gecmedik diye okumadim basliyayim o zaman okumaya
Bende şimdi farkettimHala bitmemiş.liste
Bence küsmeliyiz ona toplucaBende yeni başladı sandım
Heyecanlı şu sıralar deme öyleBende şimdi farkettimee Magnifiaque cok yoğun bebeği buldu listeyi unuttu kac kez etiketledim cvp bile vermedi sadece idrar testinde pozitif gördüğünden haberim var küssem mi acaba
Ama merak ettim gerçekten yazmadi bişeyHeyecanlı şu sıralar deme öyleyoğun bide.. ,
Nereye burayami yazmadı aslında duvarlaea filan yazdı hepAma merak ettim gerçekten yazmadi bişeyelbet heyecanli, endişeli yoğundur çok değişik duygular.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins Magnifiaque cnmm
Amin cumlemizden Kuzum rabbim en kisa zaman da nasip etsin insallahCanim Allah razı olsun gercekten kalbimden hissediyorum ve cok tesekkur ederimBen Arapça bilmiyorum ama kalani meqlden okuyacağım insallah
Geçtik mi yeni arkadaşlara? Benim adetim bitti gecmedik diye okumadim basliyayim o zaman okumaya
Bugun V Vavin icin okuyoruz sen eskileri okuyarak gel istersen kaldigin yerdenBende şimdi farkettimee Magnifiaque cok yoğun bebeği buldu listeyi unuttu kac kez etiketledim cvp bile vermedi sadece idrar testinde pozitif gördüğünden haberim var küssem mi acaba