-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.321
Yok canım yanlış anlamadım Allah razı olsun o kadar okumalara vesile oldun bu gruptan bana hiç bildirim gelmefi hamileliğini bile yeni öğrendim ve cok cok cok mutlu oldumYok sen beni yanlis anlama sen okursun bitirirsin biliyorum sadece eksik birakmamak icin soyledim ne zaman olursa kendini sartlandirma birde etikette dikkat ederim gelmiyorsa
Kusura bakma daha cok dikkat ederim insallah etiketlere ben sen reglisin diye cok etiketlemedimYok canım yanlış anlamadım Allah razı olsun o kadar okumalara vesile oldun bu gruptan bana hiç bildirim gelmefi hamileliğini bile yeni öğrendim ve cok cok cok mutlu oldumrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ömrü uzun olsun inşaAllah
Amin canım inşaAllah sizin gibi arkadaşları duyunca havalara uçuyorum vallahi rabbim bu mutluluğu bana yaşatınca ne yaparım bilemiyorumKusura bakma daha cok dikkat ederim insallah etiketlere ben sen reglisin diye cok etiketlemedimAllah hepimizden razi olsun sizde okuyorsunuz cok tesekkur ederim rabbim hepinize nasip etsin insallah
Donup kaliyorsun biliyormusun ben hala inanamiyorumAmin canım inşaAllah sizin gibi arkadaşları duyunca havalara uçuyorum vallahi rabbim bu mutluluğu bana yaşatınca ne yaparım bilemiyorum
Canım benim inşaAllah kalp sesleriyle kahkahalar atarsınDonup kaliyorsun biliyormusun ben hala inanamiyorumrabbim en kisa zaman sa hissettirsin sana bu duyguyu
Insallah kuzumCanım benim inşaAllah kalp sesleriyle kahkahalar atarsın
Allah razi olsun ne kadar ince dusuncelisinMagnifiaque mazeretlendim bitince diğer arkadaşlar içinde okuyacağım insAllah
Allah razi olsun ne kadar ince dusuncelisin
Allah razi olsunestağfurullah
mümin verdiği sözü tutar
Vavin icin okudum, allah kabul etsin insallahV Vavin icinokuyanlar
Niyeti: hayirlisiyla hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
Z zinciriye
H M
@Oriana
@Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
@Mimariye
@kun fe yekunnnn
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
@Mimariye E ELNISMUR Z zinciriye sizden haber bekliyorum
Kuzum bunu bitirelim olursa eklerim tabi
Ah kuzum benim 3 4 gun oldu mazeretim biteli ama kayınpederim için hatime basladim bi türlü okuyamadim meryem suresi daha eksiklerimiKizlar etiket gelmiyormu birde mazaretli arkadaslar bittinizmi ?
Tamam Kuzum Allah kabul etsin insallahAh kuzum benim 3 4 gun oldu mazeretim biteli ama kayınpederim için hatime basladim bi türlü okuyamadim meryem suresi daha eksiklerimibu hafta esim evde ama haftaya tamamlicam ins
V Vavin icinokuyanlar
Niyeti: hayirlisiyla hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
Z zinciriye
H M
@Oriana
@Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah