- 17 Temmuz 2019
- 162
- 160
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.221
Arkadaşım için fetih okudum rabbim niyetini kabul etsin hayırlısı ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnifiaque canım fetih suresi okudum Rabbim kabul etsin inşallahZ Zerre ELIF
Icin okuyanlar
Niyeti : Hayirli bir is icin
Life light
Magnifiaque
@Elif 8887
burcusami 2
Havva Aras
@zinciriye
H M
@Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
@goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Sizden haber bekliyorum
KelebekkBBugun evremmrv icin okuyanlar
Niyeti: hamile kalmayı ve bebeğuni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Life light
Magnifiaque
@Elif 8887
burcusami 2
Havva Aras
@zinciriye
H M
@Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
@goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Evet zerredeyiz onu tamamlayim aksam paylascamYeni kişiye geçildi mi?
İnşallah canım mervem rabbim sağlıkla getirsin bebeniAllah hepimizden razi olsun insallah en kisa zaman da bebukleriniz olsun
Ayy insallah Yarin kan vercem bakalimHep dualarimdasin her namaz sonrasi hepiniz gerciİnşallah canım mervem rabbim sağlıkla getirsin bebeni
Güzel bir artış gelicekAyy insallah Yarin kan vercem bakalimHep dualarimdasin her namaz sonrasi hepiniz gerci
Ah insallah ozgem ya icim daha hic sevinmiyor hep korku dolu Allah razi olsun ya sizler sayesinde olumlu dusunuyorumGüzel bir artış gelicek
Beni de ekleokuyabilirimKelebekkB icin Kuzum ismini alabilirmiyim
Niyeti: hayirlisiyla hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Life light
Magnifiaque
@Elif 8887
burcusami 2
Havva Aras
@zinciriye
H M
@Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
@goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Sevin sakın olunsuz düşünüp bebişinide strese sokma. Herşey yolunda gidicek Allahın izniyle hepimizin duasındasın. 9 ay sonra bize vakit bile ayıramıcaksın bakAh insallah ozgem ya icim daha hic sevinmiyor hep korku dolu Allah razi olsun ya sizler sayesinde olumlu dusunuyorum
Ah insallah rabbim ben aylari sayarken sizinde guzel haberlerini alacagim insallah Allah’im butun dualarimizi kabul etsin insallahSevin sakın olunsuz düşünüp bebişinide strese sokma. Herşey yolunda gidicek Allahın izniyle hepimizin duasındasın. 9 ay sonra bize vakit bile ayıramıcaksın bak
Bittinmi bile regliniBeni de ekleokuyabilirim
Ay inşallah inşallah canım benimmmAh insallah rabbim ben aylari sayarken sizinde guzel haberlerini alacagim insallah Allah’im butun dualarimizi kabul etsin insallah
Ayagimi surukluyorum gelin arkamdan inan kendim kadar cok istiyorum hepinize ikiz nasip etsin rabbimAy inşallah inşallah canım benimmm