400 ve üzeri cc slikon taktıranlar

Cnm eğer yarın gideceksen lütfen rica ediyorum su soruları sorarmisin burunla birlikte kombin istiyorum hızlı kilo alıp vermekten yüzümde yağ dokusu eridi
Göz altı ışık dolgusu
Elmacık kemiğine dolgu ve
Dudak kenarına dolgu
Ve dudak dolgusu da
yapiyormu kendi yagimdan istiyorum yapıyorsa devlette ne kadar sana özelden telefon bırakacağım watsapptan yazarmisin çocuklardan fazla giremiyorum seni kaybetmeyeyim yada arayads bilirsin çağrı bırak bende ararım bu sorular benim için çok önemli arkadaşın ise lütfen sorarmisin

Büyüklük le alakası yok fiyatın canım o hastanede yapacağı için belki o fiyat ı verdi bilemiyorum gogus üçünün tehlikeleri var gogus alti daha iyi ama yuvarlak ve pürüzlü sılikon işte onlar daha dayanıklı sonradan tekrar olmak zorunda kalma paran boşa gitmesin esabil iyidir aslında ama neden susturdu seni anlamadim belki o an ki yoğunluktan daralmastir benm de yarı kas alti yarı kas ustu o daha sağlık li oluyor

Hadi ya ben 1 gece kaldım ameliyat oldum gece kalkıp sigara bile içtim sabahında bütün hastaneyi dolaştım öğlen taburcu oldum ve çok rahat geçti ameliyat im ve sonraki süreç doktorum çok iyiydi yarı kas alti yarı kas ustu yaptı benm 70 beden sudyen bile büyük geliyordu boş Du içi resmen ve 450 cc silikon koydu. Halde o kadar rahatsız etmedı size kaç cc konuldu kas alti mi üstü mu yapıldı
Kas altı 390 yuvarlak, o foto ilk gün fotosusa benim ilk günlerde iki tane kavun yerleştirmiş gibiydi

Merhaba arkadaşlar bende 400 cc taktırıcam.Benim hiç göğsüm yok.Doktorum kendisi söyledi bende kabul ettim.1.70 boyum 66 kilom.Büyük gelmez değilmi?
400 cc yuvarlak taktıran varsa resim atabilirmi nasıl duruyor ben hiç görmedim silikonun boyutunu.

Merhaba arkadaşlar bende 400 cc taktırıcam.Benim hiç göğsüm yok.Doktorum kendisi söyledi bende kabul ettim.1.70 boyum 66 kilom.Büyük gelmez değilmi?
400 cc yuvarlak taktıran varsa resim atabilirmi nasıl duruyor ben hiç görmedim silikonun boyutunu.
Merhaba.. boyun uzun,kilonda iyi. Merak etme,bence büyük olmaz :KK66: Amelşyatta denenir bakılır zaten,iyi olan boyut seçilir :KK66:
Yabancı sitelerde var birsürü foto. Herkesde farklı durur tabi ama az çok Bilgi sahibi olursun . Instagramda da plastic surgery siteleri var. Oradanda bakabilirsin. Doktoruna beklentini iyi anlat gerisini ona bırak :KK66:
Fotosu olmayanları eklemiyoruz biz,güvenlik açısından :KK66:

Merhaba.. boyun uzun,kilonda iyi. Merak etme,bence büyük olmaz :KK66: Amelşyatta denenir bakılır zaten,iyi olan boyut seçilir :KK66:
Yabancı sitelerde var birsürü foto. Herkesde farklı durur tabi ama az çok Bilgi sahibi olursun . Instagramda da plastic surgery siteleri var. Oradanda bakabilirsin. Doktoruna beklentini iyi anlat gerisini ona bırak :KK66:
Fotosu olmayanları eklemiyoruz biz,güvenlik açısından :KK66:
Çok teşekkür ederim.Yaptıranları okuyunca bana da iyi gibi geldi.Çoğu kişi daha büyüğünü yaptırsaydım demiş.İlk başta 400 cc duyunca çok büyük istemiyorum dedim ama şu an ikna oldum.
Çok haklısınız göğüs bu hani burun falan olsa neyse resim olmaması çok doğru dediğiniz siteye baktım 400 cc göremedim.
Çok merak ediyorum arkadaşlar eğer bana özelden atan olursa çok sevinirim.Kıyafetli bi şekilde olursa da olur boyutu hakkında fikir sahibi olmuş olurum

Birde arkadaşlar bu cc büyüdükçe ağrı da mı fazla oluyor gerilme çok olduğu için.Hem kas altı hemde 400 cc olduğunu duyunca korktum.Bizim canımız küçük yaptıranlara göre daha mı fazla acıyacak :KK43::KK43::KK61:

Çok teşekkür ederim.Yaptıranları okuyunca bana da iyi gibi geldi.Çoğu kişi daha büyüğünü yaptırsaydım demiş.İlk başta 400 cc duyunca çok büyük istemiyorum dedim ama şu an ikna oldum.
Çok haklısınız göğüs bu hani burun falan olsa neyse resim olmaması çok doğru dediğiniz siteye baktım 400 cc göremedim.
Çok merak ediyorum arkadaşlar eğer bana özelden atan olursa çok sevinirim.Kıyafetli bi şekilde olursa da olur boyutu hakkında fikir sahibi olmuş olurum
Göğsünüzün kaldıracağız bir boyut var ama. Sanırım emzirme dönemi yaşadınız . Göğsünüz büyüdü ve küçüldü Yani esnemiş gevşemiş bir dokunuz var. Olması gereken Yani göğsünüzü diri hale getirecek bir boyuttan daha ufak bir protez kullanılırsa göğsünüz hoş diri bir görüntüye gelmez zaten. Yani herkesin ihtiyacı olan boyut farklıdır. Öyle durumlar oluyorki bir bayana 400 cc takılıyor gayet doğal bir büyüklüge kavuşmuşken başka birine takılan 350 cc de doğal olmayan bir büyüklüge kavuşuyor. Vücut yapıları,boy kilo,basen omuz genişliği herşeyi göz önünde bulundurarak cc tercihi yapılıyor,yapılması gerekiyor. Ben göğüslerimi istediğim zaman vamp dikkat çekici,çok sexy bir görüntüye kavuşturabiliyorum. Gitindigim kıyafetler seçerek. Ama misal Boğazlı, kapalı yaka geniş kıyafetlerlede büyüklüğü hiç belli olmayan bir hâlede getirebiliyorum. Size özel mesajla bir kaç foto atacağım şimdi :)

Benim doktorum ne boyuma ne kiloma ne de herhangi bi ölçüme baktı direk söyledi sana 400 cc takalım boyunda var kaldırırsın büyük durmaz diye her doktor ölçüyormu acaba

Göğsünüzün kaldıracağız bir boyut var ama. Sanırım emzirme dönemi yaşadınız . Göğsünüz büyüdü ve küçüldü Yani esnemiş gevşemiş bir dokunuz var. Olması gereken Yani göğsünüzü diri hale getirecek bir boyuttan daha ufak bir protez kullanılırsa göğsünüz hoş diri bir görüntüye gelmez zaten. Yani herkesin ihtiyacı olan boyut farklıdır. Öyle durumlar oluyorki bir bayana 400 cc takılıyor gayet doğal bir büyüklüge kavuşmuşken başka birine takılan 350 cc de doğal olmayan bir büyüklüge kavuşuyor. Vücut yapıları,boy kilo,basen omuz genişliği herşeyi göz önünde bulundurarak cc tercihi yapılıyor,yapılması gerekiyor. Ben göğüslerimi istediğim zaman vamp dikkat çekici,çok sexy bir görüntüye kavuşturabiliyorum. Gitindigim kıyafetler seçerek. Ama misal Boğazlı, kapalı yaka geniş kıyafetlerlede büyüklüğü hiç belli olmayan bir hâlede getirebiliyorum. Size özel mesajla bir kaç foto atacağım şimdi :)
Çok teşekkürler bayıldım aynısından istiyorum inşAllah benimde olur :KK49::eek:

Göğüs büyütme ameliyatıma karar verdim bir çok doktorla görüştüm 450 veya 500 cc kas üstü yuvarlak protez taktirmayi düşünüyorum bu büyüklüklerde ve kas üstüne taktıran varmı büyük göğüs istiyorum ama sarkık durmasindan endişeliyim göğüs uçları yukarı baksın ama dekolte içinde üst lobu dolgun görünsün istiyorum damla protez taktır demeyin çünkü göğüs üstümde doku yok damlaylada bu düzelmez tam olarak eklediģim resimdeki gibi bir göğüs istiyorum
Abartili cok iri.

Koydu canım :) 375 cc yuvarlak hp koymuş. Duyunca şok oldum.300 e razıydım ben. Çünkü on görüşmede 275 yada 300 demişti. 375 i duyunca ağrıyı falan unuttum :KK70:
Nasıl memnunmusunuz ? Boyunuz ve kilonuz nedir acaba
Ben 400 taktırıcamda acaba aralarında 375 ile çok fark varmı uygun bi resminiz varsa mesaj atabilirmisiniz

Nasıl memnunmusunuz ? Boyunuz ve kilonuz nedir acaba
Ben 400 taktırıcamda acaba aralarında 375 ile çok fark varmı uygun bi resminiz varsa mesaj atabilirmisiniz
Merhaba canım. Bugün 4. Günüm. Çok ağrım sizim oldu benim. Desteksiz kalkamiyorum hala. Boyum 154 kilom 47. Göğüs altı ölçüm 70. Su anda çok şiş ve ödemli. Taş gibiler. Ve cok çirkinler :KK70: o yüzden pek bakmak istemiyorum. Ben doktoruma hep Vücudumun alacağı en büyük protezi istiyorum dedi.o da sağolsun Üzme di beni

Merhaba canım. Bugün 4. Günüm. Çok ağrım sizim oldu benim. Desteksiz kalkamiyorum hala. Boyum 154 kilom 47. Göğüs altı ölçüm 70. Su anda çok şiş ve ödemli. Taş gibiler. Ve cok çirkinler :KK70: o yüzden pek bakmak istemiyorum. Ben doktoruma hep Vücudumun alacağı en büyük protezi istiyorum dedi.o da sağolsun Üzme di beni
Allahım şu ağrı olayi yardımsız kalkamama durumu beni çok üzüyor.Ameliyatdan sonra 1 gece hastanede tek başıma kalicam.Ertesi gün eşim evde yanımda kalicak.15 aylık ikizlerim 5 yaşındada kızım var.Hepsine tek bakıcam kimsem yok malesef.Kollarimi oynatamam yemek hazirlayamam diye çok korkuyorum

Allahım şu ağrı olayi yardımsız kalkamama durumu beni çok üzüyor.Ameliyatdan sonra 1 gece hastanede tek başıma kalicam.Ertesi gün eşim evde yanımda kalicak.15 aylık ikizlerim 5 yaşındada kızım var.Hepsine tek bakıcam kimsem yok malesef.Kollarimi oynatamam yemek hazirlayamam diye çok korkuyorum
Bence ameliyat i biraz erteleseniz iyi olur. Çünkü vücudun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz. Bazi arkadaslar 3.gün ise başlıyor. Bazıları da haftalarca sanci çekiyor. 4. Günüm bitiyor.hala desteksız tuvalete dahi gidemiyorum.sürekli eşime bağımlı olduğum için psikolojik olarak da travma yaşadım. Zamansız ağlama ve gülme krizleri beni ve dikislerimi mahvediyor. Yarın Direnlerim çıkacak. Bakalım hayat ozaman nasıl olacak.

Keşke erteleme durumum olsaydı fakat mümkün değil.Burnumdan revizyon olucam aynı zamanda silikon da takılacak.Bu 1 sene içinde alacağım 2.genel anestezi birde revizyon süresini geçirmemek için yaza kadar baya ıyilesmek için acele etmek zorundayım.Hep dua ediyorum Allahım bi an önce olsam 10 gunu bi atlatsam diye :KK43:Ben ağrılara razıyım yeterki çocuklarımın karnını doyurabileyim yemek yapabileyim.Kollarim benim herşeyim çoğu kişi kollarıni kullanamadiklarini yazmis

X