- 24 Şubat 2017
- 229
- 62
- 34
- Konu Sahibi _Pelin_Su_
Sizce 400 de buyukmu ben 400 takdiricam sarkma olur diye cok korkuyorumBende 495 cc damla protez var kizlar.ben ameliyat olali 2.5 yil oldu.ameliyattan once b cup destekli sutyen kullaniyordum.suan c cup bazen de d cup.ameliyat olmadan once 400 yada 425 cc istiyorum demistim doktoruma.bende emzirmeden dolayi memede sarkiklik vardi.ameliyat sirasinda doktorum cesitli protezler denemis.memeyi dolduran 495 cc olmus.yalniz soyle de bir durum var kizlar buyuk cc ile ilgili.ameliyattan sonra memedeki agir protezlerden dolayi boynumda düzlesme olustu.surekli boyun omuz ve sirt agrisi yasadim.ve gecen 2.5 yil zamanda gozum buyuk memeye doydu.aslinda ameliyattan once buyuk meme meraklisiydim.tabi memelerim de kucuk oldugu icin hep buyuk meme istedim.bi de soyle bir durum varki buyuk protezler beni kilolu ve hantal gosterdi.genis kalcali bir bayanim.kalcam 95 cm.buna ragmen memelerim kalcama gore daha buyuk ve daha onde oldu.vucudun komplesine bakinca bir orantisizlik mevcut memelerden dolayi.bikini aldigim zaman alti 36-38 beden aliyorum.ustu 42 beden.profilimde fotograflarim mevcut zaten.bir diger sikinti da su ki ameliyattan once meme dokum olmasina ragmen protezi yeterince kaplamadi.protez dalga dalga elime geliyor.ve tabi agir protezler hic dimdik durmuyor.agirliktan dolayi kendini asagi cekiyor.doktorum basta soylemisti buyuk protez kullandigimiz hastalar ortalama 4-5 yil icinde bu kez diklestirmeye geliyolar diye.tabi buyuk meme diye gozum donmus bi kere.dinlemedim bile.simdi bunlari anlatiyorumki benim gibi pismanlik yasayip ikinci bir ameliyati olmak zorunda kalmayin kizlar