400 ve üzeri cc slikon taktıranlar

Bende 495 cc damla protez var kizlar.ben ameliyat olali 2.5 yil oldu.ameliyattan once b cup destekli sutyen kullaniyordum.suan c cup bazen de d cup.ameliyat olmadan once 400 yada 425 cc istiyorum demistim doktoruma.bende emzirmeden dolayi memede sarkiklik vardi.ameliyat sirasinda doktorum cesitli protezler denemis.memeyi dolduran 495 cc olmus.yalniz soyle de bir durum var kizlar buyuk cc ile ilgili.ameliyattan sonra memedeki agir protezlerden dolayi boynumda düzlesme olustu.surekli boyun omuz ve sirt agrisi yasadim.ve gecen 2.5 yil zamanda gozum buyuk memeye doydu.aslinda ameliyattan once buyuk meme meraklisiydim.tabi memelerim de kucuk oldugu icin hep buyuk meme istedim.bi de soyle bir durum varki buyuk protezler beni kilolu ve hantal gosterdi.genis kalcali bir bayanim.kalcam 95 cm.buna ragmen memelerim kalcama gore daha buyuk ve daha onde oldu.vucudun komplesine bakinca bir orantisizlik mevcut memelerden dolayi.bikini aldigim zaman alti 36-38 beden aliyorum.ustu 42 beden.profilimde fotograflarim mevcut zaten.bir diger sikinti da su ki ameliyattan once meme dokum olmasina ragmen protezi yeterince kaplamadi.protez dalga dalga elime geliyor.ve tabi agir protezler hic dimdik durmuyor.agirliktan dolayi kendini asagi cekiyor.doktorum basta soylemisti buyuk protez kullandigimiz hastalar ortalama 4-5 yil icinde bu kez diklestirmeye geliyolar diye.tabi buyuk meme diye gozum donmus bi kere.dinlemedim bile.simdi bunlari anlatiyorumki benim gibi pismanlik yasayip ikinci bir ameliyati olmak zorunda kalmayin kizlar
Sizce 400 de buyukmu ben 400 takdiricam sarkma olur diye cok korkuyorum

adan adan Arkadaşımızın açtığı konuya bir gözat istersen :KK66:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/alper-bayraktarla-2-meme-ameliyatim-yolda.839757/
İlki damla ve büyük cc idi. İkinciyi kas altına yuvarlak koydurdu.
Canım sana ne kadar teşekkür etsem azdır bana çok yardımcı oldun.
Bende arayistayim 400 cc dedi doktorum boyutunu cok beğendim ama ben ömürlük olsun istiyorum.Yani yaşım ilerleyince rahatsız olmak istemiyorum.Kararsiz kaldım acaba 375 mi taktirsam diye.O boyutta taktiranlarin fotograflarina bakıcam ikisini kiyaslicam bakalım.Dezavantajlari olmasa büyük meme candir.

Canım
Canım sana ne kadar teşekkür etsem azdır bana çok yardımcı oldun.
Bende arayistayim 400 cc dedi doktorum boyutunu cok beğendim ama ben ömürlük olsun istiyorum.Yani yaşım ilerleyince rahatsız olmak istemiyorum.Kararsiz kaldım acaba 375 mi taktirsam diye.O boyutta taktiranlarin fotograflarina bakıcam ikisini kiyaslicam bakalım.Dezavantajlari olmasa büyük meme candir.
Benim ki 375. Fotoğraf koyamıyorum ama inan ki çok büyük değil. Ki her seferinde tekrarliyorum ama boyum 154 kilom 47 minyon ufak tefek bi kızım. Ama gerçekten büyük durmadı. Doktora soylenebilecek tek şey vucudumun alabileceği en büyük silikonu istiyorum :)

Canım

Benim ki 375. Fotoğraf koyamıyorum ama inan ki çok büyük değil. Ki her seferinde tekrarliyorum ama boyum 154 kilom 47 minyon ufak tefek bi kızım. Ama gerçekten büyük durmadı. Doktora soylenebilecek tek şey vucudumun alabileceği en büyük silikonu istiyorum :)

Gerçekten mi büyük durmamasına çok sevindim.Aslında ben büyük seviyorum ama yaş ilerleyince sırt boyun ağrısı yaptığını okudum. 170 boyum 68 kiloyum .
Mesajla resim atmanız mümkünmü acaba

Gerçekten mi büyük durmamasına çok sevindim.Aslında ben büyük seviyorum ama yaş ilerleyince sırt boyun ağrısı yaptığını okudum. 170 boyum 68 kiloyum .
Canım telefondan dolayi sanırım. Resim atamiyorum da koyamıyorum da.ama gerçekten bak inan ki büyük değil. İlk günlerde çok fazla bel ve sırt ağrım oldu.hem sürekli yatmaktan. Hem bir anda gelen ağırlıktan.ama bugün 8. Günüm gayet iyiyim.gerginlik hissi var ama normal yani. Hiç meme yoktu bende doğru düzgün. Sıkıntı yapma. :KK66:

Canım telefondan dolayi sanırım. Resim atamiyorum da koyamıyorum da.ama gerçekten bak inan ki büyük değil. İlk günlerde çok fazla bel ve sırt ağrım oldu.hem sürekli yatmaktan. Hem bir anda gelen ağırlıktan.ama bugün 8. Günüm gayet iyiyim.gerginlik hissi var ama normal yani. Hiç meme yoktu bende doğru düzgün. Sıkıntı yapma. :KK66:
Çok teşekkürler bana da 400 cc takılcak dedi doktorum.Ben istiyorum ki böyle portakal gibi dursun sarkık olmasın inş güzel olur :) Darısı başıma size de çok geçmiş olsun

Çok teşekkürler bana da 400 cc takılcak dedi doktorum.Ben istiyorum ki böyle portakal gibi dursun sarkık olmasın inş güzel olur :) Darısı başıma size de çok geçmiş olsun
Çok güzel. Pişman olmayacaksiniz :KK66: teşekkür ederim. Zorlu bi süreç ama sonu güzel olsun insallah :)

Çok güzel. Pişman olmayacaksiniz :KK66: teşekkür ederim. Zorlu bi süreç ama sonu güzel olsun insallah :)

Sizce 400 de buyukmu ben 400 takdiricam sarkma olur diye cok korkuyorum
Bende suan 420 cc var.kesinlikle büyük degil.ilk ameliyatımda 495 cc vardı.teknik ve protez şekli seçimini doktor yapmıştı.yanlis bir secim oldugunu düşünüyorum hala.memnun olmadığım icin ve boynunda agirliktan dolayı sikinti olduğu icin 2.ameliyati oldum.tekrar sarkma problemi yaşamamak ve boynuma yük bildirmemek icin kendi tercihimle kas altı teknikle ameliyatimi oldum.2 sene oldu.hicbir problem yasamadim

Merhaba, ameliyati oldunuz mu olculerimiz cok yakin da fotograflarinizi goreblir miyim :) beni takip edersen benim fotograflari gorebilirsin

Bende suan 420 cc var.kesinlikle büyük degil.ilk ameliyatımda 495 cc vardı.teknik ve protez şekli seçimini doktor yapmıştı.yanlis bir secim oldugunu düşünüyorum hala.memnun olmadığım icin ve boynunda agirliktan dolayı sikinti olduğu icin 2.ameliyati oldum.tekrar sarkma problemi yaşamamak ve boynuma yük bildirmemek icin kendi tercihimle kas altı teknikle ameliyatimi oldum.2 sene oldu.hicbir problem yasamadim
Izlemeye alabilir misiniz cok merak ettim o_O

Merhaba burun ameliyatından sonra göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim esabil hocaya ve tabi ki ilk iş onu bulduğum siteye geldim.yine , biraz okudum herkes çok memnun sanırım .ben henüz görüşmedim neler sormalıyım hicbir bilgim yok
Boyum 170 kilom 60 bana hangi cc gider ki acaba

Adı üstünde meme büyütme ameliyatı. Herkesin fiziği aynı olmuyor benim belim ince kalcam geniş ve bacaklarım kalın. 300 370 arası bişi olsaydı belli olmazdı bende. 450 bile zor belli oluyor büyük protez diye bişey yok herkesin fiziğine uygun protez var 400 büyük bi protez değilki bile sarkma konusuna gelince bilemem henüz yeni taktırdım
Boyunuz kilonuz kaç peki ?

X