Günaydin kizlar, dün oldum amelitatımı. Okadar da zor değil inanın bir şekilde acıya katlanıyor insan. Ama çok ağladım dün hastanede ne yalan söyleyim. O narkoz beni çok duygulandırdı nedense..
Şimdi ben ne yaptırdım? 440 cc damla
protez mentor takıldı bana. Doktorum zaten ya 375 cc yada 440 seçeceksin demişti ölçülerime göre..
Dünden beri sinsi sinsi bakıyorum arada, küçük bile geliyor gözüme, iyi ki 375 seçmemişim diyorum baktıkça..
Benim boyum 174, kilomda 75 civarı.
Hiç korkmayın, herşeyi yapabiliyorum, tuvalet ihtiyacım, yeme içme (hazır yemek yiyorum tabi ki) konularımda yardım gerekmiyor, yardım almamaya çalışıyorum hareket halinde olmaya öZen gösteriyorum göğüs kaslarımı kullanmadan tabii ki. Evde sık sık volta atıyorum, hem vücudum kendini hasta hissetmesin hemde kan dolaşımında bir tehlike oluşmasın inşallah diye.
Yani seçeneklerden büyüğünü seçin derim, çünkü insan o parayı ödeyip bu acıya katlanıyorsa, bari değsin belli olsun istiyor
En son dün akşam saat 22 de ilaç almıştim, sabah altıda acıdan uyandım amanın o neydi.. hemen birşeyler atıştırıp yuttum tüm verilen hapları şimdi iyiyim Allah’a çok şükür. Bide yeşil çay içiyorum yaklaşık günde 4 bardak. Hem ödem atıyormuş kızlar, hemde anti inflamatör özelliği varmış. Öyle dediler
..
Hayırlısı bakalım hepimiz için