400 cc ve üzeri kas üstü/kas zarı altı silikonu olanlar yardım

He bir de kas altında yatınca sert ayaktayken nispeten yumuşak ve eğilince en yumuşak hali. Ama kas üstünde her türlü daha yumuşak. Yani doğal meme hissiyatına ve hareketlerine en yakın metod kas üstü/kas zarı altı. Bu çok dillendirilmeyen bir durum bu da aklınızda olsun. Ama tabi iki metod da yanlış bir yöntem değil. Hiç dokusu olmayan kişide kas altına yöneliniyor mecburen dümdüzse. Ama az da olsa bir doku varsa kasın kestirilmemesi taraftarıyım ben 2 senedir edindiğim bilgiler doğrultusunda.
Siz ikinci ameliyatı oldunuzmu

Günaydin kizlar, dün oldum amelitatımı. Okadar da zor değil inanın bir şekilde acıya katlanıyor insan. Ama çok ağladım dün hastanede ne yalan söyleyim. O narkoz beni çok duygulandırdı nedense..

Şimdi ben ne yaptırdım? 440 cc damla protez mentor takıldı bana. Doktorum zaten ya 375 cc yada 440 seçeceksin demişti ölçülerime göre..

Dünden beri sinsi sinsi bakıyorum arada, küçük bile geliyor gözüme, iyi ki 375 seçmemişim diyorum baktıkça..

Benim boyum 174, kilomda 75 civarı.

Hiç korkmayın, herşeyi yapabiliyorum, tuvalet ihtiyacım, yeme içme (hazır yemek yiyorum tabi ki) konularımda yardım gerekmiyor, yardım almamaya çalışıyorum hareket halinde olmaya öZen gösteriyorum göğüs kaslarımı kullanmadan tabii ki. Evde sık sık volta atıyorum, hem vücudum kendini hasta hissetmesin hemde kan dolaşımında bir tehlike oluşmasın inşallah diye.

Yani seçeneklerden büyüğünü seçin derim, çünkü insan o parayı ödeyip bu acıya katlanıyorsa, bari değsin belli olsun istiyor 😄

En son dün akşam saat 22 de ilaç almıştim, sabah altıda acıdan uyandım amanın o neydi.. hemen birşeyler atıştırıp yuttum tüm verilen hapları şimdi iyiyim Allah’a çok şükür. Bide yeşil çay içiyorum yaklaşık günde 4 bardak. Hem ödem atıyormuş kızlar, hemde anti inflamatör özelliği varmış. Öyle dediler 😩 ..

Hayırlısı bakalım hepimiz için ❤️

Ergonomix ile round ikisine de dokunmuş biri olarak ergonomixin içindeki jelin daha farklı olmasından dolayı daha yumuşak olduğunu söylemişti doktorum , ki gerçekten de öyleydi doğal meme kıvamına daha yakındı hissiyat olarak. Roundun daha tok bi dokusu vardı. Ama yumuşaklık ve hissiyat sadece silikonun dokusuna değil kullanılan metoda göre farklılık oluşturuyor. Kas altı/dual plan yöntemlerinde silikon yumuşak olsa bile kas üstü/kas zarı altına nazaran daha sert, gergin oluyor. Çünkü ele gelen şey kasınız oluyor üst yüzeyde. Ve mesela kas altında elinizi belinize koyup göğsünüzü sıktığınızda protez oynayabiliyor. Bu günlük hareketlerde de hissedilebiliyor. O yüzden sadece boyut değil metod da önemli.
Boyut konusunda da bence boy ve kilonuzu düşünerek 375 olabilir, ama doğal olsun diyen için bile ameliyat sonrası küçük gelebiliyor. (Şekil a ben)
Bu arada ergonomix rounddan daha pahalı bir silikondur. Bu da aklınızda bulunsun.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu arada doktorumuz aynı. Tekrar görüşme yapacağiz o zaman bu konuştuklarımız aklimizda olsun ona göre e sorular soracağım doktoruma. 400 cc ergonomik talep edicem muhtemelen bakalım ne diyecek :)

Merhaba... doktorlara doğal dursun deyince küçük yapıyorlar . Eğer omuzların genişçe 410 cc deneyebilirsin 75/ C cup yapar seni. Çok dolgun istemiyorsan güzel bir beden. Doktorum bana deneme günü 410 cc de ısrar etti. Bende dolgun olmasında ısrar ettim. İyi ki de 440 cc istemişim. Bir küçüğü beni mutlu etmezmiş. Ameliyatta uyandırdıklarında kaç cc oldu diye sormuştum 😀 ben olmuşken dolgun olsun diye düşünüyorum. Zaten yıllardır dümdüz memelerim. O kadar acısını çekiyoruz, bir sürü para veriyoruz. Dolgun olmalı benim fikrim. Değmeli yani.. bendeki round corse yüksek profilli. Ergonomix ameliyat sırasında denemiş doktorum hatta foto çekmiş. Meme çizgisinden biraz taşmış.. round daha iyi olmuş. Ben memnunum çok şükür.
Teşekkür ederim, evet omuzlarım gerçekten geniş. Gören yüzücü sanabilir :) doktorlar genelde çok büyük takmaktan yana değil. Çok büyük derken biraz dolgun olsun diyoruz ya bencede öyle olmali o masaya yatmişken. Mesela ben çok ince bi çamaşirla kazak giydiğimde bile solgun gözükmesini istiyorum. Yıllardır destekli takmaktan zaten yoruldum. O yüzden gayretsiz dolgun durmalarını istiyorum.
Motiva kullanıyor zaten doktorum. Ergınomiks modeli içime sindi. Mentor a göre daha yumuşak bir protez. Kas altı yapacak, benim için problem değil agrılı bile olsa silikonu örtecek olmasi sebebiyle tercihim.birazda okuyup araştirip hangi yöntemin size uygun olduguna karar verip o aşamada doktorla istişare yapma taraftariyım. Bakalim ☺️

Ben martın ilk haftasi Zekeriya bey e ameliyat olacağım. İletişimi kuvvetli biri o açidan kafam rahat. 375i denediğimde iyi gibiydi fakat forumu okuyunca biraz daha dolgun isteyeceğim doktorumdan bakalım ne diyecek. En az 400 cc isteyeceğim C counsel sizin yazınızın büyük etkisi var bunda. Teşekkür ederim. Sizinde umarım istediğiniz gibi olur. Zekeriya bey üzmez bizi ☺️🙏

Teşekkür ederim, evet omuzlarım gerçekten geniş. Gören yüzücü sanabilir :) doktorlar genelde çok büyük takmaktan yana değil. Çok büyük derken biraz dolgun olsun diyoruz ya bencede öyle olmali o masaya yatmişken. Mesela ben çok ince bi çamaşirla kazak giydiğimde bile solgun gözükmesini istiyorum. Yıllardır destekli takmaktan zaten yoruldum. O yüzden gayretsiz dolgun durmalarını istiyorum.
Motiva kullanıyor zaten doktorum. Ergınomiks modeli içime sindi. Mentor a göre daha yumuşak bir protez. Kas altı yapacak, benim için problem değil agrılı bile olsa silikonu örtecek olmasi sebebiyle tercihim.birazda okuyup araştirip hangi yöntemin size uygun olduguna karar verip o aşamada doktorla istişare yapma taraftariyım. Bakalim ☺️
Bu yaz bikini giydiğimde kendimi çok sevdim. Önceden ütü masası gibiydim. Şimdi öyle hoş duruyor ki dolgun memeler. Ben ameliyat öncesi hangisi daha ucuz yada pahalı diye hiç düşünmemiştim. Önemli olan beklentimi karşılamış olması. 440 cc den çok memnunum.. dual plan yapıldı benimki.. inşallah içine siner bu sefer, istediğin gibi olur..

Ben martın ilk haftasi Zekeriya bey e ameliyat olacağım. İletişimi kuvvetli biri o açidan kafam rahat. 375i denediğimde iyi gibiydi fakat forumu okuyunca biraz daha dolgun isteyeceğim doktorumdan bakalım ne diyecek. En az 400 cc isteyeceğim C counsel sizin yazınızın büyük etkisi var bunda. Teşekkür ederim. Sizinde umarım istediğiniz gibi olur. Zekeriya bey üzmez bizi ☺️🙏
Benim de ocak sonu olucak , kesinlikle en az 400 diyorum boy kg durumu nedir bilmiyorum ama 160 civarı arkadaşlarımdan yaptıranlar oldu 390 cc küçük geliyor mesela ona da. Ya da 400 ergonomix yaptıran arkadaşım var bi tık daha büyük olabilirmiş diyor 167 boylarında o da. Sadece boy değil göğüs kafesi omuz vs de etkili tabi. Ama 400 altı pek memnun etmeyebiliyor.

Benim de ocak sonu olucak , kesinlikle en az 400 diyorum boy kg durumu nedir bilmiyorum ama 160 civarı arkadaşlarımdan yaptıranlar oldu 390 cc küçük geliyor mesela ona da. Ya da 400 ergonomix yaptıran arkadaşım var bi tık daha büyük olabilirmiş diyor 167 boylarında o da. Sadece boy değil göğüs kafesi omuz vs de etkili tabi. Ama 400 altı pek memnun etmeyebiliyor.
163 boyum kiloda 49,50 değişiyor. O zaman 400 cc en az belki 410,420 isteyebilirim. Omuzlarımın geniş olmasi endişelendiriyor beni. Gelişmeleri yazacağim çok teşekkür ederim. Herkes mutlu olsun çıkan sonuçlardan inşallah ❤️🙏 S Spagettisever C counsel sevgiler ☺️

Merhaba bende 173 boyunda 70 kiloyum 3 hafta oldu ameliyat olali kas üstü 360cc takildi benim icin ideal ne fazlasini isterdim ne azini yani bu tamamen tercih meselesi mesela ilk hafta sis olmalarina ragmen kücük geliyordu tüh dedim gercekten ama suan yumusadilar sisi azaldi baya ve cok ideal bir boyut cok memnunum hee bu arada ben ne istedigimi söyledim ve tercihi dr.uma biraktim kendisi bir efsane zaten cok güveniyordum bosa cikmadi.
dr.um sarkma olucak dedi kas üstü oldugu icin biraz daha erken olur dedi ama neticede ici bos deri parcasi olarak sarkmiycak beni rahatsiz etmez diye düsünüyorum.
Simdiden gecmis olsun insallah sanada canim
merhaba, oncelikle hayırlı olsun :) ben de yakında ameliyat olacagım ve doktorum kas üstü ameliyat yapacagını soyledi. zaten meme dokum oldugu icin (B cup giyiyorum) dogal gorunecegini de soyledi. ancak bir cok kisi kas ustunun dogal durmadıgını soyluyor. bununla birlikte bir kısım insan da daha yumusak ve hareketli oldugu icin daha dogal durdugunu soyluyor. sizin nasıl durumlar? memnun musunuz? dogal duruyor mu? fikir verebilirseniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler.

merhaba, oncelikle hayırlı olsun :) ben de yakında ameliyat olacagım ve doktorum kas üstü ameliyat yapacagını soyledi. zaten meme dokum oldugu icin (B cup giyiyorum) dogal gorunecegini de soyledi. ancak bir cok kisi kas ustunun dogal durmadıgını soyluyor. bununla birlikte bir kısım insan da daha yumusak ve hareketli oldugu icin daha dogal durdugunu soyluyor. sizin nasıl durumlar? memnun musunuz? dogal duruyor mu? fikir verebilirseniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler.
Selam
Benim ameliyatimdan suan hemen hemen 2 ay gecti normal südyene gectim hic sisligim falan yok kas alti olan arkadaslarimda var onlarla kiyasladigimda benimki cok cok dogal duruyo cok memnunum kas alti olan arkadaslariminkinde cok belli silikon oldugu yusyuvarlak duruyo evet güzel görüntü onlar öyle istiyordu yani senin ne istediginle alakali birde tabi ben doktorumada güveniyorum gögüs dokusu oldugu icin yapmayacagini kas altinin cirkin duracagini söyledi senin dr.un ne diyo bilmiyorum.

Arkadaşlar ameliyatımı oldum bugün 3.günüm ilk günden itibaren çok rahattım kas altı dual plandan kas zarı altına geçiş yaptık yani kas üstü oluyor. Çok şükür herşey yolunda ikinci operasyon çok kolaymış🧿 önceki 315ti şuan 425 doktorum 425 ve 450 ikisini de denemiş ameliyatta ama 450 katlanma yapmış içim rahat etmedi dedi zaten milimlik fark vardı arada önemli değil.. şimdilik memnunum inşallah böyle devam eder😊 Oynama olayı da ortadan kalktı ve şimdiden hafif yumuşak gibi taş gibi değil kas üstü olduğu için. İlk günden beri kollarımı kullanıp desteksiz yatıp kalkabiliyorum ilk ameliyatta ilk hafta facia gibiydi bunun alakası yok😊

Selam
Benim ameliyatimdan suan hemen hemen 2 ay gecti normal südyene gectim hic sisligim falan yok kas alti olan arkadaslarimda var onlarla kiyasladigimda benimki cok cok dogal duruyo cok memnunum kas alti olan arkadaslariminkinde cok belli silikon oldugu yusyuvarlak duruyo evet güzel görüntü onlar öyle istiyordu yani senin ne istediginle alakali birde tabi ben doktorumada güveniyorum gögüs dokusu oldugu icin yapmayacagini kas altinin cirkin duracagini söyledi senin dr.un ne diyo bilmiyorum.
selam,
benim derdim silikon oldugunun belli olmaması. aslında zaten büyütmek icin yaptırmıyorum ameliyatı. ben cok kilo verdigim icin memelerimin ici bosaldı, sarkma yok ama nasıl desem sönmüş balon gibi oldular. bunun icin de diklestirirsek cok kücük olacaklar diye icini doldurmak icin protez koyalım dedi doktorum. zaten 250 veya 275 cc koyacagız. btün derdim yusyuvarlak silikon goruntusu olmaması ve dogal , normal gorunen gogusler ki siz de benimkiler daha dogal kas altı yptıranlara gore diyorsunuz. doktoruma cok guveniyorum, umarım benim de sonucum sizin gibi olur. elleyince silikon oldugu hissediliyor mu peki veya sıvı sesi geliyor diyenler var gercek olma ihtimali var mı :) cok tesekkurler.

selam,
benim derdim silikon oldugunun belli olmaması. aslında zaten büyütmek icin yaptırmıyorum ameliyatı. ben cok kilo verdigim icin memelerimin ici bosaldı, sarkma yok ama nasıl desem sönmüş balon gibi oldular. bunun icin de diklestirirsek cok kücük olacaklar diye icini doldurmak icin protez koyalım dedi doktorum. zaten 250 veya 275 cc koyacagız. btün derdim yusyuvarlak silikon goruntusu olmaması ve dogal , normal gorunen gogusler ki siz de benimkiler daha dogal kas altı yptıranlara gore diyorsunuz. doktoruma cok guveniyorum, umarım benim de sonucum sizin gibi olur. elleyince silikon oldugu hissediliyor mu peki veya sıvı sesi geliyor diyenler var gercek olma ihtimali var mı :) cok tesekkurler.
Anladim canim o zaman dogru karari vernis dr.un zaten inan pisman olmuycaksin
Ve ne arkadaslarim tabiki yakin arkadaslarima gösterdim elledilerde nede esim kesinlikle dogal gibi sen söylemezsen bilinmez diyorlar

merhaba revizyon ameliyatım için cc araştırması yapıyorum. 390 cc damla dan 455 cc yuvarlak xtra high profil e e geçiş (yükseklik durumları farklı) üst tarafımı dolgun dolgun yani demem oki dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul memeler olur mu?

valla öyle kararsızım ki yardımcı olun arkadaşlar.

merhaba revizyon ameliyatım için cc araştırması yapıyorum. 390 cc damla dan 455 cc yuvarlak xtra high profil e e geçiş (yükseklik durumları farklı) üst tarafımı dolgun dolgun yani demem oki dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul memeler olur mu?

valla öyle kararsızım ki yardımcı olun arkadaşlar.
Merhaba.. 440 cc uhp kullanıyorum. Çok memnunum.. hiç öyle tombul tombul memeler şarkısı söyletmiyor 😊

merhaba anlayamadım üst taraf tombul tombul olmuyor mu. ben üst taraf dolu dolu olsun istiyorum ama. lütfen rica etsem özelden konuşabilir miyiz. cumartesi revizyon olcam bana yardımcı olur musunuz

Merhaba bende 173 boyunda 70 kiloyum 3 hafta oldu ameliyat olali kas üstü 360cc takildi benim icin ideal ne fazlasini isterdim ne azini yani bu tamamen tercih meselesi mesela ilk hafta sis olmalarina ragmen kücük geliyordu tüh dedim gercekten ama suan yumusadilar sisi azaldi baya ve cok ideal bir boyut cok memnunum hee bu arada ben ne istedigimi söyledim ve tercihi dr.uma biraktim kendisi bir efsane zaten cok güveniyordum bosa cikmadi.
dr.um sarkma olucak dedi kas üstü oldugu icin biraz daha erken olur dedi ama neticede ici bos deri parcasi olarak sarkmiycak beni rahatsiz etmez diye düsünüyorum.
Simdiden gecmis olsun insallah sanada canim
Merhaba kime ameliyat oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba ? bende protez ile meme büyütme istiyorum.

Merhaba... doktorlara doğal dursun deyince küçük yapıyorlar . Eğer omuzların genişçe 410 cc deneyebilirsin 75/ C cup yapar seni. Çok dolgun istemiyorsan güzel bir beden. Doktorum bana deneme günü 410 cc de ısrar etti. Bende dolgun olmasında ısrar ettim. İyi ki de 440 cc istemişim. Bir küçüğü beni mutlu etmezmiş. Ameliyatta uyandırdıklarında kaç cc oldu diye sormuştum 😀 ben olmuşken dolgun olsun diye düşünüyorum. Zaten yıllardır dümdüz memelerim. O kadar acısını çekiyoruz, bir sürü para veriyoruz. Dolgun olmalı benim fikrim. Değmeli yani.. bendeki round corse yüksek profilli. Ergonomix ameliyat sırasında denemiş doktorum hatta foto çekmiş. Meme çizgisinden biraz taşmış.. round daha iyi olmuş. Ben memnunum çok şükür.
Merhaba kime ameliyat oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba ? bende protez ile meme büyütme istiyorum.

X