- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
Şimdi herkes olumlu konuşmuş da çocuk açısından düşünmemişsiniz. Çocuklar için problem oluyor ileride yaşlı anne baba..
Bence dusunmeden denemelin evine bi nese gelir ben oyle dusunuyorum.ben de bir bucuk yillik evliyim o kadar sessiz geliyor ki evim banaDeğerli arkadaşlar..tecrübeli anneler..
Daha önce burda bir konu açmıştım. Eşimin eski eşi hakkında.
Ben daha evvel anne olmadım. Gebe kalmıştım ama çok küçükken düşük olmuştu.Sonra hep korundum.
Eşimin eski eşinden 2 çocuğu var ve ben bu çocuklarla abla gibiyim.Birbirimize karşı herzaman sevgi saygı içerisindeyiz.Hatta beni yaşıtları gibi filan görüyorlar herhalde direk adımla hitab ediyolar bana.Hafta sonu çocuklar bize geldi yedik içtik oyunlar oynadık.Eşimin oğlu mutfakta bana "senin neden bebeğin yok ,olsa onla oyun oynardık" demesin mi. ..
Uygun bir dille ona henüz Allah baba yollamadı dedim..çocuk işte. .
Ancak onlar gidince konuyu eşimle konuştuk neden olmasın olsun diyo.ama ben kendime güvenemiyorum bi türlü.39 yaşındayım. .nasıl olacak..nasıl bu yaşta bazı tehlikeler olur diyorlar..internette bi sürü yazı okudum. birde çocuk 20 yaşına gelecek ben 60 yaşında olcam..
romatizma var bi de habire ilaç kullanıyorum. olsa nasıl olur bilmiyorum.korkuyorum sanırım...uyuyamadım valla. .
40 yaşlarında doğum yapmış tecrübeli anneler benimle tecrübelerini paylaşır mısınız. ..
Allah şifa versin. Hastalık olarak düşünmemiştim tabi o da var. Çocuklar arkadaşlarının gencecik anne babasını gördüğünde bile eziklik hissi duyabiliyorlar. Çocuğa aileden gelen ilgi alaka farklı oluyor ya da hiç ilgilenilmiyor.Evet biraz oluyor
Babamla aramda çooook yaş farkı var birbirimizi anlayamıyoruz
Annem beni 29 yaşındayken doğurmuş daha 55 yaşında, normal bi yaş ama 4 seneye yakındır yatıyor malesef. Bakımını yaşlı babamla biz yapıyoruz.
Yani aslında dezavantajları var ama daha genç anne olsa da hastalık vs durumunda fark olmuyor.
Değerli arkadaşlar..tecrübeli anneler..
Daha önce burda bir konu açmıştım. Eşimin eski eşi hakkında.
Ben daha evvel anne olmadım. Gebe kalmıştım ama çok küçükken düşük olmuştu.Sonra hep korundum.
Eşimin eski eşinden 2 çocuğu var ve ben bu çocuklarla abla gibiyim.Birbirimize karşı herzaman sevgi saygı içerisindeyiz.Hatta beni yaşıtları gibi filan görüyorlar herhalde direk adımla hitab ediyolar bana.Hafta sonu çocuklar bize geldi yedik içtik oyunlar oynadık.Eşimin oğlu mutfakta bana "senin neden bebeğin yok ,olsa onla oyun oynardık" demesin mi. ..
Uygun bir dille ona henüz Allah baba yollamadı dedim..çocuk işte. .
Ancak onlar gidince konuyu eşimle konuştuk neden olmasın olsun diyo.ama ben kendime güvenemiyorum bi türlü.39 yaşındayım. .nasıl olacak..nasıl bu yaşta bazı tehlikeler olur diyorlar..internette bi sürü yazı okudum. birde çocuk 20 yaşına gelecek ben 60 yaşında olcam..
romatizma var bi de habire ilaç kullanıyorum. olsa nasıl olur bilmiyorum.korkuyorum sanırım...uyuyamadım valla. .
40 yaşlarında doğum yapmış tecrübeli anneler benimle tecrübelerini paylaşır mısınız. ..
Söylediklerine katılıyorum 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var ve hamileyim psikolojim bozuldu supriz bir hamilelik ama eşim çok istiyor bu be eği aldırmayı düşünmedik o yüzden bu aradan sonra bebek bakımı bezi vs yeniden başlicam serüven e inş. Çok zorlanmam büyük kızında çok sever diolar bakalım nasıl olcak psikoloğa gidiyorum bunları aşmak için 6.aya girdim hamileligimde inş. Doğumdan sonra güzel olur herşeyAnnem babamın yaşı büyük benimde ablamla aramda 17 yaş var :) annem beni 40 yaşında doğurmuş, çok şükür anlayışlı sakin bi ailem var ablalarım abim annem babam hepsi öyle katı insanlar değiller, annem ablamgile sertmiş bana değildi..belki yaşı büyüdüğü içindir. Bi çatışma yok aramızda hatta bence en tatlı zamanları şu an :) üniversiteyi farklı şehirde okumaya çekiniyorum yaşlı olunca hep yanlarında olmak istiyorum zamanı az gibi düşünüp.. Tek korkum vefat ederlerse diye ama oda genç yaşlı farketmiyor. Bence hiç geç değil anne olmanız için hatta çok iyi umarm düşünüyosanız da sağlıklı bi şekilde olur