- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntılı oluyormuş biraz...Değerli arkadaşlar..tecrübeli anneler..
Daha önce burda bir konu açmıştım. Eşimin eski eşi hakkında.
Ben daha evvel anne olmadım. Gebe kalmıştım ama çok küçükken düşük olmuştu.Sonra hep korundum.
Eşimin eski eşinden 2 çocuğu var ve ben bu çocuklarla abla gibiyim.Birbirimize karşı herzaman sevgi saygı içerisindeyiz.Hatta beni yaşıtları gibi filan görüyorlar herhalde direk adımla hitab ediyolar bana.Hafta sonu çocuklar bize geldi yedik içtik oyunlar oynadık.Eşimin oğlu mutfakta bana "senin neden bebeğin yok ,olsa onla oyun oynardık" demesin mi. ..
Uygun bir dille ona henüz Allah baba yollamadı dedim..çocuk işte. .
Ancak onlar gidince konuyu eşimle konuştuk neden olmasın olsun diyo.ama ben kendime güvenemiyorum bi türlü.39 yaşındayım. .nasıl olacak..nasıl bu yaşta bazı tehlikeler olur diyorlar..internette bi sürü yazı okudum. birde çocuk 20 yaşına gelecek ben 60 yaşında olcam..
romatizma var bi de habire ilaç kullanıyorum. olsa nasıl olur bilmiyorum.korkuyorum sanırım...uyuyamadım valla. .
40 yaşlarında doğum yapmış tecrübeli anneler benimle tecrübelerini paylaşır mısınız. ..
bence asıl bu yaşta yapmak gerekli. ben 38 yaşındayım. sekiz senedir evliyim. kısmetse iki yada üç çocuk yapmak istiyorum. niye geç olsun ki? benim etrafımda böyle çok örnek var.Değerli arkadaşlar..tecrübeli anneler..
Daha önce burda bir konu açmıştım. Eşimin eski eşi hakkında.
Ben daha evvel anne olmadım. Gebe kalmıştım ama çok küçükken düşük olmuştu.Sonra hep korundum.
Eşimin eski eşinden 2 çocuğu var ve ben bu çocuklarla abla gibiyim.Birbirimize karşı herzaman sevgi saygı içerisindeyiz.Hatta beni yaşıtları gibi filan görüyorlar herhalde direk adımla hitab ediyolar bana.Hafta sonu çocuklar bize geldi yedik içtik oyunlar oynadık.Eşimin oğlu mutfakta bana "senin neden bebeğin yok ,olsa onla oyun oynardık" demesin mi. ..
Uygun bir dille ona henüz Allah baba yollamadı dedim..çocuk işte. .
Ancak onlar gidince konuyu eşimle konuştuk neden olmasın olsun diyo.ama ben kendime güvenemiyorum bi türlü.39 yaşındayım. .nasıl olacak..nasıl bu yaşta bazı tehlikeler olur diyorlar..internette bi sürü yazı okudum. birde çocuk 20 yaşına gelecek ben 60 yaşında olcam..
romatizma var bi de habire ilaç kullanıyorum. olsa nasıl olur bilmiyorum.korkuyorum sanırım...uyuyamadım valla. .
40 yaşlarında doğum yapmış tecrübeli anneler benimle tecrübelerini paylaşır mısınız. ..
Oha yani 37 yaşındaki gencecik kadına torunun mu diyenin ya gözünde ya da zekasında problem vardır bence.ilk kızımı 35 yaşımda, ikinciyi 36 yaşımda dünyaya getirdim. şimdi yaşım 37 ve 3. ye hamileyim.
tek sıkıntı bazı densizlerin "torunların mı?" demesi.
Ay burda da bazıları kızımı görünce anneme senin mi diye sorup benide arkadaşı falan sanıyolar.Oha yani 37 yaşındaki gencecik kadına torunun mu diyenin ya gözünde ya da zekasında problem vardır bence.
Cidden densizmiş kimse o.