40 Yaşından Sonra Annelik Nasıl Olur..

seduygur

:)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
161
161
Değerli arkadaşlar..tecrübeli anneler..

Daha önce burda bir konu açmıştım. Eşimin eski eşi hakkında.
Ben daha evvel anne olmadım. Gebe kalmıştım ama çok küçükken düşük olmuştu.Sonra hep korundum.
Eşimin eski eşinden 2 çocuğu var ve ben bu çocuklarla abla gibiyim.Birbirimize karşı herzaman sevgi saygı içerisindeyiz.Hatta beni yaşıtları gibi filan görüyorlar herhalde direk adımla hitab ediyolar bana.Hafta sonu çocuklar bize geldi yedik içtik oyunlar oynadık.Eşimin oğlu mutfakta bana "senin neden bebeğin yok ,olsa onla oyun oynardık" demesin mi. ..
Uygun bir dille ona henüz Allah baba yollamadı dedim..çocuk işte. .

Ancak onlar gidince konuyu eşimle konuştuk neden olmasın olsun diyo.ama ben kendime güvenemiyorum bi türlü.39 yaşındayım. .nasıl olacak..nasıl bu yaşta bazı tehlikeler olur diyorlar..internette bi sürü yazı okudum. birde çocuk 20 yaşına gelecek ben 60 yaşında olcam..
romatizma var bi de habire ilaç kullanıyorum. olsa nasıl olur bilmiyorum.korkuyorum sanırım...uyuyamadım valla. .

40 yaşlarında doğum yapmış tecrübeli anneler benimle tecrübelerini paylaşır mısınız. ..

Canim internette saglik konusu arastirirsan kucucuk sivilceden kansere kadar gidersin. Artik kimse 35 ten once anne olmuyor nerdeyse bu kadar dusundugune gore buyuk ihtimalle

evet bir çok kadın 35 ten sonra doğum yapıyor. ama cesaret edebilir miyim ki bilemiyorum.bir de çocukla aramda kuşak farkı olcak ciddi ciddi.bu da düşündürüyor beni.

evet bir çok kadın 35 ten sonra doğum yapıyor. ama cesaret edebilir miyim ki bilemiyorum.bir de çocukla aramda kuşak farkı olcak ciddi ciddi.bu da düşündürüyor beni.
Dusunme kusak farkini uyum sagliyabilirsin cok gec olmadan dusun derim bende 30 umda anne oldum bu duygunun yerine hic birsey koyamiyorum simdi

Cok yakin bi arkadasim 43 yasinda surpriz sekilde anne oldu.Simdi cocuk 5 yasinda masallahi var, cok akilli ve gayet saglikli.
Bir yakinimda 39.yasinda isteyerek gebe kaldi ve gayet saglikli bir bebegi var.

Bak canım bence önce bi tahlil yaptır bebek olmaya musait mi vücudun..... sonra doktora danis doğal yolla deneyin olmazsa vakit kaybetme yapay döllenme ile yap. ....ama yeter ki yap......Allah sağlık versin sen kuşak farkı diyorsun ben 20 yaşında iken anne annem 75 idi ama varya içi Fıkır Fıkırdı. ...benim gibi 5 tane çıkarırdı cebinden......hiç öyle boş şeylere takma sevgi herseyin üstesinden gelir......

mayısta 39 yaşıma gireceğim şu an 4,5 aylık bir bebeğim var bu sorularla bende boğuştum ama inan kucağına aldığında hiçbirşey umrunda olmuyor daha önce bu duyguyu tatmadıysan hiç bekleme derim yaşadığın evliliğe inanıyorsan sorun yok .....onlardan sonra evlilik dahada sağlam ve hayat bir o kadar amaç içinde geçiyor....bizler henüz genciz bunuda unutma sakın

Yengem 38 yaşında anne oldu. çocuk şu anda 3 yaşında heyet sağlıklı ve zeki bir çocuk. Eğer istiyorsanız hiç düşünmeyin derim doktorunuza danışarak sağlıklı şekilde bir doğum yapabilirsiniz.

Neden olmasın ki?
Ancak romatizmanız olduğu için öncesinden bir romatizma alanına bakan doktorunuza (Uzmanlık ismini bilemedim:), ve kadın doğum doktorunuza danışın. Yapılması gereken tahlilleri yaptırın. Böylece somutlaşır bu düşünce kafanızda.

Benim annemle yaşıt bir ablam var, 40 yaşında anne oldu şuan çocuğu 3 yaşında ve sağlıklı

çok istiyorsanız maddi manevi şartlar uygunsa şansınızı denemekte fayda var

ama öncelikle gidip gerekli tahlilleri yaptırın

Doktor gözetimi altında olduktan sonra neden bu güzel duyguyu yaşamayasın ki , her kadın bu duyguyu evlat sevgisini tatmalı , kuşak farkı neden olsun ki , bilinçli olduktan sonra...

Güzel haberlerinizi bekliyoruz artık :)

tamamen ikinizin vermesi gereken bir karar...çünkü bakacak olan sizsizniz...çokta internete takılma..git bir doktora onunla konuş..
doğan büyür..Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..

Türkiyede insanlar 60 yaşında gerçekten yaşlanmış oluyorlar, ancak yurt dışında görüyorum gayet dinç oluyorlar.
60 yaşında bisikletle dünya turu yapanı mı ararsın, maratona katılanı mı ararsın.

bence çocuk sahibi olmak istiyorsanız, kendinize iyi bakın, böylece çocuğunuzla birlikte gencecik kalırsınız.
çocuk sevgiyle büyü, sevmeye hazırsanız neden olmasın.
elbette çok kafaya takıp dert etmemek gerekiyor, çok da boşlamamak gerekiyor.

ben korundugunuza sasırdım..ınsan nasıl bır evlat dusunmez kı....ne bıleyım her kadın anne olmak ister gibime geliyor
bır tanıdıgım 43-45 yaslarında oğlu askerden geldıkten sonra hamıle kaldı düşün...vede doğurdu şimdi çoçuk 10 yasını gectı.....
bence dusunmelısın.evet bıraz daha yorar bıraz daha zo olur ama deger hemde nasıl deger

Allah verdıkten sonra nıye olmamıs, bır evladınız olupta ıkıncıyı yapsam mı deseydınız belkı gerek yok derdım ama bu duyguyu bayan olarak tatmanızı ısterım, hem bende kendı adıma 40 değılım belkı ama 31 yasında bebegımı kucagıma almıs olacagım ve ılk cocugum.. Esımlede yas farkımız var cocugum 15 ı nde ıken esım 60 ben 46 yasında olacagım, ama onunla ılgılenecek maddı manevı gucum olduktan sonra bu yas farkı cok sorun yaratmaz, hem esınızın cocukları da bu fıkre sıcak bakıyorlarmıs ve cocuk eslerı egerkı ıyı bır evlılıklerı varsa bırbırıne baglayan bırsey bence...
saglık anlamındada kontrol olursunuz, doktorlar sızı yonlendırır zaten, rısklerı eleyıp gebe kalındıktan sonra gerısı Allaha emanet devam eden bır yolculuk....
Ama karar sızın tabıkıde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…