Canim internette saglik konusu arastirirsan kucucuk sivilceden kansere kadar gidersin. Artik kimse 35 ten once anne olmuyor nerdeyse bu kadar dusundugune gore buyuk ihtimalleDeğerli arkadaşlar..tecrübeli anneler..
Daha önce burda bir konu açmıştım. Eşimin eski eşi hakkında.
Ben daha evvel anne olmadım. Gebe kalmıştım ama çok küçükken düşük olmuştu.Sonra hep korundum.
Eşimin eski eşinden 2 çocuğu var ve ben bu çocuklarla abla gibiyim.Birbirimize karşı herzaman sevgi saygı içerisindeyiz.Hatta beni yaşıtları gibi filan görüyorlar herhalde direk adımla hitab ediyolar bana.Hafta sonu çocuklar bize geldi yedik içtik oyunlar oynadık.Eşimin oğlu mutfakta bana "senin neden bebeğin yok ,olsa onla oyun oynardık" demesin mi. ..
Uygun bir dille ona henüz Allah baba yollamadı dedim..çocuk işte. .
Ancak onlar gidince konuyu eşimle konuştuk neden olmasın olsun diyo.ama ben kendime güvenemiyorum bi türlü.39 yaşındayım. .nasıl olacak..nasıl bu yaşta bazı tehlikeler olur diyorlar..internette bi sürü yazı okudum. birde çocuk 20 yaşına gelecek ben 60 yaşında olcam..
romatizma var bi de habire ilaç kullanıyorum. olsa nasıl olur bilmiyorum.korkuyorum sanırım...uyuyamadım valla. .
40 yaşlarında doğum yapmış tecrübeli anneler benimle tecrübelerini paylaşır mısınız. ..
Dusunme kusak farkini uyum sagliyabilirsin cok gec olmadan dusun derim bende 30 umda anne oldum bu duygunun yerine hic birsey koyamiyorum simdievet bir çok kadın 35 ten sonra doğum yapıyor. ama cesaret edebilir miyim ki bilemiyorum.bir de çocukla aramda kuşak farkı olcak ciddi ciddi.bu da düşündürüyor beni.
mayısta 39 yaşıma gireceğim şu an 4,5 aylık bir bebeğim var bu sorularla bende boğuştum ama inan kucağına aldığında hiçbirşey umrunda olmuyor daha önce bu duyguyu tatmadıysan hiç bekleme derim yaşadığın evliliğe inanıyorsan sorun yok .....onlardan sonra evlilik dahada sağlam ve hayat bir o kadar amaç içinde geçiyor....bizler henüz genciz bunuda unutma sakınDeğerli arkadaşlar..tecrübeli anneler..
Ben daha evvel anne olmadım. Gebe kalmıştım ama çok küçükken düşük olmuştu.Sonra hep korundum.
Eşimin eski eşinden 2 çocuğu var ve ben bu çocuklarla abla gibiyim.Birbirimize karşı herzaman sevgi saygı içerisindeyiz.Hatta beni yaşıtları gibi filan görüyorlar herhalde direk adımla hitab ediyolar bana.Hafta sonu çocuklar bize geldi yedik içtik oyunlar oynadık.Eşimin oğlu mutfakta bana "senin neden bebeğin yok ,olsa onla oyun oynardık" demesin mi. ..
Ancak onlar gidince konuyu eşimle konuştuk neden olmasın olsun diyo.ama ben kendime güvenemiyorum bi türlü.39 yaşındayım. .nasıl olacak..nasıl bu yaşta bazı tehlikeler olur diyorlar..internette bi sürü yazı okudum. birde çocuk 20 yaşına gelecek ben 60 yaşında olcam..
romatizma var bi de habire ilaç kullanıyorum. olsa nasıl olur bilmiyorum.korkuyorum sanırım...uyuyamadım valla. .
40 yaşlarında doğum yapmış tecrübeli anneler benimle tecrübelerini paylaşır mısınız. ..
Allah verdıkten sonra nıye olmamıs, bır evladınız olupta ıkıncıyı yapsam mı deseydınız belkı gerek yok derdım ama bu duyguyu bayan olarak tatmanızı ısterım, hem bende kendı adıma 40 değılım belkı ama 31 yasında bebegımı kucagıma almıs olacagım ve ılk cocugum.. Esımlede yas farkımız var cocugum 15 ı nde ıken esım 60 ben 46 yasında olacagım, ama onunla ılgılenecek maddı manevı gucum olduktan sonra bu yas farkı cok sorun yaratmaz, hem esınızın cocukları da bu fıkre sıcak bakıyorlarmıs ve cocuk eslerı egerkı ıyı bır evlılıklerı varsa bırbırıne baglayan bırsey bence...Değerli arkadaşlar..tecrübeli anneler..