Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

senden nbr arkadasim Turkiye nasildi? donasyon mu son kez tupbebek mi karar verebildiniz mi?

canim benim gecen hafta carsamba geldim. türkiye güzel ve sicakti. cok yoruldum fuarda ama ailemi görmek iyi geldi. istanbul'un 32 derecesinden geldik almanya'nin 10 derecesine. hic düzelme de göstermedi hava. 2 gündür acayip grip durumundayim. allah sonumu hayretsin. esim önce donasyon sonra son kez tüp deneriz dedi. acikcasi en pek e mursamiyorum su siralar. Agustos tatilinden sonra yapacagiz ne de olsa diye. aslinda bir donasyon demekte fayda var diye düsünüyorum. 3 kere denedim benimkilerle olmadi. hem kafaca hem de bedenen yoruldum. kismet artik bakalim.senden güzel haberler bekliyoruz en kisa zamanda :)

canim benim bozma moralini hersey olacagina varir. olumlu düsün olumlu olsun. insallah güzel haberler alirsin.

ama ben yinede yazayim.

arkadaslar bu ay da olmadi galiba. galibasi yok olmadi maalesef
benim adet belirtiler full baslamis durumda

bebegim üzüldügün seye bak. bak iste tam gaz denemelere devam etmek icin büyük firsat. keyfini cikart :) bu sefer degilse gelecek sefere olacaktir

selcancım, hayırlısı olsun, zamanı değilmiş demekki.

ben de dün opu oldum, 2 yumoş vardı, 1 olgun yumurta çıktı, ve bugün döllenmiş..... son durum bu yani.

hayirli olsun canim benim. güzel haber. insallah altin yumurtan sana nurtopu gibi bir bebis olur. transfer ne zaman?

sorma canm ya hollanda da ayni sayilir dogru durust bi guzel hava yasamadik depresyona giricez bu gidisle
once tabiiki biraz uzuldum ama bende senin gibi biraktim artik insani cok yipratiyor. hayirlisiyla olur yoksa hayatin sonu degil ya. zaten her ikimizde de sorun yok.
Rabbim layik gorurse zaten vericektir.

selam arkadaşlar ...selcankerem adet oldunmu..testlerini ne zaman yaptırcaksın canım....breezey işallah kolposkopi sonucun temiz çıkar canım..hiç korkma..hamile kalmaya engel bi durum yok ...belkide kendiliğinden geçecektir..

yok canim henuz olmadim zaten gunum 30-31 mayis. ama dun itibariyle herzamanki gibi lekelnemelerim basladi.
aa bu arada dun doktorum aradi esimin analizinin temiz ciktigini soyledi bende hani surekli kafama takiliyordu ya acaba bende ki yumurtalar buyumuyor bos mu cikiyor diye. dun sordum hayir oyle bisey yok dedi biz burda artik yumurta olcumu yapmiyoruz dedi. istisnalar haric. sende yumurtalarda sorun yok icini ferah tut dedi. kuzum ben artik biraktim valla takmiycam artik sonu yok cunku. kaderimizde ne varsa onu yasiycaz artik.

canım zaten ne kadar takarsak ters gidiyor..bunu başarabiliyorsan ne güzel..ben daha yeni yeni kabullenmeye başladım hayırlısı olsun diye içimden diyebiliyorum ..herzaman dilimdeydi ama içimden çok üzülüyordum..4 yıldır uğraşlarım ters gitti...şimdi bakıyorumda kendi kendime baya alışmışım bu duruma..içten içe kabullenmişim..ama işin ucunuda bırakmış değilim tabi sonuna kadar uğraşıcam ..kısmetimizde varsa o bizi i bulacaktır..allah uğraşlarımızı görüyor..yaratanda o..kimin bir sürü sorunları oluyor uğraşıyor..kiminin hiç sorun yok ama yine uğraşıyor...ne yapalım sınav dünyası işallah başarılı oluruz..allah hepimizn yardımcısı olsun...çok bekletmesin işallah..

amin canim amin. bende tabiiki birakmiycam sonuna kadar gidicem Allah guc verdigi surece. ama ne kadar stres yapar ne kadar takarsan o kadar ters gidiyor olmuyor. sanki biseyler karsi koyuyor. bende henuz basarmadim ama bundan boyle hic degilse deniycem. cok takmamaya calisacam. ben kendimden cok esime uzuldugum icin istiyorum. ama o zaten cok rahat. hic dert edinmiyor yani simdilik boyle. ben kendimi yiprtattigimla kaliyorum.

canım benim eşiminde çocuk yok..erkekler zaten çok takmıyorlar yada öyle gözüküyorlar..))..kenim içinde eşim içinde istiyorum allah nasşp ederse..allah hepimiizn yüzünü güdürsün..vakti saatini bekliyor diyelim .içimizide rahatlatalım :)

hehhh hehhhh ben geldimmmmmmmm

nerde bizim azcık çılgın, birazcık muzip Breezimiz ya...

merak ettik canım arkadaşım...neler oldu? nasılsın?

moralin iyi mi?
yazmak istemezsen zorlama...bekleriz biz seni...

ne yazmak istemeyeyim kuzummmm , yazarımmm , çılgınlığımı da yaparımmm , her zamanki gibi yanimmmm

şimdik kısaca benden haberler ( bu arada yine topladım sizi )

dün sabah aç karnına gittiğim kamil zeynepte saat 11'e kadar bekledim,kolpos olucam diye, tam beni çağırdılar, bir baktılar ki , gebelik testi istememişler...
neysemm yaptılar ve haliyle öğleden sonraya kaldımmm kolpos kolposss
hayatımda negatif çıkan gebelik testine bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi inanın
öğleden sonrasını hastanede pinekleyerek geçirmeyeyim diye , başka topiktan arkadaşım miacım mayacımla , bebekleri erkenden dünyaya gelmiş bir arkadaşımızı ziyaret için , yattığı hastaneye gittik..

meğersem benim , yatışımı yapmışlar kamil zeynepte , benim hastaneden hiç ayrılmamam gerekiyormuş..
ama ben hastaneden ayrılmadım ki... o hastaneden başka hastaneye gittim yani , sonuçta hastane..
tabii bizim ger dönüş biraz gecikince hastane fellik fellik beni aramış, anons yaptırmışlar

neyse Allahtan kolposkop bana kızıp toptan rahimi almadı... neysem sıktı ilaçları falannn , iyice bir inceledi, Allahım yaaa , anlatımıma bak
sonra saat 8 - 10 - 12 yönlerinden 3 parça aldı , patolojiden ne gelecek bekleyelim diye... ama gördüğü kadarı ile bir sorun çıkmayacakmış.. ee nasıl görmesinn , mikroskopla baktı , yuhh yanii

neysee netice deeeee , 15 gün koca yasak , 3 ay hamilelik yasak , 3 hafta sonra sonuç çıkacak , ona göre bakacağız işte..

once uzuldum arkadasim ama sonra bunda var bi hayir dedim icimden. birde dun oglen doktorum aradi esimin analiz sonucunun cok iyi ciktigini
bende bi sorun olmadigini yine uzerine basarak ifade etti.
kucak dolusu sevgiler lejenacim.

takılma , üzülme , kendini de beni de kasma , tamam mı kuzumm..

olacakkkkk, bir ufak zamanı daha var..

bu arada benim reglim sana taktııı
az önce başladı

bu da demek ki , bende luteal faz yetmezliği falan da yok... çünkü 15 mayısta çatlamıştı yumurtam ve bugün tam 14 gün sonra reglim başladııı...
şimdi yapmam gereken şu kaldı , bu reglimin 21. günü kanda progestan seviyesine baktırmak. ( topiğin birinde okudum)
bakalım bakalım , progestan seviyem yeterli mi ? belkim de o eksik , ondan tutunamıyor bu yumurta:44:

hiç bir şeyi takmayıınnnnn , boş verinnnnn... amann yahuuu ölümlü dünyaaa

sağ ol kuzumm , merak etme korkmuyorum da üzülmüyorum da... bu ay gebelik olsaydı bu belki beni biraz kasardı ama , Rabbim bu ay da nasip etmediğine göre , vardır bir bildiği...
kolpokospiden sonuç temiz gelsin de sonrasına bakarız nasılsa.
bugünlerimize şükür kuzumm napalım

ben seni geçtimmmmm, ben seni geçtimmmmmmm

ulen regl olacağıma bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi yahuuu...
bu arada kolposki biraz can yakıyor sonrasında , biraz da kanama oluyor ama sakın endişe etmeyin. geçiyor.
dün akşam karnımın saat 8-10-12 yönlerinde çok ağrım vardı ama bugüne bir şey kalmadı.
şimdi karnımın 1 den 12 ye kadar olan bütün saat bölgelerinde ağrım var çünkümmm reglim başladııı

öpüyorummmmm hepinisiiiii

Son düzenleme:

breezey çok geçmiş olsun..son uğraşların olsun işallah...kolposkopi can yakmıyor aslında ama senin parça alındığı içinmi acıdı canım..ben bir şey hissetmemiştimde..

breezey çok geçmiş olsun..son uğraşların olsun işallah...kolposkopi can yakmıyor aslında ama senin parça alındığı içinmi acıdı canım..ben bir şey hissetmemiştimde..

evet kuzumm , biyopsi yaptılar , o yüzden sanırım.
hem de bir tanesinden 2 kere aldılar , ilki küçükmüş diye.neyse çok şükür geçti gitti...
inşallah sonucu da iyi çıkar da

bu arada benim reglim sana taktııı
az önce başladıbreezy....

cnm çok geçmiş olsun...hayırlı haberler olsun.....senin adet için gününmüydü...çünkü benimde biyopsi olduktan sonra adet kanaması gibi kanmamam oldu..benim günüm değildi...ondan sordum....

Son düzenleme:
ALISALIS ,

Canım hayırlı ve de uğurlu olsun...

altın yumurta, altın bebek olacak inşallah

iyi şanslar
lejanacığım, senin ağzın bal yesin, bal bal bal yesin.......... dediğin gibi hayırlı ve uğurlu olsun hepimizinki.
selcancım, sanırım yaştan dolayı maşallah inşallah topiğimizdeki herkeşlerrrrrr tek yumurtadan anne olacak gibi me geliyor........ ben hep sizlere müjde vermek , ve hergün sizlerden müjde almak istiyorum, lütfennnnnnnnnnn artık bizlerde mutlu olalım.......
e herşey yolunda ise, kendiliğinden gelebilir bu bebiş, hadi bakalım bekliyoruz.....dört gözle.
senin de ağzın bal yesin,,,, inşallah maşallah altın yumurta bebiş olacak, olacak da ne zaman,,,,,, transfer olamam ben....... endo ince tatlım.............. ben bir kez transfer oldum, endo 5,7 mm idi, olmadı.................. bu kez opudan önce 6,5 mm idi........... şimdilik dondurmak lazım değil mi......
seni de bekliyorum arkadan......
embriyon hayırlı olsun sana bebiş olsun işallah...hayırlı haberlerini bekerliyoruz..
canım benim,teşekkür........ bu ay senin de yumoşları büyütecez eminim, bu sefer doğru protokol olur.

haklısın canım, kafaya takmayalım ama elimizden geleni yapalım,,,,,,,,, yılmak yıkılmak yok. bu sınavı bu kızlar kazanır,

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim.html

Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle

evet kuzumm , biyopsi yaptılar , o yüzden sanırım.
hem de bir tanesinden 2 kere aldılar , ilki küçükmüş diye.neyse çok şükür geçti gitti...
inşallah sonucu da iyi çıkar da

geçmiş olsun brezey cim. seni merak ederken burda buldum izini:))
topiğinize misafir geldim.
inşallah sonuçların iyi çıkar canım.görüşmek üzere.

iyiyim ki bennn
amannnn napimmm yaaa

gebelik testi pozitif çıkmadı ya , gerisi nasılsa bir şekilde hallolur.

cok gecmis olsun kuzum. valla senin gebelik testinin negatif cikmasina bende sevindim ne yalan soyleyim aksi halde cok cok uzulurdum. Rabbim herseyin en iyisini en hayirlisini biliyor.

tatlim benimde reglim biraz once basladi. masallah saat gibim isliyor benimkide

17 mayista yaptigim ilk ovulasyon testinde ikinci cizgi az silik cikmisti 16 mayista ovulasyon gerceklesmis diye tahmin etmistim ve tahminim dogru cikti

yarin ogleden sonra kan testi icin kan vericem. bana ac veya tok gel demediler. fsh ve e2 hormonlarina bakilacak.

yumurta sayimi icinde pazartesiye randevu alicam yer varsa tabii.

aman tatlim ya kaderimizde neyse onu yasiycaz artik. herseyim hayirlisi dimi

ya hep sorucam unutuyorum ..senin ikizler tek yumurta mı çif yumurta ikizlerimiydi canım..

tek yumurta ikizleri canim.

kargaya yavrusu sahin gorunurmus hesabi benim ogullarim cok tatli ablasi valla. gittikleri heryerde cok dikkat cekiyorlar
Allahim herkesin evladini korusun icinde de benim evlatlarimi amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…