- Konu Sahibi akideciknane
- #1.781
izin var canım var :)) ben kızmam hatta böyle samimi cevap vermeniz hoşuma gidiyor :)) ya eşimle öyle küs falan değiliz bi anda o tepki gösteriyo ben dayanamayıp cevap veriyorum ne bileyim liseli ergenler gibiyiz aslında :)) onu üzmek en son isteyeceğim şey aslında kızlar bakmayın böyle yazdığıma onuda anlıyorum baba olmak istiyor oda ((((
benim sorunum yumurtalık rezervim canım yani hep öyle söylediler yumurta yok denecek kadar azmış.. olanlar da kalitesiz hatta bir denememde transferim dahi yapılmadı döllenme olmadı (
ben Balıkesirde yaşıyorum. Annemler Ankarada. 1 defa burda denedik. 3 defada Ankarada denedik ama olmadı. Eşim bide İstanbula gidelim diyor bu arada benden daha çok araştırıyor.... Bende direk kıbrısa falan gidelim diyorum yok diyor. O kabul etse ben çoktan donasyon yaptırmıştım bile eşim hiç istemiyor (((
Selam Canım,
Ben epeyce araştırdım İstanbul Şişli Memorial ve İstanbul tüp bebek merkezinde karar kıldım.Ha birde eğer istanbulda 20-25 gün kalabileceksen bahçeci kliniği var.Ben önümüzdeki ay deneyeceğim.Yumurta azda olsa var bende ama yaştan dolayı kalitesi düşükmüş öyle dediler.Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.Ben önce tüp bebek deneyeceğim,donasyonu şimdilik rafa kaldırdım.Sevgilerimle,