• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

izin var canım var :)) ben kızmam hatta böyle samimi cevap vermeniz hoşuma gidiyor :)) ya eşimle öyle küs falan değiliz bi anda o tepki gösteriyo ben dayanamayıp cevap veriyorum ne bileyim liseli ergenler gibiyiz aslında :)) onu üzmek en son isteyeceğim şey aslında kızlar bakmayın böyle yazdığıma onuda anlıyorum baba olmak istiyor oda :(((((

benim sorunum yumurtalık rezervim canım yani hep öyle söylediler yumurta yok denecek kadar azmış.. olanlar da kalitesiz hatta bir denememde transferim dahi yapılmadı döllenme olmadı :((

ben Balıkesirde yaşıyorum. Annemler Ankarada. 1 defa burda denedik. 3 defada Ankarada denedik ama olmadı. Eşim bide İstanbula gidelim diyor bu arada benden daha çok araştırıyor.... Bende direk kıbrısa falan gidelim diyorum yok diyor. O kabul etse ben çoktan donasyon yaptırmıştım bile eşim hiç istemiyor :((((

Selam Canım,

Ben epeyce araştırdım İstanbul Şişli Memorial ve İstanbul tüp bebek merkezinde karar kıldım.Ha birde eğer istanbulda 20-25 gün kalabileceksen bahçeci kliniği var.Ben önümüzdeki ay deneyeceğim.Yumurta azda olsa var bende ama yaştan dolayı kalitesi düşükmüş öyle dediler.Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.Ben önce tüp bebek deneyeceğim,donasyonu şimdilik rafa kaldırdım.Sevgilerimle,

gunaydin kuzum,

oncelikle gecmis olsun diyorum:94: test sonucun birazcik tirt cikmis gerci tam anlamiyla ne ifade ediyor bilmiyorum ama sen bununda uzmanliginda yapar:65: bizi de bilgilendirirsin bundan eminim.

burdan butun topik arkadaslarima iyi hafta sonlari diliyor kucak dolusu sevgiler yolluyorum:119:

Gunun haberi :28:

Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :44:

Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi :33:

Eşimde bende aynen su durumdaydık :53: :53: Buda doktor :53:

gunaydin kuzum,

oncelikle gecmis olsun diyorum:94: test sonucun birazcik tirt cikmis gerci tam anlamiyla ne ifade ediyor bilmiyorum ama sen bununda uzmanliginda yapar:65: bizi de bilgilendirirsin bundan eminim.

burdan butun topik arkadaslarima iyi hafta sonlari diliyor kucak dolusu sevgiler yolluyorum:119:

kuzummm benden de iyi akşamlar:3::38:
bıcırık yiğenimin anaokulu yıl sonu gösterisine gittim bugün , çok eğlendim ve çok duygusal anlar yaşadım...,

nedeni ise... her ne kadar internette % 70 oranında tehlikeli olmadığı ve çoğu zaman kendiliğinden geçtiği yazsa da , smear testimde çıkan LSIL ( düşük seviyede hücresel anomali ) çevirisi tam olarak buna yakın...
yani benim deyişimle tırt kuzummm:53:

uzmanlığını elbette alacağım.:37:
pazartesi zeynep kamilden randevu aldım , bakalım nasıl gelişecek durumlar...:31::51:

kuzummm benden de iyi akşamlar:3::38:
bıcırık yiğenimin anaokulu yıl sonu gösterisine gittim bugün , çok eğlendim ve çok duygusal anlar yaşadım...,

nedeni ise... her ne kadar internette % 70 oranında tehlikeli olmadığı ve çoğu zaman kendiliğinden geçtiği yazsa da , smear testimde çıkan LSIL ( düşük seviyede hücresel anomali ) çevirisi tam olarak buna yakın...
yani benim deyişimle tırt kuzummm:53:

uzmanlığını elbette alacağım.:37:
pazartesi zeynep kamilden randevu aldım , bakalım nasıl gelişecek durumlar...:31::51:

Canim cok cok gecmis olsun , sakin tatli canını sıkma biliyorum bize konuşmak kolay ama once bir testlerini yaptır insallah guzel sonuclar cikacak, hem daha bebis yapacaksin , sen can sıkıntılarını oraya sakla hamilelik diz boyu can sıkıntısı nede olsa :))

Canim cok cok gecmis olsun , sakin tatli canını sıkma biliyorum bize konuşmak kolay ama once bir testlerini yaptır insallah guzel sonuclar cikacak, hem daha bebis yapacaksin , sen can sıkıntılarını oraya sakla hamilelik diz boyu can sıkıntısı nede olsa :))

teşekkürler puffyim kuzumm...:38:
canımı çok fazla sıkmıyorum.:50::31:
doktorum da aynı şeyi söyledi yani zeynep kamildeki doktora söylersen bebek sahibi olmayı düşündüğünü ona göre tedavi uygularlar dedi.:31:
bakalım pazartesi ne gibi gelişmeler olacak.:37:

elbette güzel olacak ve tedavisi neyse yapılacak ve belki de bu tedavi ile bebek sahibi olacağım.:16:
smear testlerimi düzenli yaptırdığım için , hücresel bozulmanın ne kadar süre önce başladığını az çok biliyor doktorum, ona göre de uygulanacak tedavi , bebek sahibi olmamı da engellemeyecek şekilde yapılacakmış...:49:

hayırlısı :16:

teşekkürler puffyim kuzumm...:38:
canımı çok fazla sıkmıyorum.:50::31:
doktorum da aynı şeyi söyledi yani zeynep kamildeki doktora söylersen bebek sahibi olmayı düşündüğünü ona göre tedavi uygularlar dedi.:31:
bakalım pazartesi ne gibi gelişmeler olacak.:37:

elbette güzel olacak ve tedavisi neyse yapılacak ve belki de bu tedavi ile bebek sahibi olacağım.:16:
smear testlerimi düzenli yaptırdığım için , hücresel bozulmanın ne kadar süre önce başladığını az çok biliyor doktorum, ona göre de uygulanacak tedavi , bebek sahibi olmamı da engellemeyecek şekilde yapılacakmış...:49:

hayırlısı :16:

breezey çok geçmiş olsun..hiç canını sıkma korkulacak bir şey yok..bende üç ay önce smear ve iki defa kolposkopi yapılmıştı..buradanda anlatmıştım..baya endişeli bi bekleyişti..çok şükür bişey çııkmadı ...lsil cin1 de korkulacak bir şey yok..cin2 ve cin3 tehlikeli o bile leep işlemi yaplırak o bölge temizleniyor..hamile kalmana engel değil..ki sende öyle bir şey yok rahat ol..ben fitil tedavisi görmüştüm sonra onkolog doktorda baktı geçmiş bişey kalmmaşış demişti..kendi doktorumda artık çock işine bakabilirsiniz demişti..hepsi gelip geçiyor..allah hepimizin yardımcısı olsun...

Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :44:

Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi :33:

canım yoksa kız mi geliyor..:)) benim arkadaş doğana kadar doktor kız demiş oğlan doğurmuş..:)) herşeyide pembe almışlar kız olacak diye..sizikide supriz yapabilir..:9:

merak eden arkadaslarimin tikkatine:23:
biraz once hastaneyi aradim doktorumun asistani ile gorustum doktorum bugun yokmus assitanin kendisinin hastaya bilgi vermesi burda yasak:20: ama size sunu soyleyebilirim iciniz rahat olsun dedi sali gunu doktorum beni ariycak:102:

darısı senin test sonuçlarına olsun canım..:))

breezey çok geçmiş olsun..hiç canını sıkma korkulacak bir şey yok..bende üç ay önce smear ve iki defa kolposkopi yapılmıştı..buradanda anlatmıştım..baya endişeli bi bekleyişti..çok şükür bişey çııkmadı ...lsil cin1 de korkulacak bir şey yok..cin2 ve cin3 tehlikeli o bile leep işlemi yaplırak o bölge temizleniyor..hamile kalmana engel değil..ki sende öyle bir şey yok rahat ol..ben fitil tedavisi görmüştüm sonra onkolog doktorda baktı geçmiş bişey kalmmaşış demişti..kendi doktorumda artık çock işine bakabilirsiniz demişti..hepsi gelip geçiyor..allah hepimizin yardımcısı olsun...

canımm teşekkür ederimm..:38:

içim çok sıkıntılı değil bu konuda ama yine de endişem vardı , çocuk sahibi olma konusunda özellikle...:38:
yazdıkların içimi rahatlattı , sağ olasın.:38:

yolum zeynep kamile döndü şimdi ve ben bunda da vardır bir hayır diyorum.:31::16:

aminnn canımmm aminnn:16:

canım, geçmiş olsun. lütfen canını sıkma, inan birşey çıkmayacak... 3-4 yıl önceydi sanırım bana da cin1 var demişti, o oralar incelemiştim, kolay tedavisi olan sıkıntılar bunlar.... hatta ben hiç umursamadım, birşey de olmadı, kendiliğinden geçti... o gün biz iki arkadaş gitmiştik doktora... bana cin1 , ona da cin2 var demişti... ben de garipsemiştim, nasıl oluyor da ikimizde de var , allah allahh bu da yeni mi moda olmuş, yaygın mı yani, diye, dalga geçmiştim... o yüzden önemsememiştim, cin2 li arkadaş tedavi oldu, geçti,,,, valla ben hiç umursamadım, belki de inanmadım , neyse, benim de kendiliğniden geçti.... sen bana uyma tabii ki , önemse ve tedavi ol...... :50::50::50::50::50:

canım, geçmiş olsun. lütfen canını sıkma, inan birşey çıkmayacak... 3-4 yıl önceydi sanırım bana da cin1 var demişti, o oralar incelemiştim, kolay tedavisi olan sıkıntılar bunlar.... hatta ben hiç umursamadım, birşey de olmadı, kendiliğinden geçti... o gün biz iki arkadaş gitmiştik doktora... bana cin1 , ona da cin2 var demişti... ben de garipsemiştim, nasıl oluyor da ikimizde de var , allah allahh bu da yeni mi moda olmuş, yaygın mı yani, diye, dalga geçmiştim... o yüzden önemsememiştim, cin2 li arkadaş tedavi oldu, geçti,,,, valla ben hiç umursamadım, belki de inanmadım , neyse, benim de kendiliğniden geçti.... sen bana uyma tabii ki , önemse ve tedavi ol...... :50::50::50::50::50:

valla kuzummm inan çok aldırmıyorumm, beni biliyorsun.:37:
ben onu bir çarparım valla cin çarpmışa döner...:27::1:
pazartesi gideceğim doktor ne diyecek bakalım , elbette onu öğrenmekte de fayda var kuzum...:31:
teşekkür ederim kuzummm:38:

reflü gibi bir şey bu anladığım kadarı ile... herkeşte oluyor günün birinde... önemli olan zamanını bilmek ...smear testlerini aksatmamak , ki ben evlendiğimden beri aksatmadım ve ilk defa böyle çıktı.:51:

geçsin gitsin kuzum , sana bir daha gelmesinnn:16:

berezeyyyciğim,,

sana da , bana da, kimseye de uğramasın cinler minler..... cine bir çarp sen, bir de yerden yesin,, pis cin....

bugün dr. daydım, benim yumoşun biri yoktu bugün, yani iki yumoş vardı, saat 23 de çatlatma iğnemi oldum, ptesi opum var. inşalah maşalahh boş çıkmaz, dua edin tüm topic bana........ yazık banaaaaaaaaaa.

geçen sefer bir tane idi, ve boş çıktı...... kandırdı beni yumoşcuğum...... şaka bir yana ben de tırsıyorum.... boş olursa yine, demekki yumoşlar suyunu çekiyor, bitiyorrrrrr, yandım valla....... o yüzden hiç zaman kaybetmesin hiç kimse....... bir yılda çok şey değişiyor.... inanın, değişiyor

kuzummm lejenann nasılsınn:38:
öncelikle toplu cevap verdiğim için özür diliyorum ama öbür türlü birinizi atlarsam diye ödüm kopuyor..:18::17:
hem sen alıştın artık.. :31:hem benim tarzım bu napimmm yahuuuu:37::1:

şimdikkkkkkkkkkkkkkkkkk...

smear testi sonucum acık tırt çıktıı...:31:
biraz canım sıkıldı tabii ama bakalım , pazartesi zeynep kamilden randevu aldım ..bakalım neler olacak.:51:
herhangi bir yanlışlığa karşı , smear testimi tekrarlamak istiyorum ama pazartesi belli olacak durum.:51:

bu arada , hamilelik olsa bile bugünlerde görülmez ve belirti vermezmiş... :49:
belirti belirti diye diye kafayı yiyen arkadaşımaaaa duyurulur.:31::37::1:

Breezey

canım bi git iyice bi baktır kendine...inşallah moral bozacak bi şey çıkmayacak...

prensip şu ; sonuçlar kesin ortaya konmadan hiç bi şey için endişe stres yapmamak...

jinekeoljik onkoloji uzmanları var artık...sadece bu konuyla ilgilenen kadın doğumcular...

Zeynepkamil'de de vardır herhalde...özellkle sor canım....tereeddütün kalmasın...

Benim de aklım bebişin detaylı testlerinde..12 . hafta bakılıyor ya..10 cu haftada doktor ensesini biraz kalın gördüm dedi...

bakalım...endişelenmemeye çalışıyorum...kalbim pır pır...

dedim ya...sonuç belli olmadan stress yok.....devir kendimize iyi bakma devri...

hepimize iyi şanslar kızlar...:16::80:

berezeyyyciğim,,

sana da , bana da, kimseye de uğramasın cinler minler..... cine bir çarp sen, bir de yerden yesin,, pis cin....

bugün dr. daydım, benim yumoşun biri yoktu bugün, yani iki yumoş vardı, saat 23 de çatlatma iğnemi oldum, ptesi opum var. inşalah maşalahh boş çıkmaz, dua edin tüm topic bana........ yazık banaaaaaaaaaa.

geçen sefer bir tane idi, ve boş çıktı...... kandırdı beni yumoşcuğum...... şaka bir yana ben de tırsıyorum.... boş olursa yine, demekki yumoşlar suyunu çekiyor, bitiyorrrrrr, yandım valla....... o yüzden hiç zaman kaybetmesin hiç kimse....... bir yılda çok şey değişiyor.... inanın, değişiyor

ALISALIS

sana da bol şans diliyorum...umarım 2 yumoşun da iyidir..

bize iyi haberler verirsin...

dört gözle bekliyoz...:16:

Canım ya...bebek nasıl bir çalım atmış ama....çok acayip bir sürpriz bu...:90:

delikanlı dedik bağrımıza bastık...bak sen şu küçük sıpaya :52:

ALISALIS

lejanacğım, çok teşekkür ederim..... inşallah iki olur ve döllenir...... zaten benim endo kalınlaşmıyor , en azından bunu atlatalım hayırlısıyla....... sonra endoyu da hallederiz inşallah

umarım senin bebişin sonçları da muhteşem güzel çıkar, Allah yardımcımız olsun.. kendini strese sokma, bebiş üzülmesin.

Breezey

canım bi git iyice bi baktır kendine...inşallah moral bozacak bi şey çıkmayacak...

prensip şu ; sonuçlar kesin ortaya konmadan hiç bi şey için endişe stres yapmamak...

jinekeoljik onkoloji uzmanları var artık...sadece bu konuyla ilgilenen kadın doğumcular...

Zeynepkamil'de de vardır herhalde...özellkle sor canım....tereeddütün kalmasın...

Benim de aklım bebişin detaylı testlerinde..12 . hafta bakılıyor ya..10 cu haftada doktor ensesini biraz kalın gördüm dedi...

bakalım...endişelenmemeye çalışıyorum...kalbim pır pır...

dedim ya...sonuç belli olmadan stress yok.....devir kendimize iyi bakma devri...

hepimize iyi şanslar kızlar...:16::80:

kuzumm lejenamm , sağ olasınnnn:38:
merak etme iyice bir baktıracağımm:31:, zaten yemediğim bir zeynep kamilin probu kalmıştı :52::9:
jinekolojik onkoloji dalında var mı araştırmadım ama , kadın hastalıklarından bir doktora randevu aldım yarın için , internetten yorumlarını okuduğum kadarı ile fena birine benzemiyor.bakalım benimle elektriği tutacak mı ?:44:
tüm testelerimi falan da aldım yanıma , yarın hepsini göstereceğim. bakalım neler olacak:34:

sen de endişelenme ve üzülme , adı " kesin " olana kadar.
bizim gözümüze sokmadan , pek bir şeye inanmıyoruz ya biz... takılma sende... ben eminim ki ne oluyorsa olsun , bizim bilmediğimiz ve aklımızın ermediği vardır bir sebebi.

mesela ben , hep zeynep kamile gitmeye niyetlendim ama bir türlü gidememiştim , ya randevuları bana uymadı , ya kafama estiler gitmedim... ama bu sefer mutlaka oraya gitmeliyim ki , sonra ki adımları daha bilinçli atayım.

her şey güzel olacak kuzum sakınnn üzülme ...senin ensesi kalın minnak , turp gibi bir paşa olacak gelecek... :16:

ALISALIS

:51: yumoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

adam olunnnnnn beni ayar etmeyinnnnn:20:

lejanacğım, çok teşekkür ederim..... inşallah iki olur ve döllenir...... zaten benim endo kalınlaşmıyor , en azından bunu atlatalım hayırlısıyla....... sonra endoyu da hallederiz inşallah

umarım senin bebişin sonçları da muhteşem güzel çıkar, Allah yardımcımız olsun.. kendini strese sokma, bebiş üzülmesin.

sen merak etme kuzum alısım , ben yukarıda gerekli uyarıyı yaptım , o yumoşlar hainlik yapmayacaklar sana:49:

Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzummm, yarın hepimiz güp güzel haberler paylaşalım burada , inşallahhh:16:

Merhaba kızlar :16:

Bugün ingiltere'deki bir arkadaşımdan haber aldım..37 yaşında 9 haftalık hamileymiş..

ve inanabiliyor musunuz? sadece idrar tahlili yapılmış...şu ana kadar...:53:

ne herhangi bir kan tahlili, ne ultrasound....hiç bi şey yok...

tansiyon ve şekeriniz yoksa gidin keyfinize bakın demişler..

ne bir vitamin ne ilaç..

12.haftadan sonra bir doktor bile değil bir ebe elle muayene edecekmiş...

o kadar...yine ne ikli test ne bir görüntüleme...

3 aya kadar düşen bebekler zaten düşmesi gerekiyordur vs...vs...demişler..

Bizim burda 12. hafta yapılan testleri düşününce...

doktorlar mı abartıyor....biz mi abartıyoruz...onların sağlık sistemi mi daha iyi...bilemedim...

bize 3.aya kadar kaç kere ultrasoundla bakıyolar ya....bi tuhaflık var bu işte...

hatun da diyor ki...sadece bir idrar çubuğunda gördüm o kadar...

acaba gerçekten hamile miyim...değil miyim....:52:

neyse bunları duyunca bana bi rahatlama geldi....

bir koyver gitsin durumu yani....:21::90:

kuzumm lejenamm , sağ olasınnnn:38:
merak etme iyice bir baktıracağımm:31:, zaten yemediğim bir zeynep kamilin probu kalmıştı :52::9:
jinekolojik onkoloji dalında var mı araştırmadım ama , kadın hastalıklarından bir doktora randevu aldım yarın için , internetten yorumlarını okuduğum kadarı ile fena birine benzemiyor.bakalım benimle elektriği tutacak mı ?:44:
tüm testelerimi falan da aldım yanıma , yarın hepsini göstereceğim. bakalım neler olacak:34:

sen de endişelenme ve üzülme , adı " kesin " olana kadar.
bizim gözümüze sokmadan , pek bir şeye inanmıyoruz ya biz... takılma sende... ben eminim ki ne oluyorsa olsun , bizim bilmediğimiz ve aklımızın ermediği vardır bir sebebi.

mesela ben , hep zeynep kamile gitmeye niyetlendim ama bir türlü gidememiştim , ya randevuları bana uymadı , ya kafama estiler gitmedim... ama bu sefer mutlaka oraya gitmeliyim ki , sonra ki adımları daha bilinçli atayım.

her şey güzel olacak kuzum sakınnn üzülme ...senin ensesi kalın minnak , turp gibi bir paşa olacak gelecek... :16:

Canım iyi şanslar hepimize de...:16:

biz kadınlar nasıl bi hayatımız var ya....

Holivud filmleri gibi...ekşın hiç bitmiyo valla....:52:

Back